Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני די חדש בפורום.

ברשותי מיצובישי לנסר 1.8 2008 ורציתי לשאול אם מישהו מכיר את הבעיה שכל פעם בהגעה לרמזור הסלד בעצירה יורד ל500 ומשחק שם קצת ואז לרוב מתיישר ולא זז יותר עד התחלת נסיעה חדשה

או בהתנעה שהיא לא הכי חלקה.

הייתי כבר במוסך הם כיוונו לעבר מזרקים בטענה שזאת מחלה באוטו, מוסך אחר כיוון אותי לניקוי בית מצערת, מישהו יודע ומכיר תבעיה ויודע לנסות לכוון על מה להמליץ ?

תודה.

פורסם

בס"ד
היית צריך לבצע ניקוי מצערת עוד לפני ניקוי מזרקים, האופציה יותר סולה והרבה יותר פשוטה.
ניקוי אמור לעלות 100-200 ש"ח לערך.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ברוב הרכבים מדובר בניקוי מצערת (המצערת זה ברז פרפרי שאתה שולט עליו עם דוושת הגז, היא מתמלאת בפיח עם הזמן מה שמקטין את מעבר האוויר בזמן שהמצערת סגורה (צריך להישאר מעבר מינ' כדי שהמנוע ימשיך לעבוד)).
כמובן שמזרקים יכולים להיות חלק מהעניין (ואולי באמת יש תופעה מוכרת וידועה ברכב הספציפי - זה הגיוני, רק השאלה אם המילה של המוסך שווה הרבה כי לצערי המוסכים בארץ אמינים בערך כמו הפוליטקאים פה.) אני אישית הייתי מתחיל מניקוי מצערת (אבל ניקוי אמיתי, שכולל פירוק של המצערת וניקוי ייסודי שלה, לא רק ריסוס ספריי מלמעלה) וממשיך למזרקים אם הבעיה לא נפתרה.
כמו-כן, בדוק מתי הוחלפו מצתים(פלאגים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קודם כל תודה על העזרה, האם באוטו הזה זאת מצערת אלקטרונית והאם יש לכוון טורים לאחר פירוק שלה?

כמו כן פלאגים הוחלפו לפני 35 אלף קילומטר אירודיום מה שנראלי יש עוד זמן עד להחלפתם.

תודה 

פורסם

אפשר לבדוק בשניה, אם מחובר אליה כבל או שיש מנוע חשמלי עם קונקטור (שים לב שיש גם חיישן מיקום מצערת אז קונקטור כנראה בכל מקרה יהיה.
לרוב צריך לבצע תהליך לימוד מסויים למצערת אחרי פירוק, נחכה לתשובה ממישהו שכבר ביצע זאת או שמכיר את רכבך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היי. יש לי את אותו רכב ואותה בעיה כמו שאתה מתאר. אם אני מבין נכון, בעמידה על ניוטרל/פארקינג האוטו על אלף סלד כרגיל, אבל על D הוא על 500-600 סלד ורועד?

אצלי הוחלפו פלאגים לפני 20-30 אלף קמ בערך, הרעידות המשיכו, הוחלפה תושבת מנוע (הייתה גמורה), הרעידות פסקו לכמה זמן. אחרי כמה חודשים שוב היו רעידות - בוצע ניקוי למצערת (מצערת חשמלית, שתדע) אבל עדיין התקלה קורית.

הרעידות פוסקות ברגע שמתחילים לנסוע ככה שהנחו אותי בעיקר לניקוי מצערת החלפת פלאגים. אולי באמת ריססו אצלי רק מלמעלה ולא פירקו הכל. אני כבר בקושי נוסע עם האוטו אז זה לא מפריע לי כרגע. בכל אופן יכול להיות שאני מערבב פה שתי תקלות שונות - מה שאתה מרגיש באוטו זה כמו מה שכתבתי למעלה?

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

תאמת שזה יותר כמו גימגום וזה קורה רק שהאוטו יורד במהירות עד לרמזור יש כמו צניחה כזאת של הסלד עד ל500 מידי הוא משחק שם זז במהירות 500 400 בסלד ואז לרוב מתייצב ולא זז עד לרמזור הבא ששוב קורה.

• תוכן חדש...