Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיש נחמד מאוד לכן לא רוצה סתם לריב איתו.

ביקשתי הצעת מחיר להרכבת מותחן רצועה בטויוטה.

הציע חלק סיני ב350 לפני מע"מ ועבודה, אמר שהרכיב הרבה כאלה בדגם שלי ואין איתו בעיות ואם יש אז יש 3 חודשי אחריות.

אחרי ההרכבה רעשים, גרגורים ביציאה מהמקום ובהאצה ממהירות איטית. היו גם קודם במותחן דפוק שדלף שמן.

הוא דיבר עם הספק שאמר לו שלא היו החזרות לחלק.

הפעיל לחץ ידני וראה שהרעשים פוחתים כאשר מעלים את הסל"ד.

בעל המקצוע אמר שכנראה המותחן לא מותח מספיק ונתן אופציה לשדרג לחלק הרבה יותר יקר, כ500 לפני מעמ.

לא הציע לנסות שוב את החלק הסיני למרות שלפני הרכישה אמר שהוא הרכיב בהרבה רכבים בהצלחה ויש אחריות.

בנוסף אני קראתי בהסבר טכני של טויוטה שלפני שמתקינים את הרצועה צריך לדרוך את המותחן שלוש פעמים באיטיות, לעשות לו priming, אך כשציינתי את זה מול בעל המקצוע אמר שהוא לא עושה זאת ונתן לי להסבר למה לא אך קטונתי מלהבין.

אז - להתעקש להתקין שוב חלק סיני, ללכת על חלק יותר יקר? לבקש שיעשה את הפריימינג?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...