Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לגג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

אני צריך לצבוע את הגג של הפולו שלי (2012) צבע כסוף מטאלי 
לאיזה מחיר אני צריך לצפות? 
ולמבני עניין האם יש המלצות על מקום הוגן וטוב באיזור ראשון?

תודה רבה!

spacer.png

• מעניין 1
פורסם

מעריך בין 1000 ל2000 שקל, חשוב לדעת, במידה ותחליט למכור את הרכב ביום מן הימים והוא ילקח למכון בדיקה, התיקון יופיע תחת קטגוריה של "משמעות גבוהה". לכן תשמור כמה תמונות לפני הצביעה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם (נערך)

השם ישמור, איך רכב בן 8 הגיע למצב הזה?

לגופו של עניין, לפני כמה שנים הרכב שרכשתי עבר צביעה אצל האחים יזדי בראשון, הצביעה ברמה כזו שאפילו מביני עניין מופתעים ממצבו. לא יודע אם זו רק מקריות, ומה המצב שם היום. גם המחיר היה די הוגן לפי החשבונית שבידיי.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לפני 9 שעות, Audi-T כתב:

מעריך בין 1000 ל2000 שקל, חשוב לדעת, במידה ותחליט למכור את הרכב ביום מן הימים והוא ילקח למכון בדיקה, התיקון יופיע תחת קטגוריה של "משמעות גבוהה". לכן תשמור כמה תמונות לפני הצביעה

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

תודה על ההתרעה אני אכן אשמור

לפני 5 שעות, קורן בן אשר כתב:

השם ישמור, איך רכב בן 8 הגיע למצב הזה?

לגופו של עניין, לפני כמה שנים הרכב שרכשתי עבר צביעה אצל האחים יזדי בראשון, הצביעה ברמה כזו שאפילו מביני עניין מופתעים ממצבו. לא יודע אם זו רק מקריות, ומה המצב שם היום. גם המחיר היה די הוגן לפי החשבונית שבידיי.

בעלים קודמים טוענים שנפל עליו עציץ ואני קניתי אותו שהגג כבר היה צבוע, כנארה עם צבע מאוד גרוע כי זה היה רק לפני שנתיים
בכל אופן תודה על ההמלצה אני אתקשר להמלצת מחיר

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...