Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

מחר אני נפגש עם העורך דין שלי בנושא הזה, אשמח להגיע לשיחה כמה שיותר מוכן ועם המון שאלות... 

אם מישהו מכיר ויצא לו להתמודד עם הבעיה שאני נמצא בה זה יעזור לי מאוד, זאת דירה שאני מעוניין לקנות. 

הדירה נקנתה ונמכרה בעבר ככה שאין בעיה (אני מניח) לקבל עליה משכנתא

המחיר נסגר לפני שהנושא הזה עלה, האם יש פה עניין להורדת מחיר של הדירה? 

תודה, 

פורסם

מה זה אומר ״אין נסח טאבו והנכס ברשות העירייה״?
אתה קונה מהעירייה?
אם אין טאבו, אז מי רושם את הבעלות? יש חברה משכנת?
בנוגע למשכנתא קשה לי לומר, אבל בכל משכנתא סטנדרטית הבנק רושם הערת אזהרה על נסח הטאבו. אם אין טאבו יש סבירות מסויימת שזה יהיה בעייתי - לא מומחה בזה.

פורסם

ממה שאני זוכר ממכירת דירה בחברה משכנת (וזה היה מזמן) - הרישום נעשה בה, על ידי עורכי הדין שלה, שלוקחים עמלה לא קטנה על הפרוצדורה. כמוכר שכרתי את שירותי אותו משרד עורכי דין כך שחסכתי כמה לירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום,

האם מדובר בנכס חדש? ישן?

הנכס, ככל הנראה נרשם בפנקס הזכויות ונרשם בחכירה ו/או בחברה המשכנת.

מומלץ לבקש את הסכם הרכישה הראשוני + תשריטים של הנכס חתומים על ידי החברה היזמית וכמובן היתרי בנייה מאגף ההנדסה.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...