Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקר טוב לכל הקהל

עלתה במוחי השאלה שבכותרת.אקדים ואומר- אני משתדל ודי מצליח לטייל הרבה בחו"ל, לפחות 3 פעמים בשנה.

מעולם לא עלה בדעתי שזה מעניין מישהו, בטח לא זרים שכל שיש לי איתם משותף הוא שאנחנו נמצאים בפורום אינטרנטי.

אפילו למשפחתי ולחברי הקרובים אין כח/רצון לשמוע סיפורים שהם לא לקחו חלק בהם.

דעתכם?

סלע

פורסם

יש פורומים שלמים סביב זה, ואני כן לפעמים קורא או קראתי סיפורים ב"למטייל", שעזרו לי לבנות תכנית טיול. יש גם קבוצות פרטניות למדינות שונות ואנשים נעזרים בהן (נגיד יפן למטייל). אני קורא לפעמים גם כי זה סתם מעניין אותי איך אנשים חוו עיר או מדינה שהייתי בה בעצמי..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם הסיפור כולל מידע מעשי, כגון כמה עלה, עם מי לטוס, איפה לישון ואיך להזמין, ובמידה וסגנון הטיול מתאים לי, אז כן. מעניין.

אני אוהב לקרוא באתר הזה:

https://www.sipurderech.co.il/

מהסיבות שמניתי לעיל.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
בקר טוב לכל הקהל

עלתה במוחי השאלה שבכותרת.אקדים ואומר- אני משתדל ודי מצליח לטייל הרבה בחו"ל, לפחות 3 פעמים בשנה.

מעולם לא עלה בדעתי שזה מעניין מישהו, בטח לא זרים שכל שיש לי איתם משותף הוא שאנחנו נמצאים בפורום אינטרנטי.

אפילו למשפחתי ולחברי הקרובים אין כח/רצון לשמוע סיפורים שהם לא לקחו חלק בהם.

דעתכם?

כן מעניין, ראה את סיפורי Buki - (אני כבר מכור, :wink: קופץ מקרון לקרון )

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

~

תלוי מאד בתוכן הספציפי.

בתור שמוק עילאי ומתנשא, פחות מעניינות אותו זוטות כמו כמה כסף מישהו חסך בפריימארק או באיזה אוטו מגניב הוא נהג ביער השחור. יותר מעניין אותי לשמוע אבחנות אישיות על הבדלי תרבות ומסורת, התנהגות של אנשים בסיטואציות שונות, אלמנטים אורבניים ששווה לייבא לישראל (למשל רמזורים עם טיימר) ודברים יומיומיים בסגנון הזה, שמדברים על איך אנשים חיים ולא על איפה המטייל סימן וי בשביל לספר לחבר'ה במשרד. אפשר לומר שדרך סיפורי חו"ל של אחרים אני מחפש להעשיר את עולמי, לקבל השראה וללמוד משהו חדש, לכן פוסטים שכל תכליתם היא לגרום לי 'לפרגן' או לקנא במטייל הם חסרי ערך.

במחשבה פילוסופית עמוקה יותר, אפשר להרחיב את שאלתך ולתהות האם מדיה חברתית נחוצה לעולם, או שעדיף להיות צנוע וענו ומי שרוצה לדעת מה קורה איתך - שישאל. מן הסתם התשובה היא לא, זה לא נחוץ, אבל לדעתי נחמד שהאופציה קיימת. נכון שהרוב המוחץ של הבהמות ברשתות האלה מיותר לחלוטין, אבל אין לי בעיה להשאיר את המדיום חי בשביל האחוזון האיכותי, אותם אנשים מעניינים שלא הייתי פוגש אחרת, ושהרבה יותר יעיל והגיוני שיחלקו את מחשבותיהם מעל במה ציבורית במקום 1:1 עם כל מי שרוצה לשמוע.

כבר דובר פה על השרשור האחרון של בוקי, והיה גם אחד דומה של יוחאי זמן קצר לפני כן. אני קורא דברים כאלה ותוהה מה עוד יש להם בראש ואיזה שיחות מעניינות היו יכולות להיות לנו על נושאים שונים. אבל אני גר רחוק ולא מגיע כמעט לארץ, את בוקי לא פגשתי מעולם ועם יוחאי דיברתי פעם אחרונה לפני כמעט ארבע שנים... הזמן טס ולכולנו יש אילוצים לוגיסטיים כי אנחנו כבר לא חיים בכפר. אז לפחות פה אני זוכה לשמוע קצת אנשים אינטליגנטיים מדברים על התחביבים שלהם במקום חוטבי עצים ושואבי מים שמלינים על כמה קשה/יקר להם כל היום. מניח שאני לא לבד בתחושה הזאת.

פורסם

להבנתי, פות"ש התכוון אם זה מעניין מישהו כשחבר פורום מספר כדרך אגב על טיול שהוא עשה ומפרט לפרטים, ולא על פורומים יעודיים ועל שרשורים שכל הנושא שלהם הם טיולים.

פורסם

אני לא חושב שיש איזה שהוא נושא / תחום בעולם שעוד לא עלה באוף טופיק. תמיד יימצאו מתעניינים לכל נושא, ולפעמים כיף לקבל חשיפה / הקדמה לתחום שעוד לא הכרת.

וכמו שכתבו מעליי - תלוי בכישרון הכתיבה. אם לא בא לך לחלוק משהו או לחלופין, לא נראה לך שתצליח לחלוק את אותו משהו בצורה מעניינת - אל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
להבנתי, פות"ש התכוון אם זה מעניין מישהו כשחבר פורום מספר כדרך אגב על טיול שהוא עשה ומפרט לפרטים, ולא על פורומים יעודיים ועל שרשורים שכל הנושא שלהם הם טיולים.

אכן זו הייתה כוונתי.

סלע

פורסם

אני אתן את זה בתור אחד שמפרסם כאלה.

זה סוג של תן-קח שכזה, לפני שאני טס אני מצייד את עצמי בידע בנוסף לגוגל מאפס, אתרי השוואות וכו' גם בפורומים ובלוגים בדיוק כאלה וקורא סיקורים כאלה כדי לאסוף עוד המלצות לטיולים או לאיך שווה לבנות את הטיול.

בתמורה אני מפרסם את התובנות שלי כדי שאנשים יוכלו להשתמש בידע שאני צברתי - זה חלק מכוחו של האינטרנט.

לא כל נסיעה אני בוחר לפרסם, יש פעמים שאני לא יוצא עם תובנות מיוחדות או לא מוצא אטרקציות שיש מה לפרט עליהן.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

התשובה שלי חד משמעית - כן. יש trip reports פחות או יותר מעניינים, לפי טיב היעד ולפי כשרונו של הכותב. אבל אני צריך להודות לכמה וכמה חברי פורום על רעיונות שנתנו לי, שאת חלקם מימשתי וחלקם עדיין על ה-wish list.

סלע - אני כותב מה שנראה לי מעניין לפחות לחלק מקהל הקוראים בפורום, שהוא כמובן מגוון מאוד, חלקו מתעניין פחות וחלקו מתעניין יותר. אם הכתיבה שלי משעממת אותך אתה מוזמן לדלג.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפורום לא יהיה פלטפורמה להשפלת גולשים אחרים.

כל עוד נשמרו כללי הפורום כולם מוזמנים לשתף במה שהם חושבים שרלוונטי, אם רלוונטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

התנכלות בחבר פורום לא מקובלת בשום אופן.

הנשוא עצמו אבל מעניין, יש לי מה לאמור בנשוא אבל לא יכולתי לכתוב את זה בשירשור בגלל הכיוון שהוא תפס.

אעלה (מתישהו כשיהיה לי זמן) את הנושא לדיון בשירשור חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...