Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

הוא כן, בשתי הודעות שונות (הראשונה והאחרונה). וזה כנראה מה שמעכב את העסקה - אמזון מחייבים *רק* כשהמשלוח יוצא, נשמע שהם מנסים לחייב ולהוציא את המשלוח, החיוב לא עובר (כי צריך קוד), והחבילה לא יוצאת. הדבר היחיד שמוזר ועילג פה זה הפרוצדורה המוזרה של פות"ש וחברת האשראי שדורשת קוד אישור על כל עסקה.

אגב, לגבי עמלות ההמרה של פייפאל - לפני אישור העסקה דרך פייפאל יש אפשרות לבחור להשתמש בעמלות של חברת האשראי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי עמלות ההמרה - בזמן האחרון אני מתקשה למצוא את האפשרות, בחלק מהעסקות האפשרות לא קיימת (או שהיא חבויה עמוק מאד באתר). זו אחת הסיבות שבגללן נטשתי את איביי כמעט לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איביי ופייפאל כבר מזמן נפרדו לשתי חברות שונות. אתה יכול לשלם גם בכרטיס אשראי באיביי.

אם אתה רוצה לשנות צריך להכנס לאתר של פייפאל ובהגדרה של הכרטיס

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אמזון כאמור מחייבים רק כשהחבילה נשלחת.

זה לטובת הלקוח , לא באג במערכת שלהם.

בסדר גודל שהם פועלים זה קצת שונה אבל ולטעון שהמערכת שלהם מיושנת זה אחד הדברים המשעשעים שקראתי לאתר מסחר הגדול בעולם ואחת החברות עם פוקוס לקוח כמטרה הראשונה ברשימה שלהם...

(עובד באמזון , אבל אין לי שום קשר למערכת האתר או המסחר - זו פשוט דעתי כמשתמש עם מאות הזמנות עוד לפני שעבדתי שם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אמזון כאמור מחייבים רק כשהחבילה נשלחת.

זה לטובת הלקוח , לא באג במערכת שלהם.

בסדר גודל שהם פועלים זה קצת שונה אבל ולטעון שהמערכת שלהם מיושנת זה אחד הדברים המשעשעים שקראתי לאתר מסחר הגדול בעולם ואחת החברות עם פוקוס לקוח כמטרה הראשונה ברשימה שלהם...

(עובד באמזון , אבל אין לי שום קשר למערכת האתר או המסחר - זו פשוט דעתי כמשתמש עם מאות הזמנות עוד לפני שעבדתי שם)

אם זה היה באג לא הייתי מתלונן

אני מתלונן דווקא בגלל שזה לא באג.

חברת האשראי שולח קוד אקראי כשיש עסקה שלא נראית לה הגיונית.

מאחר ולא הזמנתי מאמזון בערך 5 שנים, אולי זה הדליק שם נורה

אם עכשיו ביצעתי הזמנה, ועוד 3 ימים בשעה 2 בלילה מחליטים לשלוח אותו ולחייב אותי ואז אני מקבל קוד ואמור להקיש אותו - אני אפספס את מועד ההקשה

ואני חושב שהתמונה שצירפתי מסבירה כמה זה בדיחה מה שקורה שם.

אגב

דברתי עם לא פחות מ 8 נציגים

אף אחד לא מסוגל לחייב את הכרטיס שלי באופן מיידי.

אני לא מבין מה הבעיה בזה. אני נותן אישור לזה, הכל מתועד, הכל רשום. רק תחייבו.

אף אחד לא מוכן

Undtitled-1.jpg

פורסם

כי אמזון לא עובדים ככה, לא משנה עם כמה נציגים תדבר, מה לא ברור? במקום להוציא את האנרגיה על נציגים מסכנים תעשה את זה מול חברת האשראי שלך, שהבעיה היא אצלה, ולא אצל אמזון.

פורסם

באיזה חברת אשראי מדובר?

היו לאשתי ולאחד הבנים מקרים של עסקות חשודות. תמיד חברת האשראי יצרה קשר טלפוני, אם כי באחד המקרים זה היה בשעות הקטנות של הלילה (העסקה החשודה התרחשה בניו יורק). באחד המקרים היה מדובר בעסקה לגיטימית, בשניים או שלושה מקרים אחרים בהחלט תרמיות.

עדיין יותר טוב ממקרים שעליהם קראתי, שבהם במקרה של עסקה חשודה הכרטיס נחסם אוטומטית והמחזיק בו נתקע בחו"ל עם כרטיס לא שמיש (ובאותו מקרה דווקא היה מדובר בעסקה לגיטימית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע אם קשור אבל פעם הזמנתי משהו מבליזארד וטעיתי באחד הספרות בהקלדת מספר האשראי. מפה לשם הם חסמו את זה לכמה זמן להזמנה מהאתר. אחרי שיחה עם חברת האשראי זה הסתדר.

פורסם

אחרי שאתה עושה את ההזמנה תתקשר לחברת אשראי ותגיד להם שהולכות להיות עסקאות בסכום x שאתה מאשר מראש מול אמזון.

פשוט וקל.

(כשהייתי בישראל - והייתי נרשם לכנס של אפל היתה לי בעיה דומה עם חברות האשראי הישראליות - וזה הפיתרון - כי החיוב הוא בטווח של יומיים - ואם לא יאושר - תאבד את הכרטיס...)

Then dying is forgetting

פורסם

פות"ש,

לקרוא למערכת של אמאזון מיושנת... באמת משעשע. אני מזמין מאמאזון עוד מהתקופה שהם התרכזו במכירת ספרים - סביבות 1999 - מערכת ההזמנות שלהם איפשרה כבר אז לעשות דברים שבמערכות אחרות אי אפשר לעשות עד עצם היום הזה. המערכת שלהם אחת הטובות ביקום.

דבר שני, לגבי חיובים, זה לא עובד ככה. חיוב שלא במועד ההזמנה נפוץ למדי (למשל בהזמנת טיסות ורכב), אני לא מכיר את הז'רגון המקצועי בתחום, אז במלים שלי, בעת ההזמנה מתבצע מגע עם הכרטיס וננעלת מסגרת מסויימת, והחיוב עצמו מתבצע אח"כ בעת אספקת השירות. גם אצלי קורה מדי פעם (בלי שום עקביות ובלי קשר לסכום העסקה) שאתר מסויים מעביר אותי דרך מערכת האבטחה של מסטרקארד (נקרא secure-V או משהו כזה) וצריך להזין קוד שנשלח לטלפון, זה תמיד קורה מייד במועד ההזמנה, גם אם החיוב בפועל מתבצע חודשיים אחר כך.

בקיצור, אתה צריך לעבוד מול חברת האשראי שלך כדי לפתור את הבעיה.

חזיר דיזל

פורסם

הטכנולגיה נקראת 3D Secure ואמזון לא משתמשת בה. אם אתה ככ מתעקש אתה יכול לקנות\להטעין גיפט קארד ולשלם דרכו. אי אפשר לבטל רכישה והחזר אם יהיה יגיע ליתרה באתר ולא לכרטיס אשראי.

פורסם

פלוס אחד ל "דבר עם חברת האשראי", היה לי מקרה דומה שחיוב נדחה בגלל דרישת אישור של חברת האשראי (אם כי לא בקוד), שיחה של 5 דקות אליהם, "אני מזמין מאמאזון, אל תחסמו שום חיוב מהם בעתיד", כעבור 3 שעות חויב מחדש והכל טוב, מאז ועד היום כבר כמה שנים שהכל רץ חלק.

המערכת של אמאזון נהדרת, והעובדה שלא מחייבים אותך עד לעת המשלוח עצמו היא הדבר הכי חכם שרק אפשר לעשות חוסך לחברה בעיות ומיטיב עם הלקוח.

ברור שאתה לא יכול לדבר עם נציג בצ'אט ש "יחייב אותך מיד ויחכה לשמוע אם אתה מקבל דרישה לקוד מחברת האשראי", לא מדובר באיזה בחור בשורט שיושב ליד מסוף פיזי של "כספית" כמו ב "ששון מחשבים" ברמת גן. המערכת ממורכזת.

פורסם

3D secure?

חיוב מסגרת נקרא pre authorization ואז מעבירים חיוב סופי לפי האישור - ככה כל מערכת האשראי בארהב עובדת וזה מה שקורה לדוגמא שמאפשר חיוב במסעדה והוספת טיפ על החשבונית.

כאמור - אמזון לא עושים את זה - אבל כל חברת רכב ומלונות לדוגמא כן.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...