Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במסגרת חידוש הריהוט הזמנתי ריהוט וארונות מהאתר "קנייה טובה לישראל", את הארון הבעייתי סיפק לי "דורלן ריהוט משרדי".

רכשתי את הארון עם שנה אחריות, בחודש יוני כעשרה חודשים לאחר רכישת הארון הבחנתי כי מנגנון הטריקה השקטה תקול. אין לו נזק פיזי נראה שהוא לא היה תקין מההתחלה פשוט הארון הוא בחדר פינתי ונפתח רק פעמיים בשנה להחליף את הבגדים מקיץ לחורף ובחזרה.

כבר בחודש יוני פתחתי קריאת שירות בשירות לקוחות של קנייה טובה. בכל פעם קיבלתי את אותה התשובה "השארנו לספק מייל הוא יחזור אליך".

התקשרי לקנייה טובה מידי שבוע והגעתי גם למנהלים שלהם עד שאחד המנהלים שלהם פשוט אמר לי "מה אתה רוצה שאני אעשה זה ספק בעייתי הוא לא חוזר ללקוחות!" כאילו שאני אשם בזה וזאת בעיה שלי...

לפני כשבועיים אחרי אינסוף טלפונים לשירות הלקוחות של קנייה טובה, אחרי 4 חודשים סוף סוף חזרה אלי פקידה של "דורלן ריהוט משרדי".

בהתחלה הפקידה בחוצפתה הרבה דרשה ממני 250 ש"ח על ביקורו של טכנאי במסגרת האחריות כי "אז מה שיש לך אחריות? באמת נראה לך שיגיע אליך איש מקצוע בחינם?". אחרי שעירבתי שוב פעם את "קנייה טובה" הפקידה אמרה שתתאם איתי יום הגעה ביום ראשון".

יום ראשון כמובן חלף, אף אחד לא התקשר. ביום שני אחר הצהריים התקשרתי אני אליהם, "מה אתה רוצה?! דיברתי עם אישתך קבענו איתה טכנאי ביום רביעי בין 12-14".

מיד התקשרתי לאישתי והדבר לא היה ולא נברא. אבל החלטנו לזרום עם העניין כדי שסוף סוף יתקנו לנו את הארון. ביום רביעי אני עובד מהבוקר עד הלילה ואישתי שעובדת בבית חולים התחלפה במיוחד ממשמרת בוקר למשמרת ערב כדי לחכות להגעת הטכנאי.

כמובן שאף אחד לא הגיע בין 12-14. בשעה 15:30 הטכנאי התקשר אלי אמר "אני מגיע עוד שעה", אך זה היה כבר מאוחר מידי כי אישתי כבר הייתה צריכה לצאת לעבודה.

התקשרי לדורלן שוב והפקידה אמרה לי "אני לא יכולה לתאם לך ביקור חדש כי אני לא יודעת מתי בעתיד הקרוב הטכנאי שלנו יסע לאיזור שלך".

אני לא יודע מה לעשות עכשיו. זה אומנם לא עניין של חיים ומוות אבל עדיין השירות לקוחות המזעזע של קנייה טובה ודורלן מזעזע ולא בא לי לעבור על זה בשתיקה.

קנייה טובה לא עושים כלום בעצם, ואם הספק לא עונה להם במייל "זאת לא בעיה שלנו זה ספק בעייתי תחייה עם זה".

דורלן שניסו לגבות ממני 250 שקל על כלום ושום דבר, שלחו טכנאי רק אחרי 4 חודשים מיום פתיחת הקריאה. שיקרו לי בטלפון, קבעו מועד הגעת טכנאי על דעת עצמם ושיקרו שתיאמו אותו עם אישתי, וגם כשהוא הגיע באיחור של שעתיים וחצי כשלא היה כבר אף אחד בבית. ועכשיו הם לא רוצים לתאם לי מועד הגעה כי "הם לא יודעים מתי הוא יהיה באיזור".

מה עושים במצב כזה? תביעות קטנות? נגד מי? נגד קנייה טובה שמכרו לי את הארון? נגד הספק דורלן ריהוט משרדי?

עריכה אחרונה על ידי Alkash
פורסם

זה לא מנגנון פשוט שפשוט אפשר לרכוש איפשהו ולהחליף? זה בטוח לא יעלה יותר מ 50 שקל, וזה בטח לא נורא להחליף.

נכון שמגיע לך שירות.

אבל ארבעה חודשים ולא רואים את הסוף, לא חבל על העצבים והזמן?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מסוג החלקים שעולים 50₪ אבל לפרק ולהתקין עלול להיות סיפור מעצבן.

תשמע, בינינו, בזבזת מספר אדיר, עצום, חסר פרופורציונלי בעליל של שעות על...

ארון שפותחים פעמיים בשנה.

אתה מוזמן להמשיך להתקשקש איתם אם זה מה שעושה לך טוב, אבל בנאדם סביר פשוט חי עם מנגנון סגירה שקטה תקול, שזה בכל מקרה המצב הטבעי שאליו מתכנסים המנגנונים האלה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המועצה לצרכנות,

ממלאים טופס אונליין 5 דקות והשאר הם יעשו.

אמנם התיקון באמת פשוט ואתה יכול לעשות אותו לבד או לחיות עם זה, אך עדיין מבין לליבך, שילמת את מיטב כספך ומעצבן ששמים עלייך ז*ן.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

300 שֿקל יכסו לך את עלות המנגנון?

https://www.kolzchut.org.il/he/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%99_%D7%91%D7%92%D7%99%D7%9F_%D7%90%D7%99%D7%97%D7%95%D7%A8_%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%90%D7%99_%D7%90%D7%95_%D7%90%D7%99%D7%A9_%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA

לקנות מ"קניה טובה" או ערוץ הקניות או הרמאים שמפרסמים בחינמונים היומיים, שקול לקניית פיאט פונטו ממגרש בנתניה.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...