Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי... אחרי עשרות שרשורים התחדשתי באוטו בזכותכם (= תודה לכולם על היעוץ מצטער על הבלגן אבל לאדם שקונה אוטו בפעם הראשונה זה בין הדברים הכי קשים ומסובכים שיש.

קודם כל למצוא אוטו זה פשוט גיהינום, כל אוטו טוב, נחטף תוך דקות, למה? כי מתקשרים וקובעים עם המוכר ואז הוא מסרב לפגוש אותך.

אז ישבתי במשך חודשים על יד 2 ו פייסבוק וכל חצי שעה חיפשתי מחדש! אבל או שאוטו עבר תאונה (מה שלא צוין במודעה כמובן) או שהיו כל מיני דברים שהורידו אותי ממנו, הרכבים הממש טובים? איכשהו פספסתי אותם שוב ושוב, הגעתי למצב של יאוש טוטאלי.

בקיצור נסעתי לראות אוטו, עם מלא מעיכות(מה שלא רואים בתמונות כמובן) והאדם אפילו לא טרח להגיד לי שהוחלף מנוע למרות ששאלתי אותו כמה וכמה פעמים אם יש משהו לא בסדר באוטו לפני שאני מטריח את עצמי לעיר אחרת.

עד ש... הגעתי לאוטו שקניתי, ואיכשהו יצא שהייתי ראשון קבעתי איתם והאוטו היה יותר טוב ממה שחשבתי, מרוב יאוש ותשישות מהחיפוש כבר הייתי מוכן להתפשר הרבה העיקר לא להמשיך לחפש.

 

ועכשיו לעניין המרכזי.... מדובר בסוזוקי ספלאש 2011 עם כ80,000 ק"מ מטופל ממש טוב, אני עדיין צריך להתרגל לצורה שבה הוא נוסע לעומת המאזדה ולתנוחת ישיבה הגבוהה אבל חוץ מזה אני ממש מרוצה.

בקיצור תודה רבה לכולם על העזרה, בלעדיכם זה היה ממש קשה! ואני מאחל לכולם למצוא רכב במהרה ולצאת מכל הגיהינום הזה של שוק היד שניה...

פורסם

תתחדש ואני מקווה שאתה נוסע רק במישור :)

 

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

תתחדש אהרון!

 

חבר מצא לחברה שלו רכב כזה עם נתונים די דומים. גם הם מרוצים מאוד.

 

סע בדרכים טובות ומישוריות :)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תודה לכולם!!!

לגבי הספייס סטאר... האמת שמה שהכריע לטובת הספלאש היא תנוחת הישיבה הגבוהה, והוא מרגיש טיפה פחות "מיני" מהספייס סטאר והמיקרה, פלוס המנוע הוא 94 כ"ס ככה שזה תמיד טוב שיש קצת יותר כוח בעליות, כביש מהיר וכו. בנוסף לזה מיקרה או ספייס סטאר משנתון טוב עם ק"מ נורמלי קשב למצוא. כבר לא היה משנה לי כ"כ איזה רכב הייתי קופץ על הנורמלי הראשון שהייתי מוצא כי הייתי כבר מותש נפשית מכל תהליך החיפוש.

פורסם
בניגוד לאחרים מעלה, אאחל לך לנסוע בדרכים הרריות ומפותלות ;)

רכישה מעולה, אוטו אמין וטוב.

יכול להגיד מניסיון שזה לא רעיון כל כך טוב :)

 

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אי סחיבתיות?

 

Polo 9N 1.4

בעליות...

 

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

×
×
  • תוכן חדש...