Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהצו סיריון בכל מקום רשום שמיכל דלק 40 ליטר אבל שאני ממלא פול אחרי שאני כבר כמה זמן ריק עם נורה מהבהבת פול תמיד נכנס מקסימום 33 מה זה יכול להיות?

פורסם (נערך)

הנורה מהבהבת הרבה לפני שהמיכל ריק באמת, אחרת לא היה בה טעם. הכל תקין. המד גם לא יכול למדוד במדוייק את כמות הדלק במיכל עקב הגלים בנוזל בגלל תנועת הרכב.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לדעתי מדובר ב35 עם רזרבה של 5 ל' (שעדיף לא להגיע אליה, כי טינופת שוקעת).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמה ק"מ ובאיזה תוואי נוסע עם נורה דולקת?

אני חושב שנורה דולקת מרמזת על לפחות 7 ליטר במכל.

אין בעיה מכאנית להגיע לסוף המכל חד פעמית ברכב הזה, אבל בטיחותית זה מאוד לא מומלץ!

צריך לקבל את העובדה שיש לרכב הזה טווח נמוך יחסית בין תדלוקים. אם זה קריטי כדאי לשקול לעבור לרכב מקטגוריה יותר גדולה, ולברר לפני כן מה הטווח המעשי בתנאים דומים.

פורסם
כמו שאמרו מעליי בדרך כלל נשאר משהו כמו 2-5 ליטר רזרבה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

יותר מכון משהו כמו 8-10 ליטר רזרבה.

פורסם
לדעתי מדובר ב35 עם רזרבה של 5 ל' (שעדיף לא להגיע אליה, כי טינופת שוקעת).

יש הוכחה למה שרשמת בסוגריים?

כי למיטב ידיעתי זאת אגדה אורבנית

פורסם

אם יש לכלוך בדלק וזה דיי עניין נדיר, אז בהחלט סביר שהוא ישקע ויהיה כמו תרחיף בקרקעית.

תמיד שמציינים גודל של מיכל דולק רושמים מספר מקורב, כי מיכלי הדלק מפלסטיק, כמו שנפוץ ברכבים פרטיים, משנים את נפחם עם הזמן.

סביר להניח כי מעולם לא הגעת למצב של חוסר דלק טוטאלי, כדי לדעת בדיוק כמה דלק נכנס במיכל בתדלוק.

פורסם

פתח הצינור שממנו נשאב הדלק נמצא מעל התחתית, ובכל מקרה הדלק מתערבל כל הזמן. לא רואה סיבה אמיתית שהלכלוך יישאב יותר כשהמפלס נמוך.

:turn-l:
  • תוכן חדש...