Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פנס שעובד על סוללות כאלו ואשמח אם יהיו לי כמה סוללות ספייר להחלפה בטיולים ארוכים.

הפרמטר הכי חשוב לי הוא בטיחות הסוללה (בעיקר מהיבט של שריפה) וגם המחיר מהווה פקטור (שוקל להזמין מספר סוללות)

אפשרי לקנות בארץ או להזמין מחול

אם יש לכם סוללות מומלצות ומקומות מומלצים לרכוש אותן - אשמח לשמוע

פורסם

אני תמיד הייתי רוכש דרך איביי את הסגולות המקוריות של סמסונג (אני מניח שיש כמובן מותגים אחרים טובים לא פחות).

תקפיד כמובן על הצהרת המוכר שהן מקוריות מתוצרת סמסונג, ולא מקוריות עבור סמסונג או מקוריות תואם סמסונג.

יש לרמאים כל מיני משחקי מילים שמגינים עליהם.

פורסם

סמסונג. כפי שנאמר, תקפיד שיהיו מקוריות.

האחרונות שקניתי היו דווקא של nitecore. לא זולות אבל מחזיקות המון זמן (3400)

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
פות"ש

כמה Ah וכמה V?

שקול בנוסף מותגים כמו LG פאנאסוניק סאניו.

זה הפנס

https://fixiecycles.com/shop/accessories-accessories/vision-ii-100-lifetime-guarantee-860-lumen-usb-rechargeable-bike-light-two-free-usb-tail-lights-extra-battery-carrying-bag-fits-all-bikes-easy-install-no-tools-quick-release-front/

על הסוללה הנוכחית כתוב Li-ion 18650 2600mAh 3.7V

אם יש אפשרות לרכוש סוללה שתחזיק ליותר זמן - מה טוב

חשוב לי מאוד עניין הבטיחות בהטענה

פורסם

אני רוכש את החומות של LG לשימוש בסיגריה האלקטרונית שלי. מוכר אמין, מוצר איכותי ובטוח לשימוש אחרת לא הייתי קונה ממנו.

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...