Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 צמיגי מישלן ב1080 שח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי 4 צמיגים במידות 165/65R14 של מישלן במחיר של 270 לאחד. מפנצ'ריה (שחוץ מסינים לא החזיקה אף מותג אחר )

אני הייתי בטוחה שאם מזמינה 4 יש הנחה מסויימת ושזה דבר ידוע כזה ולא רשמי בעולם הצמיגים..

האם חלמתי בהקיץ?

האם המחיר ליחיד הוגן?

(מקווה שהפעם תשיבו לי ,סופסוף,בלשון נקבה כי לכל ההודעות הקודמות שלי התייחסתם בלשון זכר..)

פורסם

שווה לבדוק גם את תאריך הייצור של הצמיגים.

אני דווקא כן נתקלתי במבצעים והנחות לרביעיות, אך שביררתי לגביהם, התברר שמדובר על מלאי ישן/סדרה ישנה של הדגם.

אגב, אחד המקרים הנ"ל באמת היה Michelin energy saver.

פורסם

מה באשר לכיוון פרונט?

יש לי אחריות לעוד חודשיים בשברולט. לעשות במוסך יבואן או כל מוסך שמתמחה \מורשה בשברולט?

מבחינת מחיר?

פורסם

אם אין על הצמיגים הישנים שחיקה לא אחידה שמצביעה על כיוון פרונט לא תקין והאוטו לא מושך לצדדים - אין צורך לעשות כיוון פרונט אחרי החלפת צמיגים.

בכל מקרה כיוון פרונט לא כלול באחריות, אם תרצי בכל את לעשות אז במכון לכיוון פרונט. לא מוסך יבואן ולא מוסך רגיל.

פורסם

בהחלפת צמיגים יש לדאוג לאיזון גלגלים, זה הדרך כלל מכל בעלויות החלפת הצמיגים.

כיוון פרונט אינו שייך להחלפת הצמיגים.

Sent using Tapatalk

פורסם

אני הייתי בטוחה שאם מזמינה 4 יש הנחה מסויימת ושזה דבר ידוע כזה ולא רשמי בעולם הצמיגים.. לא קיים כזה דבר. לפעמים יש מבצעים, אבל אין "חוק" כזה.

האם חלמתי בהקיץ? כן

האם המחיר ליחיד הוגן? כן

(מקווה שהפעם תשיבו לי ,סופסוף,בלשון נקבה כי לכל ההודעות הקודמות שלי התייחסתם בלשון זכר..)

הנה, אפילו עניתי לך ביוניסקס

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...