Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם בכמה חודשים עולה פוסט של מישהו ששם טוארג ישן על הכוונת. תמיד מורידים אותו מזה עקב עלויות אחזקה גבוהות מאוד. האם אתה מודע לנושא הזה. לתחזק רכב יוקרה ותיק בו החיישנים, הצנרת והפלסטיקה עייפים . לא זול...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

אחד הרכבים הכי לא אמינים שיוצרו אי פעם, ואני מדבר עוד בתקופה שהיה חדש. בקיצור לא לקחת אפילו לא בחינם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
הי,

מצאתי כמה הצעות במחיר נוח (30 אלף ש"ח) לטוארג שנתון 2008, מנוע בנזין 3.6. יש דברים ידועים על הדגם/שנתון שצריך לבדוק?

תודה,

אם אתה רוצה להתחיל ב 30K ואח"כ להוציא סכומים גבוהים הרבה יותר על אחזקה אז לך על זה.

בקיצור תתרחק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הי,

תודה - הנקודה ברורה.

מה לגבי (כולם בערך באותו מחיר עד 30 אלף ש"ח ושנתונים איפשהו בין 2006-2009) - אני בעיקר מחפש לדעת אם בשילוב דגם/שנתון יש תקלת ייצור או בעיה ידועה באיזושהי מערכת יקרה. אני אתן דוגמא: מנועי THP156 של פיג'ו/ב.מ.ו 2012/3 ידועים כבעייתים.

אני מודע לעובדה שהרשימה הבאה היא לא בדיוק "מאזדה 3, טויטה קורולה" ולכן העצות והידע פה בפורום מאוד עוזרים...

1. קיה סורנטו

2. ניסן אקס-טרייל

3. ג'יפ פטריוט וקומפאס

4. דודג' ניטרו

5. שברולט קפטיבה

• תוכן חדש...