Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בידיוק חזרתי מהעבודה ועל כביש 40 אני נוסע כהרגלי באזור ה110-120 בשעות שכאלו.

אני נמצא על הנתיב השמאלי נוסע ברגיל ובידיוק רכב שהיה על השמאל עבר לימין ואני עובר אותו וכמה שניות אחריי זה פתאום אני שם לב לאור חזק מאחוריי, רכב צמוד לי לתחת עם אורות גבוהים והרכב שבימין שעברתי נעלם, מסתבר שהוא פשוט שבר ממש מהר לשמאל בלי ששמתי לב אפילו.

הקטע המוזר שאני נוסע לי על 120 והוא נצמד אליי בעוד שהנתיב הימני היה פנוי לו לחלוטין.

מה שאני מנסה להבין הוא מה לעזאזל עובר לבנאדם כזה בראש? איזה מניע יש לך לעבור סתם ככה בימין לשמאל בעוד הימין שלך פנוי ולהיצמד לבנאדם?

גם לי קורה לפעמים שאני נצמד לרכבים אבל לא בצורה כזו מוגזמת ועם אורות גבוהים.

פורסם

נתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד.

מחובתך כנהג תמיד להיות בנתיב הימני, או במקרה של עקיפה, לחזור מיד לימין.

ברגע שאתה נמצא בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה, אתה מסכן את עצמך ואת האחרים כי אתה גורם להם לעשות עבירות תנועה.

גם יש אכיפה מוגברת כנגד נהגים שנוסעים על נתיב שמאלי.

חבל לקבל 6 נקודות ו250 ש"ח קנס.

פורסם

נעזוב לרגע שזאת עבירה על החוק לנסוע בנתיב השמאלי שאתה לא עוקף. יש מצב שכחת את האור הגבוה שלך עובד והיית מסנוור אותו אז הוא מחפש "נקמה".

פורסם
נתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד.

מחובתך כנהג תמיד להיות בנתיב הימני, או במקרה של עקיפה, לחזור מיד לימין.

ברגע שאתה נמצא בנתיב השמאלי שלא לצורך עקיפה, אתה מסכן את עצמך ואת האחרים כי אתה גורם להם לעשות עבירות תנועה.

גם יש אכיפה מוגברת כנגד נהגים שנוסעים על נתיב שמאלי.

חבל לקבל 6 נקודות ו250 ש"ח קנס.

ברגיל אתה על הנתיב השמאלי?

נעזוב לרגע שזאת עבירה על החוק לנסוע בנתיב השמאלי שאתה לא עוקף. יש מצב שכחת את האור הגבוה שלך עובד והיית מסנוור אותו אז הוא מחפש "נקמה".

בשעות כאלה שהרבה נוסעים על 80-90 בימין ואני על 120 זה ממש מיותר לעבור כל שנייה משמאל לימין. עד שאני עובר לימין אני כבר צקיך לצאת שוב לשמאל שזה די דבילי לדעתי. אם אין רכב בימין בקרוב אני מן הסתם חוזר לימין כי אין טעם שאסע על השמאל.

אין מצב ששכחתי אורות גבוהים, אני זוכר בוודאות שאחרי שנתתי לו לעקוף הבהבתי לו.

פורסם

אני חושב שהבנתי את הפותח השרשור מעט אחרת. הוא התכוון שהוא ''ברגיל בנתיב השמאלי'' כאשר הוא עוקף, הוא כנראה מתאר עקיפה.

יש פסיכופטים, משועממים, לוזרים וממורמרים למינהם על הכביש, שינהגו במהירות שיוט וכאשר יבחינו ברכב אשר מנסה לעוקפם, יאיצו ולא יתנו לו. לא משנה באיזה נתיב הם ובאיזה הנהג בעוקץ.

פורסם

הקטע המוזר שאני נוסע לי על 120 והוא נצמד אליי בעוד שהנתיב הימני היה פנוי לו לחלוטין.

אם הוא נצמד אליך והנתיב הימני פנוי לחלוטין אז תעוף כבר מהשמאלי, אתה עובר על החוק ומסכן את התנועה לא פחות מהאידיוט שמאחוריך.

כל שאר הדברים שכתבת לא רלוונטיים, כן גם אם זה אומר שאתה צריך לעבור לימני ולחזור לעקוף בשמאלי כל 10 שניות.

פורסם
בשעות כאלה שהרבה נוסעים על 80-90 בימין ואני על 120 זה ממש מיותר לעבור כל שנייה משמאל לימין. עד שאני עובר לימין אני כבר צקיך לצאת שוב לשמאל שזה די דבילי לדעתי. אם אין רכב בימין בקרוב אני מן הסתם חוזר לימין כי אין טעם שאסע על השמאל.

אין מצב ששכחתי אורות גבוהים, אני זוכר בוודאות שאחרי שנתתי לו לעקוף הבהבתי לו.

היגיע הזמן שתשנה את הרגליך הרעים.

סיימת את עקיפה הרכב בנתיב הימני,

חזור מיד לנתיב הימני ופנה את הנתיב השמאלי לאחרים.

תחזור שוב לנתיב השמאלי רק כאשר תרצה לעקוף רכב נוסף.

פורסם

אם הבנתי נכון את התיאור, הרכב שהרגע עבר לימין חזר לשמאל רק כדי לשבת לו על הת$ת.

דבר ראשון היית צריך לבדוק אם במקרה היית עם אורות גבוהים והוא ניסה ״להחזיר״ לך על זה שסינוורת אותו.

באופן דומה יתכן שלדעתו לא שמרת על מרחק ממנו כשהגעת מאחוריו.

דבר אחרון שכדאי לבדוק זה אם האורות שלך מכוונים, יתכן שהם מסנוורים גם כשאינם גבוהים.

מעבר לזה נגמרו לי הרעיונות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם החוק דבילי לדעתך זה עדיין לא מבטל אותו.

תחליט, אתה חוזר לימין כשפנוי או לא? אחרת למה הוא היה צריך לעקוף אותך מימין?

ההתנהגות הבריונית שלו לא היתה במקום, אבל גם אתה לא צדיק תמים. פעם הבאה סע בנתיב הימני כמו שהחוק אומר, ותעבור לשמאל רק בעקיפה. אם אתה עוקף שיירה של מכוניות, ברור שלא צריך לעבור ימינה ולצאת שוב אחרי כל רכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...