Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לספר או לשאול למה החליפו חיישן חמצן? כי זה מה שעלה להם במחשב?

ולמה החליפו מזרקים? אם זו הוראה של היצרן בגלל ריקול כלשהו, למה לא עשו זאת כבר בפעם הראשונה שהרכב היה במוסך?

נשמע מוזר, כאילו משהו אחר גורם לכל התקלות הללו.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

אם החליפו אותם ולא עזר, מן הסתם, זה משהוא אחר...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, ברור לי שזה משהו אחר. אבל כל ההתנהלות מעט תמוהה, החלפת מזרקים ברכב שעבר 2000 ק"מ? חיישן חמצן?

במה תודלק הרכב? בנפט?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

לא נפט ולא סולר...מקסימום חולר.

פורסם

פיג'ו וסיטרואן הסיפורים האלה חוזרים במיוחד שם

ובטח שמדובר ביבואן המנוסה כל כך "דוד לובינסקי"

ככה אתן לך כמה עצות אתה יכול להקשיב ואתה יכול גם לא זו זכותך.

אבל מ-ניסיוני הרב מאוד.

הייתי ממליץ ככה:

קודם כל להשאיר להם את הרכב, לבקש רכב חלופי ושיפתרו כמובן את הבעיה.

בסוף התיקון לבקש לקבל את כל היסטוריית הרכב, ותשחק אותה תמים, כי הם לא ימהרו להביא לך את זה.

תציין שאתה רוצה לבדוק משהו עם הפרטים ברישיון של הרכב, ואתה חושב שבמשרד הרישוי יש שם טעות ברישום.

כשאתה תקבל את היסטוריית הרכב יהיה רשום לך כל מה שהם רשמו בתביעות ליצרן בשפה העברית.

וכמובן כדיי לקבל את הכסף מהיצרן עבור התיקון הם ירשמו גם את כל הכשלים שהם מצאו.

מכאן אתה כמובן תיסע לך לשלום תקבל את הרכב עם המפתחות תחזיר את הרכב החלופי ותתנהל ב- אלגנטיות.

ומכאן אני ממליץ לך להיוועץ עם עו"ד ותביא לו את כל החומרים + ימי עבודה שהפסדת

ותפעלו במישור המשפטי נגד אותו יבואן, כי בעצם הוא זה שמכר לכם את ה- "לוקש" שזה רכב בלי תקלות.

אם זה הייתי אני! - במעמד מסירת הרכב לאחר שהרכב תוקן, הייתי מסרב לקבל את מפתחות הרכב,

והייתי נישאר עם הרכב החלופי.

עד שהמשפט נגמר.- בטענה כמובן שאני מפחד שוב להיתקע עם הרכב שקנית ממיטב כספך.

וכן הייתי דורש את מלוא כספי ששולם על הרכב, וביטול העסקה כמה שיותר מהר!

נ.ב

השופטים בארץ מודעים למונופול שמתנהל ע"י משפחות יבואני הרכב לכן כמעט תמיד נוהגים לפסוק לטובת הלקוח.

אז לא רק ששווה לקחת את הסיכון ייקח קצת זמן אבל בסוף תמצא עצמך בלי רכב 2019 שמתפרק כל חודשיים.

פורסם

בסוף התיקון לבקש לקבל את כל היסטוריית הרכב, ותשחק אותה תמים, כי הם לא ימהרו להביא לך את זה.

תציין שאתה רוצה לבדוק משהו עם הפרטים ברישיון של הרכב, ואתה חושב שבמשרד הרישוי יש שם טעות ברישום.

כשאתה תקבל את היסטוריית הרכב יהיה רשום לך כל מה שהם רשמו בתביעות ליצרן בשפה העברית.

להד"מ. קבצים שונים ולעולם כשאתה מקבל היסטוריה, לא תהיה שם תיכתובת עם היצרן.

מכאן אתה כמובן תיסע לך לשלום תקבל את הרכב עם המפתחות תחזיר את הרכב החלופי ותתנהל ב- אלגנטיות.

ותפעלו במישור המשפטי נגד אותו יבואן, כי בעצם הוא זה שמכר לכם את ה- "לוקש" שזה רכב בלי תקלות.

בשביל תקלות כאלה בדיוק יש אחריות. טופל האחריות וקיבל רכב חלופי, על מה תיתבע?

אם זה הייתי אני! - במעמד מסירת הרכב לאחר שהרכב תוקן, הייתי מסרב לקבל את מפתחות הרכב,

ברור, והיו משאירים לך את הרכב החלופי עד אז...ברור...

פה ידידי, אתה כבר בעולם הפנטזיה שבינו למציאות משותף מעט.

נ.ב

השופטים בארץ מודעים למונופול שמתנהל ע"י משפחות יבואני הרכב לכן כמעט תמיד נוהגים לפסוק לטובת הלקוח.

שוב, להד"ם.

אז לא רק ששווה לקחת את הסיכון ייקח קצת זמן אבל בסוף תמצא עצמך בלי רכב 2019 שמתפרק כל חודשיים.

כל מה שכתבת, על מה מבוסס היעוץ הזה?

נסיונך?

תבעת? ניצחת?

החזקת את הרכב החלופי עד סוף המשפט?

או שזה מה שנקרא באינגליזי, ווישפול טינקינג ?

פורסם
פיג'ו וסיטרואן הסיפורים האלה חוזרים במיוחד שם

ובטח שמדובר ביבואן המנוסה כל כך "דוד לובינסקי"

ככה אתן לך כמה עצות אתה יכול להקשיב ואתה יכול גם לא זו זכותך.

אבל מ-ניסיוני הרב מאוד.

הייתי ממליץ ככה:

קודם כל להשאיר להם את הרכב, לבקש רכב חלופי ושיפתרו כמובן את הבעיה.

נ.ב

את בעצם מבקש ממנו לרמות בשביל שיחליפו לו את הרכב.

מה זה ״לא להחזיר את הרכב החליפי״? הוא לא בן ערובה ובמקרה קיצון זה גם יכול לעלות לו ביוקר.

כן מומלץ להתייעץ עם עו״ד, לא מומלץ להקשיב לעצות אחיתופל.

פורסם
Alas676 היקר..

אתה מודע לכך שגם לוינסקי חברים פה בפורום?

בוא נגיד ככה שכל עוד אני חי במדינה חופשית זכותי להביע את דעתי על כל חברה איך שבא לי וכמה שבא לי - הם גם מוזמנים להגיב לי אם הם כאן חברים בפורום.

ושיהיו בטוחים שהמכוניות סוג ז' שהם מוכרים זה לא הדבר היחיד שיש לי להגיד עליהם!

פורסם
את בעצם מבקש ממנו לרמות בשביל שיחליפו לו את הרכב.

מה זה ״לא להחזיר את הרכב החליפי״? הוא לא בן ערובה ובמקרה קיצון זה גם יכול לעלות לו ביוקר.

כן מומלץ להתייעץ עם עו״ד, לא מומלץ להקשיב לעצות אחיתופל.

לא הצעתי לו את זה סייגתי את זה אם וזה היה קורה לי.

תקרא טוב להבא!

ולא להחזיר רכב חלופי מחשש להיתקע עם רכב חדש כל שני וחמישי זה לא נקרא לרמות לידיעתך!

מר סנגור ;)

פורסם
כל מה שכתבת, על מה מבוסס היעוץ הזה?

נסיונך?

תבעת? ניצחת?

החזקת את הרכב החלופי עד סוף המשפט?

או שזה מה שנקרא באינגליזי, ווישפול טינקינג ?

אתה רושם הערות לא ענייניות

א. ציינתי שזאת תהיה תכתובת של היבואן מול היצרן - כל תיקון חייב להיות מופיע בהיסטוריית הרכב + הסיבה למה תיקנו את זה למעט טיפולים .

ב. תסמוך על פקידים סוג ז' בענף הרכב שיעשו את הטעויות שלהם (מבלי לפגוע פה במישהו) -

ג. לא תבעתי ולא ניצחתי כי אני לא קונה רכבים שהולכים לפירוק אחרי 3 שנות אחריות.

ד. ציינתי שיש לי ניסיון מול היבואנית עצמה שלא פעם וגם לא פעמיים התעקשה בנושא הזה לממש את האחריות והלקוח מנגד סירב וביקש

לקבל את כספי העסקה בחזרה ו-הלקוח ניצח.

ה. תאמין לי שהמנהלים ב-"לובינסקי" לא כאלה טיפשים ומבינים שהמוצר שהם מוכרים הוא ברמה נמוכה מאוד בלשון המעטה וזה לא רק אני אומר.

פורסם
בגירה, ברור לי שזה משהו אחר. אבל כל ההתנהלות מעט תמוהה, החלפת מזרקים ברכב שעבר 2000 ק"מ? חיישן חמצן?

במה תודלק הרכב? בנפט?

כנראה אתה צודק ומדובר בבעית דלק לא תקין ואם זה נכון, אז לא תהיה שום אחריות על התיקון ואז כמובן לא פיצוי ולא שיפוי וגם אולי תשלם על הרכב החליפי.

חברים, אתם רותמים את העגלה לפני הסוס. המתינו לסיום האבחון של מוסך לפני ש"תמצו את דין" עם היבואן, היצרן וממשלות העולם.

פורסם

אני מקווה שזאת לא בעיית דלק לא תקין.

זה הדבר הראשון שהמוסך חשבו עליו ונמצא בבדיקה כרגע.

אני מתדלק רק בתחנות קבועות.

יומיים לפני שנדלקה לי הנורת מנוע, תדלקתי בתחנה קבועה.

תחנה גדולה ומרכזית במרכז הארץ!

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

רק לפני מספר שבועות שמעתי ברדיו שכ 10 כלי רכב נתקעו מיד אחרי תדלוק בתחנה ספציפית.

אין קשר לתחנה קבועה, בכל תחנה לפתע עלול להיות דלק לא תקני עקב טעות אנוש או כל סיבה אחרת.

אלי הגיע לקוח בגרר עם חשבונית של בנזין 95 והמיכל היה מלא באוריה(!) ונגרם לרכב נזק ( משאבת דלק, מזרקים, מסנן דלק, ניקוי צנרת ושטיפת מיכל)

אם וכאשר יתברר והדלק לא תקני אתה מחוץ לאחריות, תצטרך להתמודד מול תחנת הדלק, נשמע מאוד לא סביר התקלה הזו ברכב חדש לגמרי, דברים קורים כרגע אין לדעת מה הסיבה עד אשר התקלה תאובחן במלואה.

תמתין בסבלנות עד שהרכב יהיה תקין ובטוח לנסיעה.

הרי מטפלים בך זה לא שמיהרו להתנער מאחריות, אז על מה אתה מבקש כיצד להתמודד מול היצרן?

כאשר הרכב יהיה מוכן תעשה את החישובים שלך מה הפסדת והאם נגרמה לך עוגמת נפש והאם מגיע לך פיצוי.

יתכן מאוד ומבלי שתבקש במעמד מסירת הרכב תקבל פיצוי כלשהו בין אם טיפול ראשון חינם, שטיפה לרכב או סוכריה ומשם תחליט האם אתה שבע רצון מהטיפול מהמקרה הלא נעים במידה ולא תמיד תשאר הדרך לתבוע.

אל תשכח לעדכן.

• תוכן חדש...