Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וו גרירה פגו 3008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

בשעה טובה התחדשתי בפגו 3008 1.6 דגם פרמיום .

רציתי להתקין וו גרירה לצורך גרירת אופנוע ים שברשותי מדיי פעם ונדהמתי מהמחירים .

שתי חברות יחסית מוכרות הציעו לי אופציות אחת ב3500 ואחת ב4000 בשתיהן לאחר ההתקנה צריך ללכת למרכז שירות ולעדכן את המחשב שעל פי דבריהם מבטלת ברגע ההתקנה את מערכות הבטיחות וחיישני הרוורס . עשיתי עוד מספר טלפונים לעוד מתיקנים חלקם בכלל נרתעו מהרכב ואחד שיחסית מוכר ויושב באזור אשדוד הציע לי התקנה ב1600 לא כולל מעמ . הסברתי לו את העניין והוא אמר שכולם מדברים שטויות והוא התקין במספר כלי רכב כאלה ולא הייתה שום בעיה . על פניו הוא נישמע אמין וקראתי עליו תגובות שרובן היו ממש טובות .

מה לדעתכם עליי לעשות מצד אחד קיבלתי הצעות שלדעתי מופרחות התקנתי כל פעם וו ברכבים שלי ולא שילמתי יותר מ2000 ש"ח (הפעם הקודמת זה היה בספורטאז gt) ללכת על היקרים עם כל הפרצדורה או ללכת לזול שאומר שהכל שטויות ?

כמוכן אשמח לתגובה של בעלי 3008 חברי הפורום שמותקן ברכבם או בדקו גם את האופציה.

פורסם

אנחנו רכשנו עם וו גרירה ואם זכור לי עלה תוספת של כ-2500 ש"ח , לא הבנתי אילו מערכות מתבטלות.

כי מצלמת הרוורס והחיישנים עדיין עובדים אצלנו.

• תוכן חדש...