Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוברים לסרק רק לאחר שעוצרות מאחוריך שתי מכוניות. עד אז, ייתכן שתזדקק לכוח המנוע כדי לזוז מדרכו של רכב שעומד לפגוע בך מאחור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני לא מבין את האנשים ששמים קלאץ כבר מהילוך שלישי מתחילת הבלימה , לפחות תנצלו קצת את בלימת המנוע ולקראת הסוף/ לפני שהסל"ד נמוך מידי שימו קלאץ' אם אתם לא מתכוונים להוריד הילוכים.

פורסם

שלום

אני מתקשה להבין את ההיגיון להוריד לראשון .

באופן אישי במידה והרמזור אדום אני שהמהירות יורדת משישים קמ"ש אני מעביר למצב לניוטרל ובוולם עם הבלמים . במידה וצריך רק להאט , תמיד קודם בולם ואז מתאים את ההילוך למהירות הנסיעה .

פורסם
עוברים לסרק רק לאחר שעוצרות מאחוריך שתי מכוניות. עד אז, ייתכן שתזדקק לכוח המנוע כדי לזוז מדרכו של רכב שעומד לפגוע בך מאחור.
באמש'ך?!

אתה כאילו עומד עם עיניים במראה וצופה פגיעה, עד שנעמדו שני רכבים לפחות?

ואני חשבתי שתומר מהטירונות, זה שהיה מזיין עם שני קונדומים, היה לחוץ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי עמידה בניטורל - בהחלט נהגתי לעשות זאת. מייד יגיע חן ויספר שחייבים להציב את ידית ההילוכים בראשון על מנת לאפשר תנועה מיידית במקרה הפתעה.

חשבתי שאני נביא. כמעט.

ואני כמעט בטוח - בין אמר ובין עשה - ת"ק פרסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אתה כאילו עומד עם עיניים במראה וצופה פגיעה, עד שנעמדו שני רכבים לפחות?

ואני חשבתי שתומר מהטירונות, זה שהיה מזיין עם שני קונדומים, היה לחוץ...

:lol:

רוב הזמן לא צריך את זה כי אם מתחילים להאט מוקדם, לרוב נוצרת דבוקת רכבים מאחור עוד לפני העצירה. אבל במידה ואין מכוניות מאחור ברגע העצירה, התו"ל1 בקורס נהיגה מתקדמת בשעתו היה לעצור מוקדם, להישאר בהילוך, להביט במראה ולחכות שייעצרו שלוש (!) מכוניות או משאית אחת.

ככה שאני בין המקלים. :wink:

1 זה אגב נושא שנידון בעבר בפורום, לרבות בשרשורים בהם השתתפו מדריכי נהיגה. למשל https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?32702-%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%A8%D7%AA%D7%94-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D&p=273290&viewfull=1#post273290

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...