Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח!

אבי יחגוג יום הולדת 60 בעוד כמה חודשים, ואנחנו מנסים לחשוב על מתנה הולמת.

חשבתי על טיול ג'יפים בחו"ל אבא ובן (יכול להיות שחבר טוב שלו והבן שלו גם יצטרפו).

מישהו התנסה? חברות מומלצות? או שאולי דווקא לא מומלץ?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נסיון דל וחד פעמי,אבל בכל זאת אחלוק

היינו לפני חודש וטיפה בבאטומי,הצהירו על טיול ג'יפים בתשלום למי שירצה (טיול מאורגן)

בפועל זה מיני ואנים ולא באמת ג'יפים,וה"שטח"\מסלול היה בכלל לראות שלג כבד בפסגות הרי האטלס (סמוך לגבול עם טורקיה)

או בחלק אחר של גאורגיה זה באמת ג'יפים\שטח ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש בחור בשם יניב טל שחברים שלי היו איתו בטיול. יש לו כל מניי מקומות בעולם שהוא מוציא אליהם "מסעות".

מהחוויות ששמעתי ומהתמונות נראה מדהים

פורסם

תודה! נראה לא רע בכלל. בניגוד לרוב, נראה שמדובר בג'יפים אמיתיים ולא דאסטרים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לפני 5 שנים טיילנו, 4 חברים, טיול גיפים בגאורגיה.

עשינו את הטיול דרך חברת מדרפט.

הם תכננו את המסלול, סגרו לנו בתי מלון, טיסות וכמובן גיפ.

לפני שיצאנו ישבנו עם מדריך, שנתן לנו סקירה על המסלול וצייד אותנו בGPS עם כל המסלולים.

נתן לנו גם טלפונים של אנשי קשר מקומיים לכל מקרה שיכול להיות.

המסלולים היו מהנים ויפים. קיבלנו גיפ אמיתי (ניסן פטרול).

סה"כ נהננו מאוד.

יש להם גם אופציה להצטרף לטיול קבוצתי, לסוע בשיירה של גיפים ומדריך צמוד. אנחנו העדפנו להיות עצמאיים ולא התחרטנו על זה.

המשתתפים בטיול הקבוצתי הם יותר מבוגרים (50+) והם מספיקים פחות מסלולים...

עולה יותר מלארגן לבד, אבל חוסך את הכאב ראש של ארגון הטיול.

https://medraft.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99_%D7%92%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%92%D7%B3%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%94/

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...