Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה פיאט פנדה 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדים לשמחה.

מדובר בפיאט פנדה ONE (הדגם החדש) משנת 2012. 72K ק"מ.

מה משמעות התוצאות? מה כסת"ח? מה העלויות המשוערות לדעתכם? וכמובן, כמה קריטי?

אשמח לעזרה.

WhatsApp Image 2018-09-27 at 10.59.48.jpg

פורסם

בפנדה החדשה לא ידוע לי על גיר רובוטי שהגיע לארץ אז כנראה רגיל.

ראיתי בטופס הבדיקה שמזמין הבדיקה הוא טרייד מובייל, כלומר זו לא בדיקה מטעמך, כלומר היא לא שווה כלום.

תקן אותי אם אני טועה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בפנדה החדשה לא ידוע לי על גיר רובוטי שהגיע לארץ אז כנראה רגיל.

ראיתי בטופס הבדיקה שמזמין הבדיקה הוא טרייד מובייל, כלומר זו לא בדיקה מטעמך, כלומר היא לא שווה כלום.

תקן אותי אם אני טועה.

אין צורך להסחף.

טריידמוביל חברה גדולה והרכבים שהם מוכרים במצב טוב ברובם המוחלט.

אפשר לקחת למוסך להתבוננות נוספת,אבל מבחינת שלדה ותאונות הייתי סומך עליה.

סך הכל הבדיקה נראית טובה,יש לך את בדיקת הקומפרסיה שהם עשו?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בדיקה טובה, תעלה את הבדיקה של הקומפרסיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות. אשלים את החסר:

בעל הרכב אותו אני מעוניין לקנות היה אמור לעשות טרייד אין עם טרייד-מוביל. שני הרכבים עברו בדיקה, אבל לרכב אותו רצה לרכוש הייתהבעיה בשלדה. העסקה בוטלה אבל הבדיקות נשארו.

אני כנראה אעביר אותו בדיקה גם כן בגלל החששות שנזכרו, אבל רצוני לדעת האם מהטופס הנזכר -אם הוא משקף נאמנה את מצב הרכב- יש מה לחשוש. אני מבין מכם שלא.

הדגם הוא ידני.

אבקש ממנו לשלוח את תוצאות מבחן הקומפרסיה.

פורסם
אין צורך להסחף.

טריידמוביל חברה גדולה והרכבים שהם מוכרים במצב טוב ברובם המוחלט.

אפשר לקחת למוסך להתבוננות נוספת,אבל מבחינת שלדה ותאונות הייתי סומך עליה.

סך הכל הבדיקה נראית טובה,יש לך את בדיקת הקומפרסיה שהם עשו?

לא התכוונתי להגיד שום דבר רע על טרייד מוביל באופן ספציפי. הוכח פה כבר ואין זה נכון ספציפית אליהם שבדיקות מטעם מגרשים/חברות ליסינג לרוב אופטימיות נקרא לזה.

כן פגיעת שלדה משמעותית קצת קשה להסתיר/לייפות, אבל יש לא מעט דברים שניתן לייפות.

זה שהם חברה גדולה ויש להם הרבה רכבים טובים לא אומר שום דבר. גם חברות הליסינג הן חברות גדולות וכנראה שיש להם גם לא מעט רכבים טובים למכירה. עדיין לא הייתי סומך על בדיקה מטעמם.

לפותח השרשור, אז לפי דבריך הבדיקה נעשתה ע"י טרייד מוביל או ע"י המוכר? לא הצלחתי להבין.

בכל מקרה אני הייתי מרגיש נוח יותר עם בדיקה מטעמי, או פשוט ניגש עם הרכב למוסך מתמחה ומקבל חוות דעת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

במגרשים גדולים עם הרבה "סחורה" שזזה אין להם רצון ועניין להתעסק בזיוף בדיקות.

עשיתי טרייד אין לרכב שלי,הם הזמינו את הבדיקה והרכב ייצא נקי מבחינת תאונות,שזה תכלס מה שהם מחפשים לראות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...