Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf Caddy R - בכלל לא ידעתי שיש חיה כזו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

אתמול בעודי עומד לי לתומי במעבר חצייה בפארק המדע ברחובות ונצלה לי לאטי בשמש היוקדת, אני נתקל ברמזור ברכב מסוג גולפ שנראה לי ממש משונה: יש לו חצאיות, הוא מאוד נמוך וחישוקי מגנזיום שנראים כאילו יצאו ממגזין.

אה כן, וסמל ממש קטן של R בחזית מצד ימין. השתוממתי וחשבתי לעצמי: "יופי, עוד אחד מתלהב שקנה באיביי R ושם לו באוטו"... אז זהו שלא, בלהט הרגע ביצעתי גיגול קצר, והפלא ופלא אכן יש חיה כזו:

https://www.autoevolution.com/news/500-hp-vw-caddy-r-has-golf-7-r-engine-and-revo-stage-3-tune-120568.html

אני חייב לציין שהרכב אכן נראה מדהים, ועם 500 כ"ס אני מקווה שהדואר/חבילות שלי יגיעו במהרה.

אולי זה בכלל רכב שילוח מהיר של חברת אמאזון :-D

נ.ב.: אני תוהה אילו עוד חיות נדירות כאלו מסתובבות להן בעולם ואני בכלל לא מודע אליהן?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• אחראי פורום
פורסם

לא ידעת כי באמת אין.

הקישור שנתת הוא של פרוייקט בודד, אמנם מגניב לאללה, אבל בודד.

גרסת ה"קצה" של הקאדי היא למיטב זכרוני 2 ליטר TDI (מנוע פגז בפני עצמו).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

השבוע נתקלתי ב''שירוקו-קבריולט'' ואז הבנתי שזו איוס עם חזית של שירוקו. ככה שעם וואג אפשר לשחק הרבה בגלל הקרבה הגנטית.

898af720-9aff-438b-b34e-b1498dc6351e.jpg

פורסם

מחקת את הכל חוץ ממספר הטלפון שמופיע שם. _._. מוטורס __נ_ה.

:wink:

את התמונה המקורית לקחת מדף הפייסבוק שלהם.

אלמנטרי, ווטסון!

:turn-l:
פורסם

אני לא בטוח שזה המספר שלהם. נראה כמו התשתקפות על החלון שלהם של עסק אחר. אבל מי שכ''כ חושק באוטו הזה השארתי קצה חוט איך להגיע אליו :)

פורסם

אבל ראיתי פה ברחובות את אותה אחת בדיוק, אפילו באותו צבע כחול כהה יפה.

אני לא מבין זו אותה המכונית, או שמישהו נוסף ביצע פרוייקט כזה?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

עד שלא תרים מכסה מנוע או תזחל מתחת לרכב, לא תדע.

אבל אני מעריך שמדובר במישהו שראה את אותו פרוייקט מגוגל שאתה ראית, וביצע העתק קוסמטי מקומי, כלומר- חיצונית בלבד.

• תוכן חדש...