Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לצמיגים - 195/65R15 (פיג'ו 307 2002)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

הצמיגים שלי כבר ממש שחוקים וישנים (וגם לא כולם אותו דגם), ועם כמה שנמנעתי, צריך להחליף...

אז אני לא באמת מבין בזה, אני מחפש משהו איכותי אבל שלא יהיה בעלות מוגזמת.

אשמח גם המלצות על מאיפה לקנות (אזור המרכז)...

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי ofirg
פורסם

חיפוש קצר היה מניב תוצאות סופר עדכניות, גם שנוגעות למידה שלך. בכל מקרה אלו הצמיגים שאני מניסיון יכול להמליץ עליהם בסדר יורד, אך עם הפרש זעום ביניהם אם בכלל:

Goodyear efficientgrip performance

Pirelli p1 cinturato verde

Continental permium contact 5 בהצלחה עם למצוא אותם

Michelin energy saver

פורסם (נערך)
חיפוש קצר היה מניב תוצאות סופר עדכניות, גם שנוגעות למידה שלך. בכל מקרה אלו הצמיגים שאני מניסיון יכול להמליץ עליהם בסדר יורד, אך עם הפרש זעום ביניהם אם בכלל:

דווקא חיפשתי וקצת נאבדתי ולא מצאתי... בכל מקרה תודה על ההמלצות, אני בהחלט אבדוק

אזור המרכז הוא גדול, אז היכן עדיף?.

אני מפתח תקווה (ועובד בנתב"ג) אז כמובן מעדיף מהקרבה...

מוכן לנסוע קצת מחוץ אם זה שווה את זה.

תודה רבה!

פורסם

קלבר צמיגים מעולים,נוחים מאד,שקטים,המישלין אם זה פראמסי 3 ומעלה,הגודייר פחות טובים,הפירלי נוקשים ולא שקטים במיוחד.

פורסם (נערך)

קלבר צמיגים מעולים וגודייר פחות טובים? לא יודע מאיפה הבאת את זה.

Efficient grip perfomance צמיגים מעולים.

קלבר hp3 צמיגים לא רעים, במחיר לא יקר, אבל הם פחות טובים.

המלצתי - תתקשר לגלגלי המגן (בית דגן ) ותבקש הצעת מחיר , תבדוק זמינות מלאי ותאריכי ייצור של goodyear לא תוצרת תורכיה.

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=471&cs=1&diameter=5&aspectRatio=15&width=17

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תודה רבה חברים, לפי מה שאני רואה המוסכמה באמת נוטה לכיוון Goodyear efficientgrip performance (ייצור אירופה. יש באמת שוני?), אז אנסה לקנות את אלו.

וכן אבדוק את שני המקומות שציינתם.

כמה שאלות המשך, אם אפשר:

איך אני יודע איזה קוד מהירות/עומס מתאים לרכב?

איזה מחיר לשאוף אליו לקניה של 4 צמיגים (שכוללים גם התקנה מן הסתם)? מה נחשב מחיר סביר/טוב לדגם הנ"ל?

מעבר לזה, צריך לדעת עוד משהו?

אני מבין שצריך לוודא שנעשה כיוון פרונט/איזון גם כחלק מתהליך ההתקנה. ולוודא שהצמיג בן פחות משנה.

עוד שאלה, פחות קשורה אולי, על הצמיגים יש לי מכסה פלסטיק כזה שמכסה את הג'נט בעצם למטרה אסתטית. אחד מהם עף לי או נעלם באיזשהו שלב, אז יש לי גלגל אחד שהג'נט של הגלגל חשוף.

איך זה נקרא הדבר הזה? איפה אפשר לקנות? מה העלות?... ג'נטים אני לא אחליף (בהתחשב בעלות שאני מבין שזה דורש), זה מוגזם ומיותר לרכב הזה, רק רוצה משהו שיראה נורמלי (גם- תלוי בעלות, אחרת אוותר)

שוב תודה.

פורסם

ברכב מ 2002 לא משנה מה קוד מהירות, גם Т מספיק.

קוראים לכיסוי טסה וניתן לקנות מקורית במוסכי היבואן ( יקר מאוד ) או פירוקיה, לא מקורי אפשר גם רביעייה באוטו דיפו וכדומה.

בלינק שצירפתי יש מחירים. איזון ברוב המקרים כלול, כיון פרונט עושים בניפרד במכון הפרונט וזה עולה כ 250-350₪. יש מעט פנצ'ריות עם ציוד בסיסי לכיוון פרונט , אם הם נותנים חינם ברכישת 4 צמיגים - תעשה. אם צריך לשלם - עדיף במכון הפרונטים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אולי לאלירן יהיה גם את מכסה הג'נט וכאן הסיפור משבוע שעבר שהוא עזר לי (בעצם לחבר שלי):

פנה אלי חבר שיש לו פיאט 500 שנת 2016 שהוא רוצה למכרה וחסרה בה

צלחת גלגל (טסה) אחת.

בדקנו ומחיר חדשה הנו כ 400 ש"ח + מע"מ ומכיוון שהרכב למכירה אז

הוא בקשני למצוא לו צלחת משומשת.

לאחר שלא מצאתי דבר בחיפושי העליתי שאלה אם יש למישהוא צלחת כזאת,

בווטסאפ מועדון פיאט ושם ענה לי מישהוא לפנות אל אלירן ב"צמיגי המושבה" בפ"ת.

פניתי אליו ולאחר בדיקה הוא אישר לי שיש לו צלחת אחת כזאת משומשת ותקינה,

בדיוק מה שהיינו צריכים.

את אלירן אני "מכיר" מהפייסבוק ששם ממליצים עליו ומשבחים אותו הרבה.

לשאלתי מה מחיר הצלחת הוא ענה לי בפשטות: "בשבילך בלי כסף".

נסענו לשם ואלירן התקין את הצלחת ברכב בחיוך ורצון רב וגם הציע לנו כוס קפה.

בברכה - רפי לין

פורסם
קלבר צמיגים מעולים,נוחים מאד,שקטים,המישלין אם זה פראמסי 3 ומעלה,הגודייר פחות טובים,הפירלי נוקשים ולא שקטים במיוחד.

במקרה החלפתי מקלבר לפירלי, במידה של פות"ש, השינוי היה מאוד גדול לטובה.

פורסם

החלפת צמיגים חדשים בצמיגים חדשים? או צמיגים גמורים בצמיגים חדשים?

במקרה השני ההשוואה לא במקום.

פורסם (נערך)

יש עניין בלקנות את המקורי? אני אפילו לא יודע אם הנוכחיים מקוריים. מבחינתי הכי זול רק שיראה נורמלי.

אז אני מבין שכיוון פרונט זה לרוב עלות נוספת, וזה הכרחי בתהליך הזה?

וסליחה על הבורות אבל לא הכי הבנתי, מכון הפרונט זה שם של מקום?

הסיבה שלא הסתמכתי על המחירים ביד2 זה כי הם נראים קצת זולים יחסית למקומות אחרים שראיתי, נראה קצת חשוד (וגם למשל- קוד H עולה יותר יקר בבית דגן מאשר קוד V שעולה רק 230 ש"ח - זה הגיוני? או שלא הבנתי נכון את הדגמים). מעבר לזה בקניה של 4 צמיגים הגיוני להנחה מסוימת, לא?

אגב, ראיתי באוטודיפו שיש מבצע של ללא מע"מ על צמיגי michelin, כדאי לבדוק את זה?

אולי לאלירן יהיה גם את מכסה הג'נט וכאן הסיפור משבוע שעבר שהוא עזר לי (בעצם לחבר שלי):

בהחלט אבדוק.

תודה לכם!

פורסם (נערך)

מניסיון, המחירים בבית דגן זהים לפרסום באתר "יד 2 צמיגים"

יכול להיות שהמחיר הזול מתייחס לדגם התורכי שהוא פחות מוצלח.

על הטסות המקוריות צריך להיות סמל של פיג'ו ( האריה ).

אם הצמיגים הישנים נשחקו בצורה לא שווה ( חלק חיצוני וחלק פנימי של צמיג ), תשלם ל"מכון פרונט " ( כן, ככה זה נקרא), כדי שהצמיגים החדשים יחזיקו יותר זמן.

עריכה:

בקשר למבצע על מישלין באוטו דיפו - טרי מהיום, בדקתי לרכב שלי. המחיר במבצע שלהם יותר גבוה ממחיר בצמיגיות בסביבה שלי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
החלפת צמיגים חדשים בצמיגים חדשים? או צמיגים גמורים בצמיגים חדשים?

במקרה השני ההשוואה לא במקום.

לא, החלפתי צמיגים במצב סביר לחלוטין יחסית לסוף חייהם (בני 4) לצמיגים חדשים. אמנם יש נסיבות מקלות, את זה אני מבין, אבל גם מהרכב שלי וגם מרכב זהה שנועל קלבר חדשים, אני מרגיש שיפור בכל אספקט. לא שישתמע שהקלבר צמיג רע, רחוק מכך, אבל הפירלי לטעמי לפחות טוב ממנו בכל אספקט.

ומצאתי מבחן רלוונטי למידה, עליו גם התבססתי כשקניתי את שלי:

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2017-ADAC-195-65-R15-Summer-Tyre-Test.htm

• תוכן חדש...