Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אספר לכם את תיאור המקרה ואשמח לשמוע יש כאן עוד אנשים עם מקרה דומה.

יש לי איביזה 1.0 נובמבר 2015 , בתקופת האחריות הייתה קופצת לי מידיי פעם שגיאה move to p position ונעלמת אחרי כשניה.

נכנסתי פעמיים למוסך עם תלונה על השגיאה אך מכיוון שמעולם לא הצלחתי לצלם ומכיוון שלא נמצא תיעוד במחשב רכב לא עשו כלום.

אתמול כחצי שנה אחרי גמר אחריות הנורה נדלקה למשך דקות ארוכות והשגיאה המדוברת הופיעה. שוב חזרתי למוסך והפעם נתנו לי הצעת מחיר להחלפת מוט הילוכים.

לאחר דין ודברים עם צמפיונס הם אישרו לי את החלק בחינם אך דורשים עבודה בסביבות 1100₪.

מה הייתם עושים? משלמים את העבודה או מתעקשים לקבל טיפול חינם על תקלה שהופיעה ודווחה בתקופת אחריות? האם יש כאן אנשים עם אותה שגיאה? במידה וכאן צרו קשר בתגובה או בהודעה פרטית!

פורסם

לו אני במקומך, אם התקלה אינה משביתה, שולח להם מכתב רשום עם פירוט השתלשלות הדברים כולל העתק כניסת הרכב למוסך בתקופת האחריות וצילום של התקלה הדומה כרגע ומתעקש שיטפלו ברכב ללא תשלום.

לא הולך? מתקן, משלם ומגיש תביעה קטנה על הסכום.

התקלה משביתה? אותו דבר, רק בשיחת טלפון / פנים מול פנים מאשר התכתבויות וכמובן מקליט את השיחה.

פורסם

התקלה לא משביתה את האמת היא לא משפיעה כלל על הרכב ויותר מזה ממה שחפרתי קצת מדובר סה"כ בחיישן שמשתגע והדרך להחליף אותו זה להחליף את ידית ההילוכים שזה אבסורד רציני אבל זה מה יש.

בכל מקרה כרגע הם אישרו לי 100% על החלק שזה כבר משהו , נשארה רק העבודה שעולה עוד אלפיה בערך...

פורסם

תקלה מוכרת, וגם מי שטיפל בך ידע זאת... רק שבאחריות אתה לא לקוח " משתלם" .

מתוך 100 סקודות אחרונות , ב86 מהן הוחלף במהלך חיי הרכב

 

 

אכן תקלה לא משביתה - עד ש... יום אחד לא יתן לך להוציא מפתח ממתג ההתנעה .

פורסם

אני יודע שזו תקלה ידועה והכי מכעיס שבכל האינטרנט יש מקרים על אנשים עם בדיוק אותו מקרה שהתקלה קפצה להם לשניה ונעלמה למשך זמן זתומרת שגם אצלי רק מהחשש הסביר היו צריכים להחליף את הידית בתקופת האחריות!

מקודם חזרו אלי צמפיונס עם תשובה סופית שהם לא מתכוונים לחסוך ממני את עלות העבודה....

פורסם

למקרה ונציג של צמפיון יציץ בפוסט הנה אין סוף מקורות מכל העולם על התקל הידועה הנ"ל ועל איך שהיא מופיעה בשלב מוקדם ונעלמת כל כך מהר כך שאי אפשר להבין מה הבעיה עד שמאוחר מידיי...

https://www.briskoda.net/forums/topic/426096-error-service-leave-vehicle-only-when-selector-in-position-p/

 

 

https://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=18199

 

https://speakev.com/threads/error-message-disappears-quickly.87505/

 

פורסם

אני מבין את התגובה הצינית בכל מקרה אני שמח שאישרו לפחות את החלק ללא עלות למרות שאני בטוח שמגיע לי את זה ואפילו יותר...

אם זה לא יתקדם לשום מקום אני אספוג את העבודה ואשקול בהמשך מה לעשות עם זה...

פורסם

לאחרונה התחיל גם אצלי, גולף 7 שנת 2015. נראה לי שהתכיפות עולה, אבל זה לשניה מופיע עם ציפצוף ואין סיכויי לצלם. בכל מקרה, אני כבר לא אתעסק עם זה.....עוד כחודשיים מחזיר את הרכב.

הרכב הזה כנראה "רכבשל יום שני", אחרת אין לי הסבר לכל כמות הבעיות בגולף שהופיעו אצלי.

פורסם

גם אצלי באוקטבייה החדשה הופיעה איזה הערה בלוח השעונים ממש לחצי שניה עם הציפצוף וזה קרה כבר פעמיים או 3 במהלך כל ה 130 אלף קמ שגמעתי איתה. לא הספקתי אפילו לראות מה הופיע זה נעלם מהר מידי אבל אחרי שאני רואה את השירשור הזה אז כניראה זה הכיוון. ממה שאני מבין כניראה הבעיה בסלקטור של ידית ההילוכים. האם מישהו יכול לתת קישור זול לאותו סלקטור...ממה שהספקתי לעיין הוא סובב את איזור האלפייה במחיר בחול עוד לפני משלוח. למרות שהרכב שלי באחריות ועל המקצועיות ועבודת המורשה אני סומך כמו קליפת השום בערך וגם זה מחמאה אז אם אותו סלקטור יהיה כמה מאות שקלים ארכוש אותו בעצמי ואעשה את העבודה לבד. מה גם אני מבין שאם כבר עכשיו אלך למורשה בלי שום עדות לתופעה אז זה ייגמר פחות או יותר כמו אצל פותח השירשור בעלות של העבודה (שהיא כמו עלות חלק חדש בערך). בכל מיקרה אני אבצע סריקה גם עם וואג-קום לראות אם עולה איזה משהו בהיסטוריה שלפחות זה יהיה העדות לכך אך בספק רב אם יעלה משהו. כניראה שהגרמנים התחילו להיות חכמים לא רק בטכנולוגיה אלא גם בתקלות מכדי לשאת את כל האחריות הכספית במיקרה הזה ואין ספק שצריכה לבוא פה אחריות מלאה גם על העבודה. בכל מיקרה יש לי מקט של הסלקטור והכל אבל מחפש עכשיו מחיר אם מישהו יכול להכווין...תודה.

פורסם
לא מוכר... למסירה.

 

יכול להיות שתקין, בוצע גירוז,ניקוי עם ספריי מגעים ... רק לקחת .

 

איזה אלוף! תודה על ההצעה...אך עדיין העניין הוא אם לא כדאי חדש במיקרה שכזה..

×
×
  • תוכן חדש...