Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוכר עם 0 מכירות וללא אף פידבק..

אני הייתי מתרחק

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אם אתה רוצה לנקות איתו דברים קטנים או את הרכב הוא בסדר.

בשביל שאיבה רצינית של כל הבית אין מנוס משימוש בשואב שמחובר לשקע החשמל.

פורסם

שיעלה פלוס מינוס 500 שקל (יש לי כזה 2000W של סמסונג) וישאב הרבה יותר טוב, בגלל עצם העובדה שהוא חזק יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי דייסון dc7 עומד חובט

לפחות 10 שנים.

עדיין עובד.

עובר לידני בגלל עניין הנוחות, בגלל שהוא אלחוטי, בגלל הפשטות של הפעלות קצרות שלפעמים צריך בבית.

ברור לגמרי שזה עניין של פינוק

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
אם אתה רוצה לנקות איתו דברים קטנים או את הרכב הוא בסדר.

אני משתמש ב V8 כדי לשאוב את כל הבית, ולפניו היה V6 שעשה את העבודה. אלא אם כן יש לך הרבה שטיחים עבים, לא רואה סיבה מדוע האלחוטי לא יספיק. לפני הדייסון האלחוטי היה לי דייסון חוטי. כמה חודשים אחרי שקניתי את האלחוטי לא מצאתי יותר שימוש לחוטי והעפתי אותי.
פורסם (נערך)

עזוב את המחירים בארץ, לא מעניין אף אחד.

לפני כשנה הזמנתי את ה-v6 מאמזון בגרסה הרגילה (הבסיס זהה לגמרי, רק בלי החלק הארוך) בסביבות ה-650 ש״ח,

ואולי היה אפילו החזר מיסים כלשהו, לא זוכר. חצי מחיר מהארץ. חצי. אחרי מיסים ומשלוח, עם שליח עד הבית.

בקיצור, לפני שאתה רץ למוכרים בלי פידבק, חכה למבצעים במקומות פחות מפוקפקים.

אגב, השואב משמש לניקיונות קצרים ונקודתיים בבית וברכב, מה שמתאים להפליא

למהירות המסחררת שבה מתרוקנת הסוללה - 5 דקות של הפעלה רצופה. לא שנייה אחת יותר.

בקיצור, לקחת בחשבון, לא מתאים לכל אחד. מבחינת איכות שאיבה - בובל׳ה.

נ.ב. היה חוטי בבית, מילא שהוא לא שאב חזק כמו הדייסון -

כל כך לא נוח שלא השתמשנו בו בכלל.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מזמן יצא דגם חדש, V10 שמו. מובטח שם מנוע חזק וזמןשאיבה ארוך יותר מבדגמים אלחוטיים קודמים.

אותי מעניין איפה אפשר להשיג אותו במחיר הכי טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אנחנו קנינו עכשיו באילת דגם חדש שנקרא v8 קארבון פייבר.

אין ספק שהוא חזק ועוצמתי.

זמני שימוש אותו דבר כמו באבסולוט

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תוכן חדש...