Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי קיה ריו 2003 שעכשיו חזרה מטיפול + החלפת רצועת טיימינג.

אני לא נוסע איתה הרבה אז עוד לא יצא לי להדליק מזגן העונה, אבל שהדלקתי השבוע שמתי לב שבזמן שאני עומד ברמזור שהרכב על Drive המנוע "מגמגם" (נשמע כאילו הוא נכבה ואז קופץ בחזרה). זה יכול לחזור על עצמו כמה פעמים ברמזור אחד. זה לא קיים שהמנוע בניוטרל. יש מצב שזה קשור להחלפת רצועה? או שזה משהו שכנראה אני סוחב לפני ורק עכשיו אני שומע אותו? אם אני זוכר נכון, זה היה בעיה בעבר, אבל זה היה קורה לעיתים רחוקות בעצירה, אולי פעם בא - לא כמה פעמים ברצף ולא כל כך גס.

תודה!

פורסם

הוא הדגם שמגיע עם 1.3 סמ"ק, ככה שאף פעם הוא לא היה חיה רעה. זה כן מורגש שעם מזגן שקשה לו הרבה יותר והוא יותר רועש, אבל זה לא משהו ברמה הקיצונית.

פורסם

קצת קשה להכווין במצב שכזה מכיוון שאתה לא יודע איך באמת הרכב התנהג לפני. בכל מצב זו תוםעה לא תקינה. כדי לא ליפול ישר על המוסך ועל החשד שהרצועה לא הותקנה כראוי או קפצה שן אז הייתי מתחיל בניקוי יסודי למצערת ואיפוס. במקביל בודק מה מצב הפלאגים ואיזה בדיוק מותקנים שם. אם לאחר הפעולות הנל המצב לא מישתפר אז כןצלגשת ולבדוק שהרצועה יושבת כמו שצריך.

פורסם (נערך)

הרכב התנהג ככה לפני - אבל המצב "החמיר". לא נסעתי עם מזגן בחצי שנה האחרונה, אבל את הגמגום הזה היו מרגישים בעמידה ברמזור גם לפני ההחלפת רצועה. ההבדל הוא שבכל עצירה הייתי מרגיש את הגמגום הזאת פעם אחד בלבד, והיום זה יכול בדקה עמידה ברמזור לקרות כמה פעמים והגמגום מרגיש גס יותר.

נשמע קצת יותר מדי לאדם שכל מה שהוא יודע זה לבדוק שמן\מים ולהחליף צמיג. אני מניח שכדאי להתקשר למוסך, להתייעץ איתו?

ואגב, אם זה באמת היה רצועה שהותקנה לא כמה שצריך. לא הייתי צריך לחוות את זה גם שהמזגן לא עובד או סתם בהילוך אחר?

תודה על העזרה!

עריכה אחרונה על ידי SYpde
פורסם

אם זו תופעה שמוכרת לך גם לפני הטיימינג אז צריך לנקות בצורה יסודית את המצערת שזה אומר לפרק אותה ממש מסעפת היניקה ולנקות אותה בחוץ ולבצע איפוס. כמו כן לבדוק צינורות וואקום ואויר שהם שלמים.

פורסם

היי מאור, תודה רבה על העזרה שוב :-)

עשיתי בדיקה יותר מעמיקה בסופ"ש. נראה שהגימגום\טרטור הזה לא קורה רק שהמזגן עובד. הוא גם קורה שהמזגן מכובה, אבל לעיתים רחוקות יותר והטרטור עצמו פחות אלים. אני לא זוכר את זה קורה ללא מזגן לפני ההחלפה, ולכן אני נוטה לחשוב שזה באמת עניין הטיימינג. אני אנסה לדבר עם המוסך היום טלפונית, אני יעדכן אותו בבעיה. הטיעון הוא שאנחנו חושבים שקפצה שן?

המוסך יכול לבדוק את זה בקלות יחסית? או שזה בדיקה של כמה שעות? זה משהו אולי שאני יכול לבדוק? או מסובך מדי?

בנוסף, הרכב לא ממש בנסיעה רוב הזמן (רק בסופי שבוע להורים - כי אני מגיע לעובדה עם תחבורה ציבורית) ועושה אולי 1500 קילמוטר שנתי. אז אני לא נוסע הרבה - אבל האם יש בעיה עם נסיעה עם שן שקפצה? כדי להגביל את הנסיעות עד שאני אקפוץ למוסך?

תודה!

• תוכן חדש...