Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם למישהו יש ניסיון מעשי עם המשור Bosch EasyCut 12 ויכול לכתוב חוות דעת מקצועית ?

בעקרון אני מעוניין במשור כזה לעבודות נגרות 'קלות' מעת לעת.

האם המשור מתאים לחיתוך חומרים מפלסטיק ?

איזה כייף לי :)

פורסם

https://youtu.be/KPHtIJ9uvk0

פח זבל. צעצוע מטופש בלי קשר למחיר, עם אמינות בהתאם.

אפשר לראות בסרטון כיצד נמס המנוע.

המכשיר בסרטון שימש בעיקר לחיתוך אריזות קרטון!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן הוא עדכן ששלו התפגר אחרי כחצי שנה.

אם אתה רוצה לראות את הביקורת עצמה ואיך הכלי מהונדס מבפנים:

בכל מה שקשור לכלי עבודה, מחרטות וכל מה שמסביב, AVE זו הכתובת.

פורסם

~

עוד אחד מהצעצועים של בוש לעקרות בית משועממות שמחפשות תחביב. אני מהמר גם על להבים יעודיים, אחריות קצרה וזמינות חלפים מוגבלת.

בתור חלופה, מציע לך להעיף מבט על סדרת המשורים הקומפקטיים של וורקס, שגם בנויים לא רע וגם הרבה יותר ורסטיליים. יש גרסאות חוטיות ואלחוטיות, ורוב הדגמים נמכרים בארץ במחירים הוגנים עם 3 שנות אחריות: https://www.worx.com/en_GB/worxsaw-compact-circular-saw.html

פורסם

או לחילופין מסור חרב של אחת החברות המובילות.

למילווקי יש גם גירסה אלחוטית.

יום טוב גם לך

פורסם

לעבודות נגרות קלות מסור עגול יכול לתת מענה לא רע, עם קצת דימיון ושיטוט ביוטיוב ניתן לבנות לו ג'יגים שיגדילו עוד יותר את מגוון העבודות שהוא יכול לבצע, לחיתוכים שאינם ישרים ניתן לצרף לו ג'גסאו לא יקר.

לא הייתי נוגע בבוש ירוק אלא בסדרה הכחולה בלבד, המסור העגול שלהם (נדמה לי GSK190ׂ ) לא רע בכלל, גם הג'יגסאוים מסדרת GST יכולים לספק את הסחורה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
הורדתם לי את החשק מקניית הכלי. :cry:

מצטער להגיד לך את זה, אבל- יותר טוב.

זה סוג של צעצוע, שלא נותן מענה אמיתי לכלום. הבעיות שבגינם הוא הומצא, לא קיימות עדיין :lol:

אין לי ניסיון מעשי איתו, אבל אפילו אני לא רוצה אחד כזה, וזה כבר אומר משהו.

פלוס, הביקורת של AVE :lol:

אם כבר, לך על אחד המולטי-טולים וזהו, אם באמת בא לך על משהו נחמד ומיוחד.

עם זאת, גם הם סוג של פתרון לבעייה שלא באמת קיימת, לפחות למשתמש הביתי הטיפוסי. הדבר המעשי היחיד ששמעתי על שימוש בכלי עבורו הוא חיתוך פינוי לשקע מעל טיח בתוך דיקט, בתוך ארון חשמל (הו, האירונייה) עם מקום מוגבל לעבודה. שם הגישה הישירה של המשור הייתה נחוצה.

אבל מעבר לזה? :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא הייתי נוגע בבוש ירוק אלא בסדרה הכחולה בלבד.

האינטרנט הוא במה פתוחה לשלל 'מומחים' שכותבים שטויות בטון סמכותי (במיוחד בקבוצת טלגרם מסויימת שצמחה מהפורום). לא הייתי ממהר לגבש את הדעות שלי על סמך זה, קל וחומר להמשיך להפיץ את הדיסאינפורמציה שלהם תחת שמי.

אין שום בעיה עם הסדרה הירוקה של בוש לשימוש ביתי מזדמן, ובאותה מידה אין שום צורך לזרוק כסף על מוצרים מהסדרה הכחולה למי שלא עובד איתם באופן תדיר.

פורסם

האם בעבודות קלות אנחנו מדברים על דיקטים ועצים של+- צול? אם כן, בשביל חיתוכים ישרים אין כמו מסור עגול, והכלים של וורקס מתאימים בול לעבודה. אומנם לא תקבל דיוק של מסור מסילה של פסטול, אבל אני עובד כבר תקופה עם מסור עגול פשוט של דיוואלט (נקנה רק כי היה חזק משמעותית בקטגוריה שלו, ואני עובד לא פעם על עצים קשים/חיתוכי גרונג שמאמצים את המסור יותר מהסטנדרט). אחד הכלים שנהנתי לעבוד עימם בשוטף היה הכלי הזה:

https://www.semicom.co.il/catalogue/product/8956

בשילוב עם סרגל מוביל (אני משתמש בזוויות ריתוך גדולות ופרופיל אלומיניום עם קליבות) מקבלים חיתוך ישר ואחיד.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
האינטרנט הוא במה פתוחה לשלל 'מומחים' שכותבים שטויות בטון סמכותי (במיוחד בקבוצת טלגרם מסויימת שצמחה מהפורום). לא הייתי ממהר לגבש את הדעות שלי על סמך זה, קל וחומר להמשיך להפיץ את הדיסאינפורמציה שלהם תחת שמי.

אין שום בעיה עם הסדרה הירוקה של בוש לשימוש ביתי מזדמן, ובאותה מידה אין שום צורך לזרוק כסף על מוצרים מהסדרה הכחולה למי שלא עובד איתם באופן תדיר.

מה קרה דריש ? מי פגע בך בקבוצת הטלגרם ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מה קרה דריש? מי פגע בך בקבוצת הטלגרם?

נפרדנו כידידים. סה"כ חבורה של אנשים חיוביים שמאמינים באמת ובתמים שהם עוזרים למישהו, למרות שבתכל'ס הרבה פעמים הם עושים שירות דב ומובילים את המתייעצים לקבלת החלטות לא נכונות. פועל יוצא של החברה הישראלית המודרנית שרק מחפשת מישהו ש'יסגור לה את הפינה' ומתעצלת לעשות סקר שוק ומחקר יסודי לפני קניות, קטנות כגדולות.

פורסם

בוקר טוב דריש

בן אדם שאל על משור נייד ואתה מכפיש קבוצת אנשים שלמה בטלגרם שלא קשורה לפורום.

תעשה לנו טובה ותחסוך מאיתנו את הדעות שלך על החברה הישראלית.

אני מזכיר לך לאף אחד אין שום רווח חוץ מהפריה הדדית ומי שלא מתאימה לו רוח הקבוצה יכול בלחיצת כפותר לעזוב.

אשמח לדעת איזה דיסאינפורמציה הופצה בשמך? לא כל כך זכור לי שאתה האורים והתומים והסמכות הבלעדית.

• תוכן חדש...