Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר (לפני 5-10 שנים), הוצאתי ויזה בקונסוליה במזרח ירושלים.

בטופס שבקישור בפוסט #14 ניתן לבחור רק בתל אביב. האם אין יותר קונסוליה בירושלים?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מילאתי היום את הטפסים. לאחר מילוי הDS160 עוברים לאתר לתשלום האגרה, ושם בוחרים איפה רוצים להתראיין - תל אביב או ירושלים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם צריך להציג כרטיס טיסה במעמד הראיון בשגרירות או עדיף להמתין קודם לקבלת האישור הסופי לוויזה?

האם כרטיס טיסה רק לכיוון אחד עלול להוות עילה לסירוב הוויזה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

עד כמה שאני זוכר אין קשר בין בקשת ויזה לבין החזקה בכרטיס טיסה - אשתי הוציאה ויזה לפני כ-5 שנים ועד היום לא טסה לארה"ב.

עם זאת - אאל"ט בכניסה לארה"ב יכולים לדרוש ממך להציג כרטיס טיסה למדינה שאינה קנדה או מדינות מסויימות באיים הקריביים - ובלי כרטיס כזה עלולים למנוע ממך את הכניסה. למעשה כבר בעליה למטוס יבקשו ממך את המסמכים, שכן אם אתה מגיע בטיסה ואינך מועבר על ידי פקיד ההגירה חברת התעופה שהטיסה אותך מחוייבת להחזירך לנמל המוצא ומחוייבת גם בקנס של כמה אלפי דולרים, כך שבמצב שאתה מתאר בלי ויזה לשהיה לא תוכל לעלות למטוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין שום קשר בין כרטיסי טיסה לויזה, בשופ פנים ואופן אל תקנה לפני שתאושר (אם) ותקבל את הדרכון חזרה.

כרטיס טיסה לכיוון אחד סיכוי מאוד גדול שלא יתנו לך בכלל לעלות על המטוס בישראל, שלא לדבר על לעבור קצין הגירה בארה"ב.

פורסם

רק עדכון - קיבלתי ויזה. כך לפחות אמר לי המראיין בשגרירות.

מילאתי הכל בעצמי, באמת אין סיבה לשלם למעאכרים.

פורסם (נערך)

כאמור, ויזה זה רק השלב הראשון.

צריך לעבור גם את פקיד ההגירה. ולפני כן את הסריקה הראשונית בנמל העליה למטוס.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מילאתי בקשה בתחילת השבוע.

אחת השאלות בבקשה היא מה תאריך ההגעה, ואם אין, לרשום תאריך משוער. לי אין תאריך משוער, אני פשוט רוצה שתהיה לי ויזה זמינה, אם יודיעו לנו על חתונה של אחיין.

לראיון בת"א היה תאריך זמין כבר השבוע. לראיון בירושלים, רק בתחילת יוני :roll:.

פורסם
אין שום קשר בין כרטיסי טיסה לויזה, בשופ פנים ואופן אל תקנה לפני שתאושר (אם) ותקבל את הדרכון חזרה.

כרטיס טיסה לכיוון אחד סיכוי מאוד גדול שלא יתנו לך בכלל לעלות על המטוס בישראל, שלא לדבר על לעבור קצין הגירה בארה"ב.

התוכנית היא לטוס לארה"ב למשך חודש ושם כבר לרכוש כרטיס טיסה (לא חזרה לישראל)לדרום אמריקה לעוד מספר חודשים להמשך הטיול,אז איך עושים את זה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

קונים את כרטיס ההמשך מראש. או שעשים את הדרך בכיוון ההפוך, עם החזקה בכרטיס חזרה לישראל בכניסה לארה"ב.

כמובן שצריך לבדוק את תנאי הכניסה לכל מדינה שנמצאת בתוכנית שלכם.

אתה יכול לרכוש כרטיס המשך יותר יקר עם אפשרות שינוי, כך שתשאר לך הגמישות לשנות את תאריך היציאה מארה"ב, כל עוד לא תעבור את תאריך היציאה המוטבע בכניסה לארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

בכניסה לארה״ב אתה צריך לשכנע את ההגירה שאתה לא מתכוון להשתקע שם.

כרטיסי טיסה בחזרה לארץ ותכנית כללית יעזרו זה, קציני הגירה לא זורמים ולא מבינים את אלו שמנסים לזרום.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלתי ויזה לפני חודשיים. בראיון בשגרירות שאלו אותי רק שאלה אחת וזהו, יש ויזה.

את הטופס מילאתי לבד. חבל לשלם על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...