Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כמעט ולא מייצרים ג'אנטים ממגנזיום למכוניות סדרתיות מהסיבות הבאות:

1. מתכת מאוד יקרה אשר ה "VALUE FOR MONEY" שלה לא מצדיק את הקניה של הג'אנט.

2. המתכת קשה מאוד לעבודה ולעיבוד, גורם שמייקר את הג'אנט עוד יותר.

3. אם לא מספיק הנזק הפוטנציאלי בזה שמגנזיום מאוד דליק (יענו הלכו הג'אנטים), האדים של שריפת מגנזיום מאוד רעילים!

כל מי שרוצה להתעסק עם מגנזיום באוטו שלו מוזמן לחפור קצת בהיסטוריית המרוצים של מרצדס.

הייתה פעם סילבר ארוו (SILVER AROW) שהייתה עשויה כולה ממגנזיום. העסק נגמר לא טוב.

בקשר לים המלח.... 85% מתצרוכת המגנזיום העולמית, מקורה מים המלח!!!

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יוסי תסלח לי אבל אני מוצא את הרעיון די משעשע ובלתי ישים.

1. למה צריך את הרכב המתכות של הגלגל? כל מה שאתה צריך לדעת זה את המשקל שלו.

2. מי ייתן לך גלגלים שעוד לא שילמת עליהם להטביע בגיגית?

אגב, הגלגלים בפורשה קאררה GT הם ממגנזיום.

מוטי.

פורסם

ראשית מוטי, אם דינוזאור עתיק כמוני מצליח להעלות חיוך על שפתי צעירים, דייני.

שנית, וברצינות, נדמה לי שאם קראת הערה או שתיים שלי, צריך היה להיות ברור שאני יודע בוודאות שסט חישוקים כאלה ב-1700 ש"ח איננו עשוי מגנזיום.

כל הטעם היה לגרות למחשבה ולהתייחסות, ולהעביר ביקורת (לא כל כך סמויה) על ההגדרות השיטחיות והמגמתיות של מוכרי אביזרים, ואולי לגרום לצעיר או שניים לחשוב בצורה ביקורתית יותר. בהגדרה אני מעדיף להעביר תחת שבט הביקורת קלישאות מקובלות ולהעמידן למבחן ההיגיון.

בודאי שמה שרלוונטי הוא המשקל של הג'נט או המסה הבלתי מרוסנת כפי שזה נקרא בעגה המקצועית - ראית בארץ פנצ'ריה או מוכר אביזרים המציין זאת בגדול, משהו נוסח, הג'נט הזה חוסך לך 980 גרם, כך שהצמיג שלך ישאר 34% יותר זמן צמוד לאספלט בכביש משובש ויבטיח לך אחיזה בטוחה ב- 13 קמ"ש נוספים בממוצע, או מישהו המדגיש את הקרור המשופר לבלמים שג'נט כזה עשוי לספק?

דרך אגב, המדידה המוצעת ישימה מאד, וקלה לביצוע. אין כל בעיה להשיג חישוק ולהטבילו, בכל אחת מהפנצ'ריות בהם ביקרתי הוצגו ג'אנטים עם פגומים קלים וניתן בקלות לקחת אחד כזה ולהטבילו במים נקיים.

רוב המתיחסים תרמו משהו מקורי לשרשור כולל אתה שכתבת - "אגב, הגלגלים בפורשה קאררה GT הם ממגנזיום."

לטעמי המטרה הושגה, ואם אפילו מישהו יחיד ינסה לבחון את החישוק בפועל, הרי שהצלחתי יותר משקיוויתי.

יוסי (הדינוזאור)

• תוכן חדש...