Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

InkedNISSAN__MICRA__ACENTA__PETROL__BLACK__2015__CP64OYH-01_LI.jpgInkedNISSAN__MICRA__ACENTA__PETROL__BLACK__2015__CP64OYH-01_LI.jpg

קודם כל , לא חושב שהרכב מכוער בכלל. אולי הלבן עם הידיות פלסטיק שחורות מכוער, אבל ראה באינטרנט תמונות של מיקרה שחורה או ידיות בצבע הרכב ותראה שהיא ממש יפה. הספארק והקיה בטוח לא יפות יותר ממנה. שנית, ממש ממש לא חושב שהיא לא נוחה, אתם משווים כנראה לרכב מקטגוריה אחרת. נהגתי בה שעות ונוח לי מאד. הפיקנטו יקרה מדי, לא מצדיקה את המחיר שלה. מחיר של 56000 לרכב חדש הוא מחיר מנצח, ולטעמי המיקרה הרבה הרבה הרבה יותר אמינה מהשברולט ספארק. לגבי איכות הפלסטיקה, אז מה? גם ספארק וקיה לא פלסטיקה מהשורה הראשונה. עם טיפוח מתמיד של הפלסטיקה בחומר משמר היא תמיד נראית חדשה ונוצצת. אין לי שום בעיה עם זה שזה "פלסטיק זול" , אף רכב בקטגוריה הוא לא רכב יוקרה. אתה אולי מצפה לסלון של GTR אבל זה רק מיקרה. בכל מקרה...אין לי מושג על מה התלונות שלכם. לא רלוונטי בכלל לגביי, וכן, ניסיתי את הרכבים האחרים בקטגוריה.

פורסם

אתה חולה על המיקרה שלך ואתה מנסה לשכנע אותנו שזה הרכב הכי טוב בקטגוריה, זאת טעות! אני קניתי אותה בזמנו נטו בגלל המחיר בקטגוריה אבל היום גם זה השתנה.

התמונה שהעלת הינה הדגם המאובזר, המבצע זה רכבים ללא ספויילר, ג'נטים ועוד כמה וכמה דברים.

הרכב סביר ועושה את העבודה אך אין מה להלל אותו והוא לא מצטיין במיוחד בתחום כלשהו, סה''כ תמורה דיי טובה לכסף וזה הכל.

הנוחות זועתית, את זה אומר לך מישהו שנסע עליה שנה וכמעט 30 אלף ק''מ אם אני זוכר נכון.

אין צורך לשכנע אותנו אם אתה חושב שזה הרכב הכי טוב בקטגורה, אם אתה נהנה סחטיין, אני אישית מעדיף להנות מרכב אחר.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

המיקרה הידנית ב55 האמת לא רעה יש לה מנוע זריז לעומת רוב המיני עם מנוע 1.0, תא מטען גדול יותר, מרווח עדיף מאחור.

כרכב ליחיד הייתי מעדיף את הפיגו בגלל נוחות מושבים ולדעתי הסלון מודרני יותר, אבל אם מישהו צריך את המרווח המיקרה עדיפה במיוחד בתחום תא המטען לעומת הפיגו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
1207.jpg2015-nissan-micra-sv-super-black.jpg2015-nissan-micra-sv-super-black.jpgרוב המיני עם גיר רציף הן גרועות. נסעת בסי1 עם גיר רציף? מרגיש כמו צעצוע לגו. הספארק האוטומטית גם לא שמהו, עדיף הידנית. לגבי הדגם המאובזר - אז מה? הספוילר לא כזה חשוב, וכמובן שחישוקים לגלגלים אתה יכול להוסיף עצמאית במחירים של מ1000-1500 שח, זה גם לא עסק כזה יקר. היום התחרות בשוק הג'אנטים גבוהה ויש מחירים זולים לחישוקים שנראים סבבה לגמרי. עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
פורסם

לסיטרואן יש גיר רובוטי לא רציף.

לספארק האוטומטית יש מנוע חזק לעומת הידנית, זאת נקודת החוזק של הספארק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

חייתי עם המיקרה מודל 2016 הידנית במשך שבועיים.

יאמר לזכותה:

- מרווח ביחס לקטגוריה

- המנוע היה באמת בסדר מבחינת זמינות כוח בהאצות הביניים(אם כי היה מלווה ברעש מאוד לא נעים) - לדוגמא הMG3 המתחרה לה עם נתוני "על הנייר" עדפיים הייתה איומה בהאצות הביניים ופחות טובה מהמיקרה משמעותית.

- המערכת סך הכל בסדר גמור

- המזגן טוב

לרעתה:

- הגיר הידני שלה פשוט נוראי!(אם חשבתם שהרציף גרוע), הידית לא מדוייקת בכלל העברת ההילוכים מלווה ברעש סופר לא נעים של 2 קופסאות קרטון שנוגעות אחת בשניה

- הקלאצ' סופר כבד ולא מדוייק בצורה לא צפויה ולא נעימה בכלל לנהיגה מרכב מודרני.

- ההגה ענק, פשוט ע-נ-ק-י! ממש כמו של משאית איך לעזאזל מישהו חשב לשים הגה כזה? - סיבוב של ההגה דורש המון תנועה.

- המתלים גרועים, גם רוכנים בצורה בלתי נסבלת וגם הרכב פשוט לא נוח בכביש משובש.

- המושבים הקדמיים קשיחים מאוד, אחרי שבועיים החזרתי את הרכב כי המושבים היו קשים מידיי.

יצא לי לנהוג ב108 נסיעה קצרה של חצי שעה - הרגישה עדיפה בכל קנה מידה חוץ מהמרחב מאחור(גם במיקרה החלונות מאחורה לא חשמליים).

באופן כללי הרכב הכי מוצלח בקבוצת המחיר למי שצריך מרחב היה(כי בארץ הפסיקו למכור אותו) הדאצ'יה סנדרו - חוץ מקצת יותר כוח בהאצות ביניים מדובר ברכב הרבה יותר נעים ונוח מהמיקרה(המערכת סטריאו אגב היא ממש עם אותה מערכת הפעלה של המיקרה- המערכת הקבועה של הקונצרן, כמו שיש גם בקליאו שלי).

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
[ATTACH=CONFIG]498986[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]498986[/ATTACH]

קודם כל , לא חושב שהרכב מכוער בכלל. אולי הלבן עם הידיות פלסטיק שחורות מכוער, אבל ראה באינטרנט תמונות של מיקרה שחורה או ידיות בצבע הרכב ותראה שהיא ממש יפה. הספארק והקיה בטוח לא יפות יותר ממנה. שנית, ממש ממש לא חושב שהיא לא נוחה, אתם משווים כנראה לרכב מקטגוריה אחרת. נהגתי בה שעות ונוח לי מאד. הפיקנטו יקרה מדי, לא מצדיקה את המחיר שלה. מחיר של 56000 לרכב חדש הוא מחיר מנצח, ולטעמי המיקרה הרבה הרבה הרבה יותר אמינה מהשברולט ספארק. לגבי איכות הפלסטיקה, אז מה? גם ספארק וקיה לא פלסטיקה מהשורה הראשונה. עם טיפוח מתמיד של הפלסטיקה בחומר משמר היא תמיד נראית חדשה ונוצצת. אין לי שום בעיה עם זה שזה "פלסטיק זול" , אף רכב בקטגוריה הוא לא רכב יוקרה. אתה אולי מצפה לסלון של GTR אבל זה רק מיקרה. בכל מקרה...אין לי מושג על מה התלונות שלכם. לא רלוונטי בכלל לגביי, וכן, ניסיתי את הרכבים האחרים בקטגוריה.

לא משווה לשום רכב מקטגורייה אחרת, לפני 6 שנים בערך, הייתי בהתלבטות האם לרכוש קליאו 3 1.2 ידנית או את המיקרה - שתיהן עלו בסביבות 70 אלף ש"ח.

בחרתי בקליאו, מכונית שהייתה לי נוחה בטירוף, נהגתי עליה בסביבות 8-10 שעות בשבוע (רוב הזמן), והייתי מרוצה עד הגג מנוחות הנסיעה.

אסכים עם הבחור מעליי לגביי המיקרה, הגיר לא נעים לתפעול והקלאץ' גם הוא, זאת גם אחת מבין הסיבות שלפני 6 שנים נבחרה הקליאו ולא המיקרה. (בנוסף לאבזור חשמלי רב יותר שהיה באותה תקופה, בקרת שיוט, 4 צילינדרים לעומת שלושה במיקרה).

הפיקנטו מודרנית יותר מהניסאן, מציעה מערכות בטיחות אקטיביות, תא הנוסעים יותר נעים לדעתי מזה של המיקרה, יש לה 7 שנות אחריות גם שזה יתרון לא קטן.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
חייתי עם המיקרה מודל 2016 הידנית במשך שבועיים.

יאמר לזכותה:

- מרווח ביחס לקטגוריה

- המנוע היה באמת בסדר מבחינת זמינות כוח בהאצות הביניים(אם כי היה מלווה ברעש מאוד לא נעים) - לדוגמא הMG3 המתחרה לה עם נתוני "על הנייר" עדפיים הייתה איומה בהאצות הביניים ופחות טובה מהמיקרה משמעותית.

- המערכת סך הכל בסדר גמור

- המזגן טוב

לרעתה:

- הגיר הידני שלה פשוט נוראי!(אם חשבתם שהרציף גרוע), הידית לא מדוייקת בכלל העברת ההילוכים מלווה ברעש סופר לא נעים של 2 קופסאות קרטון שנוגעות אחת בשניה

- הקלאצ' סופר כבד ולא מדוייק בצורה לא צפויה ולא נעימה בכלל לנהיגה מרכב מודרני.

- ההגה ענק, פשוט ע-נ-ק-י! ממש כמו של משאית איך לעזאזל מישהו חשב לשים הגה כזה? - סיבוב של ההגה דורש המון תנועה.

- המתלים גרועים, גם רוכנים בצורה בלתי נסבלת וגם הרכב פשוט לא נוח בכביש משובש.

- המושבים הקדמיים קשיחים מאוד, אחרי שבועיים החזרתי את הרכב כי המושבים היו קשים מידיי.

יצא לי לנהוג ב108 נסיעה קצרה של חצי שעה - הרגישה עדיפה בכל קנה מידה חוץ מהמרחב מאחור(גם במיקרה החלונות מאחורה לא חשמליים).

באופן כללי הרכב הכי מוצלח בקבוצת המחיר למי שצריך מרחב היה(כי בארץ הפסיקו למכור אותו) הדאצ'יה סנדרו - חוץ מקצת יותר כוח בהאצות ביניים מדובר ברכב הרבה יותר נעים ונוח מהמיקרה(המערכת סטריאו אגב היא ממש עם אותה מערכת הפעלה של המיקרה- המערכת הקבועה של הקונצרן, כמו שיש גם בקליאו שלי).

וואלה אין לי מושג על מה אתה מדבר. המושבים נוחים לי מאד, היא נהדרת בפניות וסיבובים, ההגה ממש לא ענק אלא כמו שצריך וקל לשלוט בו, הגיר נעים וזז חלק לעומת רכבים אחרים שניסיתי בקטגוריה.

כל מה שאמרת דווקא זה על הדאצ'ה סנדרו המגושמת, המסורבלת והקשה לנהיגה. הקלאצ' של הסנדרו קשה מאד, זה כמו לנהוג במשאית או בטנדר. רכב גרוע ביותר.

מהרגע שעליתי על המיקרה הידנית וראיתי את קלות הקלאצ' והנהיגה , הבנתי שזה הרכב הכי משתלם בקטגוריה.

עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
פורסם (נערך)

ראית שזה הרכב הכי משתלם בקטגוריה עבורך אולי.

הגיע הזמן להפסיק לחטוף את השרשור לדיון במיקרה, הוא עוסק ב108 בכלל.

לא שאני מבין למה אתה מתכוון בזה שהסנדרו מגושמת או הקלאץ' כבד , הטענה שלי כלפיו זו נקודת הפרדה גבוהה יחסית אבל הוא סבבה לגמרי.

ברוב הפרמטרים למשתמש הממוצע הסנדרו עדיפה, ולטעמי גם יותר מהנה לנהיגה מהמיקרה.

ב108 רק ישבתי, אבל נהגתי ב208 ידנית עם אותו מנוע והוא סוחב מצוין.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

שלילי. אופצית שיקוף מסך פלאפון לא מתחברת לאייפון ולאנדרואיד מהגרסאות החדשות יחסית. אפשר לחבר מכשירים רק מ2014 וידעתי את זה כשרכשתי את הרכב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: בוצע טיפול ראשון לרכב. הטיפול בוצע לאחר שנה ו10,000 קילומטר בלבד עקב החלפת מקום עבודה לקרוב לבית והעובדה שהפסקתי לסוע כל סופ"ש מנס ציונה להרצליה ואז בחזרה.

הטיפול כלל שמן, פליטר שמן, ופילטר מזגן במוסך מורשה יבואן שרותון ראשון לציון ב750ש"ח כולל מע"מ.

עד כו הרכב בסדר גמור. המזגן מקרר נהדר בימים החמים.

יש רק דבר אחד שקצת מפריע לי עכשיו והוא איכות החומרים של המושבים.

המושב של הנהג עושה מידי פעם קליק לא מוסבר כשאני נשען על גבו.

הבד שעל המושב לא איכותי במיוחד. תפרים וחוטים התחיל לבצבץ מהמושב של הנהג וקצת במושב של הנוסע.

אני מאמין שעוד שנתיים שלוש המושב של הנהג יראה לא משהו בכלל.

כמו כן העובדה שזה כסא "ספורט" או במילים אחרות כסא שחסכו עליו במשענת ראש מתכווננת.

אני מוצא את זה מעצבן שאי אפשר לכוון את משענת הראש כמו בראש הרכבים ולא מבין למה אפילו בספסל האחורי זה אפשרי אבל בקדמי חסכו על זה.

פורסם

מה עלות פילטר מזגן?

Sent from my iPad using Tapatalk

• תוכן חדש...