Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב בן שנתים / שלוש, על מנת לשדרג את הסיטרואן פיקאסו שלי (שנת 2008).

הפיקאסו מעולה ומפנקת (איבזור, נוחות), ואני מחפש רכב שמציע פחות או יותר את אותה רמת נוחות.

דרישות:

זה רכב 'ראשי'. אין חובה ל 7 מקומות, אבל צריך מקום למזוודות, באם נוסעים לאילת...

רכב אוטומטי

עושים כ 15,000 ק"מ בשנה

בקרת שיוט (עדיפות לבקרת שיוט אדפטיבית)

שלא 'יקרעו' בביטוח. אני רגיל לשלם סכום של 2,000 ש"ח למקיף. (הבנתי שלאחרונה יש תיאבון לחברות הביטוח להגדיל את הפרמיה בצורה דרסטית.)

אמינות מכנית

מחפש רכב שהוא מעט יותר טוב 'מהסטנדרט' (כמו I30 / פורד פוקוס וכו')

תודה

פורסם

נראה לי ממש no brainer - פיקאסו חדשה (מ-2014). אם תמצא ברמת גימור אקסקלוסיב תקבל גם בקרת שיוט אדפטיבית, ומלא מקום לכמה מזוודות שתרצה (בלי קשר לרמת הגימור). הדיזל בנוסף גם חסכונית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

יש מ 2016 גם פיקאסו קצרה שתהיה קצת יותר זולה בביטוח. אבל לא ₪2000 . כנראה ₪3500 כי עלית בשווי .זו פיקאסו עם רק 5 מקומות (אבל לא נורא). עדיין מקום מכובד למזוודות לאילת: +620 ליטר .

תתמקד בדגם הבנזין כי לדעתי הדיזל (בעיקר מוניות) מגיע עם גיר רובוטי. הבנזין מגיע עם גיר אוטומטי פלנטרי שהוא ממש קפיצת מדרגה ואתה הרי רוצה להתקדם ...

אני חושש שב 2016 , גם ברמת האבזור המירבית: comfort PK , אין בקרת שיוט אדפטיבית אבל תבדוק אותי .

חפש פה ביקורות באתר...

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2722/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%92---%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F-C4--%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A1%D7%95-5-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הבעיה שלי עם סיטרואן הוא שזו 'רולטה רוסית':

לגיסתי היה כזה רכב חדש (אומנם 1,600 טורבו) - אבל בעלות התיקונים שהיו לו - ניתן היה לרכוש רכב חדש. תקלות לא פשוטות (שהצריכו גם התייעצויות עם המרכז באירופה). גם לאחר תום תקופת האחריות - הרכב המשיך לא להיות אמין ולשרוף כסף על תיקונים (קלאצ' ב 140,000 ק"מ, בעיית זיהום אויר בטסט שהצריכה תיקון ב 2,000 ש"ח, אוברול ועוד כמה דברים שהפסקתי לשאול, כי היה נראה שאחת ל 4-5 חודשים הרכב מבלה קבוע במוסך).

בפיקאסו של חבר (2,000 בנזין, הדגם רגיל) - גם היו תקלות לא מוסברות (מוט תיבת הילוכים לא תמיד מגיב - אז היה צריך להחליפו, החלפת קלאצ', חיישן חום מנוע שנדלק - ובעקבותיו הרכב עבר אוברול וכו'). לבסוף הוא התייאש ומכר את הרכב בטרייד אין.

ברכב שלי, טפו-טפו-טפו, לא היו דברים רציניים, אלא בעיקר רק החלפת קלאצ'. המזגן רק עובד על קירור (שהבנתי שזו תקלה נפוצה בפיקאסו שמצריכה פירוק הדשבורד, אז ויתרתי). גם בקרת השיוט עובדת רק ב 50% מהמקרים, החלונות לא תמיד עולים עד הסוף בלחיצה אחת על כפתור השליטה בדלת וכו', אבל למדתי להתעלם מזה באלגנטיות). מדי פעם יש התראת שווא על בלם החירום או תיבת ההילוכים, אבל ברבות השנים למדתי להבין שאלו רק התראות שווא, שפעם בכמה חודשים - 'צצות' לרגע, ונעלמות כלעומת שבאו בהתנעה הבאה...

בפיקאסו של חבר - גם יש את בעיית המזגן (כנראה שזו תקלה נפוצה)

בנוסף - ירידת מחיר מטורפת: מ 86,000 ש"ח לפני 5 שנים - ועד ל 20,000 ש"ח מחיר השוק של היום...

בקיצור - משהו אחר, פרט לפיקאסו? (למרות (!!!) שזה רכב מפנק בטירוף)

פורסם

מה דעתך על טויוטה קאמרי? רכב נוח, מושב אחורי רחב מספיק ל-3 ילדים ובגאז' שיכיל 2 מזוודות גדולות בקלות. דגם XLE 2.5 לא היברידי משנתונים 2013-2014 יכנס לך בתקציב.

רכב נוסף באותה תצורה - סובארו B4, פרמיום או קלאסיק עם מנוע 2.5 שנתונים 2014/2015 - לדעתי רכב נוח מאוד (לא לכל אחד).

אפשרות נוספת, מרווחת יותר אך פחות נוחה - קיה קארנס.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אכן דגמי פיקאסו עד 2014 היו מאד בעייתיים. אם חשובה לך אמינות אז קח משהו אחר. B4 אופציה מצויינת. זה יהיה פחות מרווח ופחות נח ...אבל עושים פשרות.

פורסם

אם אתה אוהב את הסגנון הזה של רכב מאוד אוורירי עם הרבה מאוד מקום, אז יש פיקאסו ויש את הטויוטה וורסו. שניהם טובים מאוד, לדעתי ברמת אמינות הטויטה עדיפה. לא בטוח מה יהיו הפערים בביטוח בין שתי המכוניות. טויוטה לא יודעים בכמויות אבזור, אז צריך לקחת את זה בחשבון. עדיין הייתי בוחר בטויוטה.

פורסם (נערך)

ורסו החל מ 2013 השתפר מאוד בעניין בידוד רעשים בהשוואה לדגם לפני המתיחה (עד 2012 כולל) .

אני לא יודע מה מחיר המקיף ל 2013, אבל ל 2016 זה סביב 3000 שקלים (ללא נהגים צעירים, תאונות).

רכב אמין וסחיר . טיפולים לא יקרים. כמובן, פחות מפנק מפיקאסו ופחות מרווח.אבל עדיין יותר פונקציונלי מכל רכב משפחתי סטנדרטי, בעיקר בזכות השורה השניה שמחולקת ל 3 מושבים נפרדים וניתנים להזזה. קל מאוד לתמרון.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...