Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הגיוני שרכב בן שנה וכל יום אני שומע רשרוש של פלסטיק ממקום אחר.

ראיתי סרטונים בפייסבוק על איך מוצאים את מקור הרעש ומטפלים בו אבל כמה שלא ניסיתי אין לי את הכישרון לזה גם כשמצאתי את מקור הרעש אין לי מושג איך לטפל בו.

מה שמצחיק שהרכב באחריות אבל עם מה שכבר הספקתי להכיר את המורשה הדלק נסיעה לשם יהיה מיותר כי ככל הנראה יעשו יותר נזק מתועלת.

אז יש כאלה שידליקו מוזיקה וימשיכו הלאה אבל לי אישית זה הרס וממשיך להרוס את כל החוויה של הרכב החדש.

יש מישהו שמתעסק עם זה בפורום ומוכן לעזור לי אפילו בתשלום?

האם יש בכלל אנשי מקצוע שמטפלים בבעיות כאלה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש כמה.

אחד מגיע מpilar b איפה שיש את כוונון הגובה של חגורת הבטיחות.

אחד מגיע מpilar a באיזור החלון צד נהג.

אחד מגיע לאחרונה מאיזור המסך מגע.

והכי מעצבן מגיע מהרמקולים, כל פעם שיש באס שתי הדלתות רוטטות, נראה שזה מגיע מאיזור הרשת של הרמקול.

פורסם

אשמח לעזור לך להתעמק , אבל למה לא לנצל אחריות?

כל הרעשים שאתה מתאר נשמעים מנסיוני כמו התקנה לקויה של חיישני רוורס .

פורסם
אשמח לעזור לך להתעמק , אבל למה לא לנצל אחריות?

כל הרעשים שאתה מתאר נשמעים מנסיוני כמו התקנה לקויה של חיישני רוורס .

זו הרעה החולה שמתקינים מקומיים פותחים ולא סוגרים ברגים לפי מומנט ולא מקפידים על דברים אחרים

קובי

:-)

פורסם
יש כמה.

אחד מגיע מpilar b איפה שיש את כוונון הגובה של חגורת הבטיחות.

אחד מגיע מpilar a באיזור החלון צד נהג.

אחד מגיע לאחרונה מאיזור המסך מגע.

והכי מעצבן מגיע מהרמקולים, כל פעם שיש באס שתי הדלתות רוטטות, נראה שזה מגיע מאיזור הרשת של הרמקול.

הרעש נלווה מהרמקולים בבאס זו מחלה ידועה.

גם אצלי זה ככה,פתחו-סגרו-בדקו ובשורה התחתונה אמרו "זה מה יש"(עשו יותר גרוע)

לחבר מהעבודה פתחו וסגרו את הדלת,בדקו חפרו כולל נציג "בכיר" של סקודה וגם לא הצליחו למנוע את השיט הזה.

האמת שהתייאשתי,זה לא שאין פתרון לתופעה-אני באמת מאמין שרמת התיקונים וההתייחסות בארץ היא פשוט פח אשפה והתעייפתי.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

רעש פלסטיקה שרועדת בנסיעה זה אחד הדברים המעצבנים ואני מאד מבין אותך.

הרבה פעמים נדמה כי הרעש מגיע ממקום מסויים ולמעשה הוא בכלל מגיע ממקום אחר.

אתה צריך לתת למישהו אחר לנהוג ברכב. אתה תשב לידו או מאחור, ותנסה להתמקד בדיוק מאיפה מגיע הרעש. פשוט תיגע כל פעם בחלק אחר שרועד. אם על ידי הנגיעה אתה משתיק את הרעש אז מצאת את מקור הבעיה.

אחרי שמוצאים את מקור הבעיה צריך להצמיד את החלקים הרועדים אחד לשני. אפשר עם אזיקונים אם זה במקום נסתר, אפשר עם סיליקון, כמובן במקום שלא רואים. או כל דרך יצירתית אחרת.

בהצלחה.

• תוכן חדש...