Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מחפשים כאלו בלוחות.

גם ה 2011 שקניתי לא פורסמה בלוח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מה ההתבכיינות הזו?

ממה קיבלת הרושם שאני מתבכיין? טוב לי בחיים, עם או בלי מיאטה בחניה.

לא מחפשים כאלו בלוחות.

גם ה 2011 שקניתי לא פורסמה בלוח.

איפה מחפשים?

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

אז מה מטרת הדיון? לפנות למפקח העל על חלל לענייני אינטרנט שיוריד את מחירי המיאטות?

זה המחיר. יש מכוניות שנמכרות הרבה מעל מחירון, שאין קשר בין המחירון הרשמי לבין מחיר העסקאות בפועל, ויש מכוניות שנמכרות הרבה הרבה מתחת למחירון הרשמי.

כולנו מבינים את זה. גם אני קניתי לנדקרוזר במחיר הרבה מעל מחירון. וזה לא שנמכרו 50 לנדקרוזרים בשנה. נמכרו מעל 1000 בשנה. זה מה שיש. רוצה רכב מסויים, הרכב מתאים לך נהל מו"מ ותגיע לעמק השווה עם בעל הרכב או לא.

כשרשמתי "התבכיינות" לא התכוונתי לאדם ספציפי אלא לרוח השרשור והתגובות .

נשמע כמו "אוי אוי אוי, המיאטה יקרה לנו".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהתחשב באלטרנטיבות, הרכב זה מעולה. קל משקל, הנעה אחורית ואמין. אפשר לעשות ג'ימקאנה, אפשר לעשות דריפטינג.

באמת מצטער שמכרתי אותה. אז כן, קניתי מעל למחירון. אבל לא היה אכפת לי כי כל כך נהניתי ממנה. הסיבה שמכרתי זה כי זה לא כלכלי להחזיק 2 רכבים וגם לא היה לי ממש מקום.

בימר Z לא קלות ולא אמינות, ולא רואה עוד אלטרנטיבה שפויה לרודסטר (S2K יקרה מדי).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הבעיה המרכזית זה חוסר האפשרות לייבא רכב משומש, בזה צריך להילחם. זה שקומץ הזוי (מישהו באמת משלם את הסכומים האלה עליהן?) משלם כאלה סכומים על הונדה S2000 זה לא כל כך משנה, לשוק חוקים משלו. ואם מישהו חושב שהרכב הזה במצב שחוט שווה כזה סכום, אז שיהיה לו לבריאות.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

דיסקו

לא בוכים על המחיר

בוכים שיצחק צוחק על מחיר השוק ומפרסם מחירים הזויים.

וביום בו ייגנב הרכב או סתם ילך טוטל לוס תקבל מחצית מערכו.

וזה נושא ראוי לדיון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ממה קיבלת הרושם שאני מתבכיין? טוב לי בחיים, עם או בלי מיאטה בחניה.

איפה מחפשים?

תתחיל בלהגיע למפגשים של מועדון הרודסטרים (כל שלושה שבועות בערך), בכיתן סנטר, תכיר את האנשים, תרשם לפורום, ככה מתחילים..

פורסם
בהצלחה. אין בלוח אפילו אחת כזו...

חבר טוב (אביאל מהשירשור על הדרכות נהיגה) קנה אחת רק לפני שבועיים. מידי פעם צצה אחת בלוח.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

בוכים שיצחק צוחק על מחיר השוק ומפרסם מחירים הזויים.

וביום בו ייגנב הרכב או סתם ילך טוטל לוס תקבל מחצית מערכו.

וזה נושא ראוי לדיון

בהחלט. רגע.

אפשר לעשות הרחבה לביטוח? תתקשר לסוכן ביטוח שלך ותבקש הרחבה של עוד 20.0 אש"ח.

כן, זה יעלה לך כמה מאות שקלים, וימנע ממך נזק משמעותי במקרה של אובדן מלא.

לא כזה מסובך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

תקרא את ההודעות שלי תקרא את ההודעה של רוני בנושא ביטוח.

וזה לא 20K אלא יותר לכיוון 40-50K

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני לא יודע אם אפשר להרחיב ביטוח למיאטה על סמך מחירי השוק, אבל לג'יפים בהחלט ניתן להרחיב ביטוח מקיף - יש מחירון לתוספות, מזמינים שמאי והוא מעריך את ערך הרכב. התוספת לביטוח מקיף לא זולה, ממש לא כמה מאות שקלים אלא כ 8-10% מתוספת ערך למחירון הבסיסי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תוספות זה דבר אחר מאשר המחירון נוקב 50K ואתה רכשת את הרכב ב100K ותקבל במקרה של גניבה או טוטל לוס 50K ולא 100K.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

גם אני מכיר הרחבה בעלות של כ 8% מהערך.

אי אפשר להחזיק את העוגה משני הקצוות, או לאכול את המקל ולהשאיר אותו שלם.

אם קונים מתלוננים על מחירון לוי יצחק - ישמחיר שוק. רוצה תקנה, לא רוצה אל תקנה.

אם בעלים של רכב מתלוננים על אירועי ביטוח ומחסור בכיסוי - יש פתרון. רוצה תקנה אותו, לא רוצה - אל תקנה אותו.

אם הפער הוא כ 40.0 - 50.0 אש"ח כפי שנרשם, תחשבו כמה עולה לבטח רכב בעלות של 40.0 - 50.0 אש"ח. זה מה שתצטרכו להוסיף.

יש פתרונות. הם לא זולים לא לקונים הפוטנציאליים ולא למחזיקי הרכב.

בעלי המיאטות מתלוננים על מחירי הביטוח אבל דורשים מהרוכשים להכניס את היד עמוק לכיס ולשלם תוספת משמעותית על המחירון כדי לרכוש את הרכב. מהצד השני, כשהיד שלהם צריכה להיכנס עמוק לכיס כדי לבטח את בבת עינהם, זה כבר מוגזם.

חליק. זה לא רציני.

לשעבר:

פורסם (נערך)
'קרטל' וכד' מונחים ותחושות שאין להם מקום בדיון הזה.

העניין הוא מאוד פשוט - מיאטה משומשת אינה מוצר צריכה בסיסי.

זכותו של כל אדם למקסם את התועלת שלו מכל רכוז שהוא מחזיק כחוק, וזה כולל מיאטה.

אף אחד לא חייב לכם כלום.

יש שוק חופשי בו קונים מרצון נפגשים עם מוכרים מרצון.

המקום שבו הם נפגשים נקרא מחיר שוק.

אם זה מתאים ללוי יצחק או לא מתאים לו זה רלוונטי כמו הקשר בין מחיר של לנדרובר דיפנדר לפי לוי יצחק, למחירו בפועל בשוק.

אני לא מצליח להבין על מה כל השרשור הזה.

אתם רוצים מיאטה? יש לכם כסף? המחיר נראה לכם ראוי עבור התמורה שאתם מקבלים - תתחדשו. לא מתאים לכם - תקנו משהו אחר.

מה ההתבכיינות הזו?

אתה צודק, אין כאן ענין של הגבל עסקי, זה מטבעו נוגע למחירים מתואמים בעסקם של המוכרים, לא במכירה פרטית כמו מכירת רכב יד שניה. השאלה אם מקרה מובהק של תאום מחירים על ידי אלו שיש להם היכולת לכך, גם לא במהלך עסקיהם, ראוי להגבלה דומה היא שאלה מענינת.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
אתה צודק, אין כאן ענין של הגבל עסקי, זה מטבעו נוגע למחירים מתואמים בעסקם של המוכרים, לא במכירה פרטית כמו מכירת רכב יד שניה. השאלה אם מקרה מובהק של תאום מחירים על ידי אלו שיש להם היכולת לכך, גם לא במהלך עסקיהם, ראוי להגבלה דומה היא שאלה מענינת.
למה לא? אם זה מטומטם אבל עובד, זה לא מטומטם. הקרטל החביב של בעלי s2k מוכר בפנים או למקורבים וזה בהחלט מצליח להם - אז אנשים מבחוץ לא יקנו, וזה בסדר. ברגע שהמעגל הפנימי ישבע - המחירים ירדו כי בחוץ לא מתיישרים. וגם זה בסדר.

הדבר היחיד ש"לא בסדר" זה שהמחירון הלאומי לא משקף את המחיר בפועל. הוא זה שאמור לשקף מציאות, לא המציאות את המחירון.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...