Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני עוקב אחרי מכירות פומביות בישראל ושמתי לב למגמה דיי מוזרה. במכירה פומבית אנשים מחכים ל5 שניות האחרונות כדי לתת את ההצעה ואז השעון מתאפס ושוב מתקתק דקה כדי ששוב בחמש שניות האחרונות מישהו יתן הצעה מה שמאריך מכירה של כול רכב ל+-20 דקות. תלוי בפופולריות.

מישהו יודע למה אנשים עושים את זה? חוץ מלעייף את האויב?

פורסם

קודם כל שייך לאופטופיק.

לא מכיר מכירות פומביות בישראל, מנגנון עם שעון שמתאפס הוא לא הוגן ולא הייתי משתתף בו.

במכירות פומביות באיביי, מומלץ להגיש הצעה בשניה האחרונה באמצעות רובוט.

על מנת לא להיגרר למילחמת מחירים ולא להדליק את המתמודדים מולך שינפחו את המחיר שתשלם בסוף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

רק אפקט פסיכולוגי, למציע ואולי למתחרים האחרים

באיביי, עדיף לא לתת את ההצעה ברגע האחרון אלא מוקדם. בסוף זוכה זה שמוכן לשלם את המחיר הגבוה ביותר, והוא יזכה במחיר שהוא צעד אחד מעל המחיר השני בדירוג. אם יש שני מתחרים (או יותר) שמוכנים לאותו מחיר מקסימום, יזכה זה שנתן את ההצעה מוקדם יותר.

:turn-l:
פורסם

פסיכולוגית אני לא חושב שזה נכון.

לדעתי יש לך סיכוי טוב יותר לזכות אם מגישים ביד ממש בסוף.

הרבה אנשים מתפתים להעלות את "מחיר המקסימום" שלהם ככל שמתקדמת המכירה ויש קרב בין כמה מציעים.

אם אתה נותן ביד בסוף, אתה מונע את היכולת של האחרים להגיב ולהציע טיפה יותר.

פורסם
פסיכולוגית אני לא חושב שזה נכון.

לדעתי יש לך סיכוי טוב יותר לזכות אם מגישים ביד ממש בסוף.

הרבה אנשים מתפתים להעלות את "מחיר המקסימום" שלהם ככל שמתקדמת המכירה ויש קרב בין כמה מציעים.

אם אתה נותן ביד בסוף, אתה מונע את היכולת של האחרים להגיב ולהציע טיפה יותר.

אני לא מדבר על מכירות פומביות סטייל אייביאלא על מכירות פומביות בישראל שמוכרים בהן רכבים.

במכירות באייבי הספירה לאחור היא סטטית במכירות בישראל השעון מתאפס וסופר לאחור דקה כול פעם שמישהו מציע הצעה גבוהה יותר.

המחירים בשל זאת חד משמעית הזויים ראיתי היום מרצדס cla200 מנוע 1.6 עם 50 אק"מ שנמכרה ב190 אלף ש"ח כשמחיר הדגם ביד2 הוא 170 אלף ש"ח לפני מיקוח...

פורסם

קוראים לזה sniping וזה נפוץ במכירות פומביות לחפצים פופולאריים או "חמידים", וכאשר זמן סיום המכירה ידוע לכולם.

זה ממש לא רק בישראל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...