Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה והלקוח מתלונן שלא היה ולא נברא ואין בידי בית העסק הוכחה שהיה נוכח בביצוע העסקה (חתימה), בית העסק נאלץ לספוג את ההפסד כי חברת האשראי תזכה את הלקוח במידה וזה החליט להכחיש עסקה.

נמרוד, אתה גם יכול לפנות לפאב ולהסביר את המצב, סביר להניח שלא יתווכחו איתך על עשרה שקלים אך במידה וכן, חברת האשראי היא הכתובת הבאה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככלל בית העסק צריך לזהות את מחזיק הכרטיס ובנוסף לשמור קבלה חתומה. אם לא נהג כך האחריות במקרה של הכחשת עסקה עליו

Sent from my MI 5s using Tapatalk

פורסם

ואם היית מאבד 10 שקל? כניראה או שלא היית שם לב לזה, או שזה היה מעסיק אותך גג 15 שניות.

יצר נקמנות הוא בתכלס חשוב ועזר לנו אבלוציונית, אבל לפעמים צריך לדעת שהוא לא תמיד בה לטובתינו. וסתם יכול לעשות יותר נזק מתועלת.

פורסם

זה לא רק העשרה שקלים ש"גנבו" אותו.

זה השרות שהוא עושה לכולנו כדי שבעל העסק הזה (ואולי גם אחרים ששומעים את הסיפור) לא יגנוב אותנו כשאנחנו נבקר בפאב הזה.

המכולת השכונתית אצלנו לא מחתימה על שוברי האשראי. אני מניח שזה כי הם מכירים את הלקוחות שלהם ואף אחד לא יתכחש לעסקה סתם.

פורסם (נערך)

איש חכם פעם אמר לי "תבחר את המלחמות שלך".

מתישהו בכול פעם תמיד מישהו ינסה לדפוק אותך, אם זה בפאב, אם זה בסופר, אם זה באינטרנט/פלאפון/טלויזיה, אם זה מונית. כולם מתישהו ידפקו אותך. אם תתחיל לריב אם כול העולם ואחותו על שקל וחצי, אתה פשוט לא תצא מזה, ותקבל מלא עצבים.

זה נחמד ואירואי לחשוב שהוא האביר על הסוס הלבן שילחם באיש הגדול לטובת כול האזרחים, כאשר בפועל זה ישנה כלום. אני די בטוח שזה סתם טעות של מלצר שהתבלבל, ולא התנהלות של מקום.

עדיף לתעל את האנרגיות האלה על דברים חשובים יותר, כמו למשל להכיר בחורה חדשה ברכבת/אוטובוס. או אולי לשפר דברים קטנים שאולי יעלו את הערך של הפורד שהוא מוכר. אלו דברים שמשמעותית ישפרו את החיים שלו מאשר לקבל 10 שקל.

וכמובן שיעשה מה שבא לו, אבל לדעתי, פשוט חבל.

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם
איש חכם פעם אמר לי "תבחר את המלחמות שלך".

זה לא שהוא הולך לבזבז חצי יום ולתבוע אותם, סה"כ שיחת טלפון של 10 דקות לחברת האשראי. השקעת זמן די פרופורציונאלית לסכום שהפסיד.

פורסם

ממש מצטער אם זה נשמע שאני מזלזל, אבל אין לך מה לעשות בחיים?

לבזבז זמן, עצבים, על 10 שקל?

אני לא מבין את הזלזול הזה בכסף של אחרים.

זה לא רק 10 שקלים שנאבדו.

הכסף הזה לא נופל משמיים ולא גדל על עצים - זה בערך חצי שעה עבודה במשכורת מינימום.

חוץ מזה, העסק רימה אותו ולא מעניין אם זה בטעות או שיטת מצליח או עוד מילים יפות כאלה ואחרות.

מבחינתי, כל מי שמרמה אותי ויש לי מה לעשות עם זה, אני עושה את זה.

אם יש לך בארנק 10 שקלים מיותרים, אתה מוזמן לתת לי אותם בכל עת.

• אחראי פורום
פורסם

בעניין דומה, נהיה קטע לתת ספח בלי שמבקשים לחתום.

להבנתי עדיין קיימת חובת החתימה, אז מאיפה היוזמה המוזרה הזו?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אולי יש דמי ישיבה/אבטחה/שקר כלשהו אחר שהמקום גובה על ישיבה במקום?

אם לא, אכן מעצבן ולא משנה באיזה סכום מדובר זה גניבה לכל דבר ועניין.

פורסם
אולי יש דמי ישיבה/אבטחה/שקר כלשהו אחר שהמקום גובה על ישיבה במקום?

אם לא, אכן מעצבן ולא משנה באיזה סכום מדובר זה גניבה לכל דבר ועניין.

לא - זה מקום שאני נמצא בו הרבה ופעם ראשונה שיש לי חיוב גבוה יותר.

פורסם
ואם היית מאבד 10 שקל? כניראה או שלא היית שם לב לזה, או שזה היה מעסיק אותך גג 15 שניות.

יצר נקמנות הוא בתכלס חשוב ועזר לנו אבלוציונית, אבל לפעמים צריך לדעת שהוא לא תמיד בה לטובתינו. וסתם יכול לעשות יותר נזק מתועלת.

אני בשמחה אנקום באישה שפגעה בי, כמו לשלוח הודעה לחברה או לנסות להתחיל איתה מבלי שהיא תדע.

אגב, אותו נושא אך קצת שונה, לפני כמה שנים הגעתי למסעדה קבועה שהיתי אוכל עם חברים המבורגר שם , ויום אחד החלטתי לשלם באשראי וראיתי ליד המחשב שלהם אחרי שנתנו לאחד המלצריות את הטיפ שהמספר המלא של האשראי מופיע ולא הספרות האחרונות. זאת אומרת, כל המספר נשמר להם. קצת חששנו האמת אבל היא אמרה שזה נוהל ככה שם ותכלס, לא קרה כלום. אבל אני אישית בניגוד לחברים שלי מעולם כמעט לא משלם בפאבים או מסעדות באשראי, אולי פעם ב500 מפגשים.

• תוכן חדש...