Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים!

ביום רביעי ישבתי בפאב והזמנתי משקה בעלות של 30 שקל.

כעת ראיתי בישראכארט שחוייבתי ב40 שקל.

מה אני יכול לעשות? יש לציין שלא קיבלתי קבלה ולא חתמתי על העסקה.

משום מה מרגיש לי שלקחו לי "טיפ" בלי אישור שלי וזה מה שמעצבן אותי.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכחיש עסקה מול חברת האשראי ומטיל את חובת ההוכחה על בית העסק. אם היית נוכח במקום ואין ברשותם שובר חתום על-ידך, ככל הנראה שהם "אכלו אותה".

פורסם

מספר טלפון חריג, חשבתי שמספרים שמתחילים ב-3 מיועדים לחייגנים אוטומטיים (נתקלתי בזה פעם אחת, בקבלת תזכורת לתור ב"רמב"ם").

בדוק את מספר הטלפון של מוקד השירות באתר חברת האשראי והתקשר אליהם מחר בבוקר.

אני די פסימי לגבי זיכוי באותם 10 ש"ח. היית אמור לבדוק את החשבון לפני שחתמת עליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אז לדבריך לכל בית עסק מותר לנסות את מזלו ולהוסיף כמה שקלים פה ושם ובעיה של הלקוח?

כמו כל דבר בחיים, שמגישים לך משהו לחתימה, עליך לבדוק אותו- אחרת זו הבעיה שלך.

פורסם

אם כך, מאין יש להם מספר כרטיס השראי שלך? משהו לא מתחבר.

אלא אם מדובר בחלוצי ה-EMV, והקשת את ה-PIN שלך. בשיטה זו הסכום מופיע על מסך המסופון לפני האפשרות להקיש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הבנתי איפה הסתבכנו?

הזמנתי משקה, נתתי את האשראי שלי לתשלום, קיבלתי את האשראי והמשקה.

לא קיבלתי קבלה, ולא קיבלתי פתק עם סיכום העסקה לחתום עליו.

כעת באינטרנט ראיתי שחוייבתי בסכום גבוה מאשר זה שהוצהר בתפריט.

פורסם

נתקלתי בבתי עסק שאינם מחתימים על השובר, אם כי איני זוכר איזה. מדובר במיעוט קטן, ואיני יודע כיצד הם מתמודדים עם תלונות על חיובים שגויים.

• תוכן חדש...