Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי בודק עם חברת כרטיסי האשראי והפאב - אם תמיד נוותר.. יחגגו עלינו תמיד.

זה לא עניין ה 10 ש"ח, אני לא אבדוק וגם אחרים לא יבדקו.. וכך ימשיכו לטעות עלינו.

ואפשר ובאמת הייתה רק טעות.

גם כאשר לא צריך לחתום, אני תמיד מבקש את ספח האשראי.

ויותר מזה - אצלנו אני נותן את ספח האשראי ללקוחות - והרבה מהם עושים לי פרצוף ..

כאילו - אנו סומכים עלייכם.

ואני בתשובה עונה - ואם בטעות עשינו טעות, ת'עזרו לנו לתקן במקום.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בדיוק הקטע, שאני רוצה לסגור את זה מול החברת אשראי ולא מולם. במקום חברתי עדיף לא להכנס לפינות האלה ועוד כיוויכול בלי הוחכה מוצקת.

פורסם

אפשר לעשות את זה כעל הדרך .

המלצרית ניגשת?

" היי, תשימי לב בבקשה... בפעם הקודמת חייבתם אותי באשראי 10 שקלים יותר " .

במקום נורמטיבי?

מייד תקבל שליש בירה וחיוך .

זה מה שאני הייתי עושה, לא כל דבר מתאים לכל אחד .

פורסם

תעשה הכחשת עסקה ואל תוותר. זה לא ה10 שקלים, זה שהעסק ניסה לעקוץ אותך.

ועל זה לא הייתי שותק.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

אי אפשר לעשות הכחשת עיסקה אם קיבלת את התמורה.

אם התמורה לא תואמת את התשלום, אתה צריך לברר את זה מול בית העסק.

איזה טראראם אתה עושה מ 10 ש"ח, אבל מצד שני, לא מוכן לעשות כלום חוץ מ"יש איזה ממשק אינטרנטי?"

עזוב, חזל"ש, אתה הרי לא באמת רוצה להתאמץ עבור ה 10 שקל האלה.

כי זה שליש ממה שאני מרוויח ביום.

או שאתה תופר נייקי באינדונזיה או שאתה לא מדייק.

במקרה הגרוע ביותר זה שליש ממה שאתה מרוויח בשעה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא - זה מקום שאני נמצא בו הרבה ופעם ראשונה שיש לי חיוב גבוה יותר.

אם אתה נמצא במקום הזה הרבה, ואף פעם לא חייבו יותר ממה שצריך, אולי הפעם הייתה טעות?

למה לא תתקשר לעסק או כמו שאמרו שתלך עוד פעם אליהם תגיד להם במקום ואני די בטוח שיתנו לך פיצוי להרגשה טובה.

פורסם

בוא נראה, יש 2 אפשרויות:

1. לפתוח פוסט גנבים, עקצו אותי, נוכלים ולקבל שלל תגובות "כן אחי, עקצו אותך חבל"ז, אל תוותר".

2. לקפוץ לפאב, "אהלן, אני יושב אצלכם הרבה, אתמול הזמנתי ב 30 ש"ח ורק בבית שמתי לב שחוייבתי ב 40 ש"ח". אתה יודע מה, אני בטוח שגם טלפון לפאב יפתור את הבעיה.

מה נראה לך יותר פרודוקטיבי ויותר חשוב, מה נראה לך שפות"ש יעשה?

פורסם
כי זה שליש ממה שאני מרוויח ביום.
אתה עכשיו לא עובד ולא מרוויח כלום, אתה מקבל דמי כיס מהצבא.

המלצה שלי, תתעלם. לא שווה לשקיע אנרגיות בשביל 10 ש"ח, זה סכום כ"כ קטן שפשוט לא שווה לבזבז עליו אנרגיות.

תשכח מזה. אולי טעות בתום לב, אולי טעות מכוונת, לא משנה.

בפעם הבאה שתשב אצלם, תבדוק בעיון את החשבונית וזהו.

פורסם

זו לא תופעה חדשה ואני יכול להבטיח לך שהפאב המדובר ועוד רבים כמוהו הרוויחו אלפי, אם לא עשרות אלפי שקלים מחיוב יתר.

אם כבר החלטת לריב איתם, הם ינצלו את ההמולה והעומס כדי לתרץ את העובדה שהם "שכחו" לתת קבלה.

הסיבה שהם "שוכחים" לתת לך את הקבלה ולרוב המבקרים שם היא כי הם מחייבים בטעות עוד כמה שקלים, בכל חשבון. זה פלילי, אבל אף אחד לא אוכף את זה ולא מספיק מתלוננים על זה, לחברת האשראי זה לא אכפת כי הוא מרוויחה עמלות.

נתקלתי במקרה כזה כמה וכמה פעמים בפאבים תל אביביים, אבל פעם אחת השיא נשבר: הזמנתי וודקה גריי גוס בפאב מפוצץ (שונא לצאת למקומות האלו, בכלל, שונא לצאת בתל אביב, אבל זה היה יום הולדת של חבר), המחיר של הכוס היה 47 למיטב זכרוני.

המקום היה מפוצץ ב200-300 אנשים וכל 3 המלצריות שהציבו שם (מעט מלצריות כדי למקסם את הטיפ לכל אחת, בלי שום עניין במהירות ההגשה ללקוחות) הגיעו בערך פעם בחצי שעה לשולחן.

ברגע שקירבתי את הוודקה לפה, מיד הרחתי וודקה פח זבל, וודאי לא גריי גוס ואפילו לא אבסולוט, אלא ממש וודקה דלק 95. מיד נורת העקיצה נדלקה לי. החלטתי לבדוק. לא קיבלתי שום קבלה, אז דרשתי אותה. כמובן, עשו לי חיים קשים. הברמנים התעלמו בכוונה כמה דקות טובות לבסוף כשהם כבר לא יכלו להתעלם, אמרו לי "מה אתה לחוץ על קבלה?" כדי לנסות לבייש אותי מול העומדים האחרים בבר, כדי שאני אסוג מהבקשה וכו'.

רק אז גיליתי שחייבו אותי יותר ממה שהיו צריכים, ב10 שקלים. בקיצור אני אומר לברמן בעצבים "תגיד לי, אתם עושים צחוק? גם הזמנתי וודקה גריי גוס ושיקרתם לי, הבאתם לי וודקה זבל, גם לא קיבלתי קבלה וגם חייבתם אותי 10 שקל יותר?" (רעש מטורף ברקע, צריך לצעוק כל הזמן כדי שישמעו אותך) ואז הברמן השני מגיב לי, כאילו כדי לבייש אותי מול האנשים שעמדו ליד הבר, "מה אתה מתקמצן על 10 שקלים?", לשמחתי אני לא מתרגש מהדגנרטים האלו ודרשתי שיזכו אותי מיד בכל הסכום, אז כמובן שהם רצו לגרום לי לסגת מהעניין בכל מחיר, הם אמרו לי ש"הם צריכים מנהל בשביל זה, הוא יגיע תיכף", בקיצור ישבתי בשולחן עם החברים כ25 דק' עד שהגיע המנהל המבוקש וזיכה לי את האשראי.

אין שרשרת אירועים יותר ספוגה בישראבלופים מגעילים ודוחים יותר מזו. זו הסיבה שאני שונא לצאת בישראל וזו הסיבה שאני לא יוצא בישראל אלא מחכה לגיחות לחו"ל כדי להנות מחיי לילה סבירים. בישראל, ינסו לעקוץ אתכם ברוב המוחלט של העסקאות שתבצעו, אם בבר, בסופר, בביטוח, בנדל"ן, בכל מקום שאליו תפנו, ישתדלו מאוד לפתח מערכת עקיצות מתוחכמת.

פורסם

מילה במילה רוב מקומות הבילוי היום. אבל עדיין יש פאבים שכיף לצאת אליהם. כמו עורכי דין 99.9 אחוז וכו'

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בישראל, ינסו לעקוץ אתכם ברוב המוחלט של העסקאות שתבצעו, אם בבר, בסופר, בביטוח, בנדל"ן, בכל מקום שאליו תפנו, ישתדלו מאוד לפתח מערכת עקיצות מתוחכמת.

מילה במילה רוב מקומות הבילוי היום. אבל עדיין יש פאבים שכיף לצאת אליהם. כמו עורכי דין 99.9 אחוז וכו'

עם מלוא הכבוד, תרשו לי להגיד לשניכם, שטויות במיץ עגבניות חסרות כל אחיזה במציאות!!!

פורסם
עם מלוא הכבוד, תרשו לי להגיד לשניכם, שטויות במיץ עגבניות חסרות כל אחיזה במציאות!!!
תלוי בן כמה אתה. אני איתך אבל אני מבין על איזה מקומות הם מדברים.

• תוכן חדש...