Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש תרסיס הגנה לרכב, משהו שיספק דחיית מים טובה, דחיית אבק ולכלוך ויקל על הניקוי השוטף של הרכב.

ראיתי תרסיס של סונקס שנקרא פולימר נט-שילד, החומר אמור להחזיק כ6 חודשים(איישם מחדש כל 3), לפי הסרטונים הוא הידרופובי במידה טובה והמחיר בכלל מפתיע-59 למיכל שמספיק למספר רב של ישומים(כ 5-6 לרכב) ואני עם סקודה פאביה ככה שאני מאמין שיספיק אפילו ליותר.

אשמח לשמוע אם מישהו התנסה במוצר/יש לו המלצה על מוצר דומה שמספק תוצאה טובה ומחזיק לפחות 3 חודשים.

תודה רבה,

סהר.

פורסם

אני קצת לא בטוח לגבי המוצר, הגנה שלו ככל הנראה לא תהיה יותר מאוטם נחמד.

בגדול הייתי מציעה לך כמה אופציות יותר עמידות

אוטם מנזרנה PL(קל לישום מחזיק בין שלושה חודשים עד חצי שנה ותחזוקה נכונה,בהכנה ותחזוקה נכונה)

אוטם פוסו(קשה לישום אבל עושה עבודה טובה,מחזיק בין שלושה חודשים עד ליותר מחצי שנה, בהכנה ותחזוקה נכונה)

ווקס סינטטי קוליניט845((קל לישום מחזיק בין שלושה חודשים עד חצי שנה ותחזוקה נכונה,בהכנה ותחזוקה נכונה)

בנוסף לכל אלו הייתי ממליץ להשתמש בסונקס BSD או CG V7 לאחר כל שטיפה(או אחרי או בתור כלי עזר לייבוש)

פורסם

את הקולינייט והמנזרנה יש לי ואני משתמש בהם, חשבתי לעבור לספריי מטעמי נוחות וקלות ישום(ריסוס ומעבר עם מיקרופייבר),בלי הצורך להמתין כמה דק ליבוש האוטם ואז לנגב.

אם זאת ההמלצה כנראה שאשאר איתה ואולי באמת אעבור לbsd/הנט-שילד לאחר שטיפות.

פורסם

אני ממליץ על Scholl Neo. ספריי הגנה פולימרי חזק מאד לפי הערכתי וניסיון אני הייתי אומר אפילו הכי חזק. הוא מספק דחיית מים ולכלוך גבוהה מאד וגם דיי קל ליישם אותט (עדיף כשהאוטו רטוב בסוף השטיפה אבל אפשר גם על יבש). מחזיק לפי בדיקה שאני עשיתי במשך חצי שנה על האוטו שלי והוא עדיין מחזיק חזק לאחר יישום חוזר חצי שנה אחרי. אפשר גם לעשות אותו כתרסיס שעוזר לייבש את האוטו בסוף שטיפה כל 4 שטיפות בערך שזה כל חודש. אם להשתמש בחוכמה אפשר להוציא בערך 12-13 יישומים מבקבוק אחד. מחזיק הרבה מאד זמן. אני קניתי את שלי אצל יעקב אלטר וגם חיפשתי ברשת ולא מוכרים את החומר הזה למשלוח כי הוא "מסוכן"...

יישום דו שנתי - טוב מאד ויחזיק את כל הזמן הזה

שטיפות חודשיות - מצוין ויחזק את החומר בצורה ניכרת

שטיפות שבועיות - הכי טוב אבל יחס עלויות גבוה

פורסם

אוקי ונגיד אני מיישם פעם בשלושה חודשים מנזרנה/קולינייט ואחרי זה עושה מעבר עם הניאו, זה יתן לי שקט ל3-4 חודשים או שכנראה שלא?

חייב לציין שאני שוטף אחת לשבועיים שלושה.

פורסם (נערך)

הניאו יותר חזק משניהם. אז התהליך הפוך.

ואם כבר ניאו אז אין צורך למנזרנה ולא הקוליניט. מה שאתה תצתרך זה quick detailer כדי לייבש את הרכב בשטיפות שלך. ואם אתה שוטף ככה תוכך ליישם את הניאו פעם בחודשיים. יתן לך הגנה ארוכה מאד.

עריכה אחרונה על ידי nfsmw31
פורסם

2 שפריצים לדלת/פאנל בגודל הזה. מכסה מנוע יותר. גג בערך כמו מכסה מנוע אולי קצת פחות.

אגב הוא גם ממש טוב על חלונות.

פורסם

ממליץ לך מאד על הFEYNLAB DETAILER מוצר מעולה להגנה עם יכולות הידרופוביות מצויינות.

אני השתמשתי בחיי במאות מוצרים מסוגים שונים בחיים לא הרחתי מוצר עם רכב כל כך טוב,חצי ז...

פורסם

אני קניתי אותו דרך איביי דרך בחור אנגלי.

יש להם גם יבואן בארץ.

אני קניתי אותו ב15 פאונד פחות או יותר.

מחזיק חודש-חודש וחצי בתנאים אמיתיים.

פורסם

שאלה לי אליכם , לא שאני סקפטי(או שכן) אבל אתם באמת מאמינים שהחומרים האלה דוחים אבק? אצלי מיושם באופן קבוע מנזרנה ושה אוטו עומד בחוץ תמיד יהיה עליו אבק, אז מה בעצם הכוונה שאתם אומרים דוחה מים ואבק ?

פורסם

האבק שהצבר על הרכב הוא בכמות קטנה יותר מאשר בלי שכבת הגנה, האוטם יוצר שכבה שלאבק ולמים קשה יותר להיצמד אליה

בקיצור, יותר קל לנקות טת הרכב כאשר יש עליו שכבת אבק

פורסם

לא נתקלתי בחומר שדוחה ממש אבק, בסופו של דבר מדובר בחלקיק שנופל על הפח ונשאר שם, קצת רוח יעיף את זה אבל לא לשכוח שמדובר במדינת ישראל ואנחנו מפוצצים באבק כאן.

בד"כ האוטם עוזר לזה לשבוע שבועיים +-.

אגב אם כבר SCHOLL NEO - יצא לי להשתמש ב CARPRO RELOAD והם דיי אותו הדבר, רק שהקאר פרו יקר יותר וההמלצות שקיבלתי הם גם על NEO - איפה יש להשיג בארץ במחיר שפוי?

זה או זה או שאזמין מחו"ל

Opel Adam S 2017

פורסם
לא נתקלתי בחומר שדוחה ממש אבק, בסופו של דבר מדובר בחלקיק שנופל על הפח ונשאר שם, קצת רוח יעיף את זה אבל לא לשכוח שמדובר במדינת ישראל ואנחנו מפוצצים באבק כאן.

בד"כ האוטם עוזר לזה לשבוע שבועיים +-.

אגב אם כבר SCHOLL NEO - יצא לי להשתמש ב CARPRO RELOAD והם דיי אותו הדבר, רק שהקאר פרו יקר יותר וההמלצות שקיבלתי הם גם על NEO - איפה יש להשיג בארץ במחיר שפוי?

זה או זה או שאזמין מחו"ל

איך הרילאוד? אני עם הסונקס BSD והוא טוב, אבל אני מחפש משהו שיתן קצת יותר ברק וגלוס.

• תוכן חדש...