Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יום שישי ניקיתי את הבית מצערת בלי לפרק את המצערת עצמה. רציתי גם להכיר את הרכב ולא לפחד שם מכל חלק ולכן החלטתי לפרק שם צינור.. בקיצור, תוך כדי שאני מפרק נזלו מים ורודים וישר החזרתי בחזרה. כשהנעתי את הרכב פעם ראשונה הוא גמגם לי והתכבה. כשהנעתי אח"כ שוב, הוא כבר הניע רגיל. רציתי לדעת מה זה הנוזל? הזה והאם לא עשיתי נזק? צירפתי תמונה של הצינור שפירקתי.

20170901_154021.jpg

פורסם

הגמגום לאחר הניקוי תקין - כשמנקים בית מצערת שעדיין מחוברת זו התוצאה. ככל הנראה לא גרמת לנזק, אך מומלץ להבא לנקות בית מצערת כשהיא מפורקת.

לגבי הצינור - ככל הנראה צינור של מערכת הקירור.

ודא מפלס נוזל קירור.

נכון, לא צריך לפחד מלגעת ברכב. אבל מפה ולהתחיל לפרק צינורות אקראיים - אל.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מוזר, הצינור השמן זה צינור יניקה. לא אמור להיות שם מים.

אולי פירקת גם את הצינור שמתחתיו ...

אגב ניקוי מצערת מבלי לפרק אותה צריך לדעת לעשות אחרת לא שווה כלום.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
מוזר, הצינור השמן זה צינור יניקה. לא אמור להיות שם מים.

אולי פירקת גם את הצינור שמתחתיו ...

אגב ניקוי מצערת מבלי לפרק אותה צריך לדעת לעשות אחרת לא שווה כלום.

כן, פירקתי את שמתחתיו. פשוט לא היה לי מפתחות לפתוח את הברגים שם..

פורסם

ורודים ? זה ואגית ?

תוודא שלא חסר לך נוזל קירור ושהחזרת את הצינור כמו שצריך שלא יצא מהמקום בנסיעה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...