Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

honda civic type r

afik933
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש הונדה סיוויק טייפ R שנת 2008.

מישהו מכיר את הרכב ויכול לתת לי מידע עליו כמו מחלות ידועות עלויות אחזקה רישוי ביטוח וצריכת דלק

ומה יכולות הרכב בתחום הספורטיבי חשוב לציין שהיו לי סיאט לאון עם כמעט 250 כוח סוס ומאזדה מיאטה ואני מעוניין לרכוש שישלב את שניהם שגם יהיה נוח לנסיעה יום יומית וגם חזק עם התנהגות כביש טובה והכי חשוב אמין

:wink:

תודה מראש לעוזרים

פורסם

רכב נהדר לפי מה שאני יודע, אם יש אקזמפלר טוב הוא יימכר מעל מחירון, הבעיה היא למצוא אחד כזה.

אני ראיתי אחת באיזה כפר, גם שנת 2008, אבל מה הייתה גמורה בלשון המעטה, באמת, עשו עוול לרכב הזה. זו לא סתם איזה סיוויק מעפנה, זה אשכרה רכב מיוחד - וגם בשנים האלו, הוא עוד יפה בצורה מעודנת ולא נראה כמו חיקוי ל F35 כמו שהוא עכשיו.

אין מגדש, זה 200 כ"ס נטול טורבו, ידנית, לא חושב שיש משהו מיוחד מלבד תחזוקה טיפה יותר קפדנית, שמנים טובים והחלפות תכופות יותר עקב שימוש אגרסיבי יותר ( אני מניח כך כי אני לא חושב שאתה קונה את הרכב כדי לנסוע 80 קמ"ש או לא לתקוף פניות).

בהצלחה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

זה לא רכב לסידורים וקניות זה ידוע, מאוד נוקשה.

רכב למי שמחפש את ההנאה מנהיגה ולא את הפרקטיות

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...