Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זוכר שראיתי בעבר אפילו רכב אחד כזה בארץ, אבל לאחרונה אני נתקל בלא מעט. רכבים שפשוט אין להם לוחית רישוי קדמית.

ברור לי שזה לא חוקי, לא ברור לי איך כל שוטר תנועה שרואה את זה לא עוצר אותם. מה קורה פה?

פורסם

בדרך כלל זה הולך עם חלונות ופנסים מושחרים, אגזוז מרעיש מאד וסמל של סיאט מקדימה (או וואגית אחרת)

איזו משטרה ואיזה נעליים?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

גם בירושלים הנגע פשה.

המשטרע ממזמן לא קיימת בתוך העיר, כולה נמצאת בשער הגיע מחפשת אחרי מי שנוסע מעל70 בכביש עם שלוש נתיבים לפעמים גם 4

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
בדרך כלל זה הולך עם חלונות ופנסים מושחרים, אגזוז מרעיש מאד וסמל של סיאט מקדימה (או וואגית אחרת)

מעולה אתה. עשית ניתוח סטטיסטי?

פורסם

איזו משטרה ואיזה נעליים?

תתפלא דווקא רוב אלה ששולטים בלנסוע ללא לוחיות מקדימה הם לא מהמשפחה הזו

אלא אלה שמספר הרכב לא ממוקם אצלם בצורה טובה וגורם לדעתם לכיעור הרכב

קובי

:-)

פורסם

לא שאני מצדיק עבירה על החוק, ומבחינתי מי שנתפס שיקבל קנס.

אבל - ההוראה להתקין לוחית בפגוש הקדמי היא די דבילית ואי קיום שלה היא עבירה טכנית למדי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הלוחיות מעולם לא הפריעו לי, אבל יש מצב שאם הייתי הבעלים של ג׳וליה למשל הייתי מתפתה להוריד את הקדמית...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
מעולה אתה. עשית ניתוח סטטיסטי?

האמת שכן.

ואם בא לך לעשות מחקר קטן משל עצמך, אתה מוזמן אלי, חיפה כביש די ראשי ותוכל להתחיל לספור קופרות שחורות חסרות מספר קדמי עם אגזוזי גיהנום...

הקפה והכיבוד, עלי כמובן.

פורסם
אם הייתי בעלים של ג'וליה הייתי שם את הלוחית בדיוק באמצע, כדי לכסות את הווגינה :shock:

[ATTACH=CONFIG]492070[/ATTACH]

אפרופו פורד אדסל, ממליץ לראות את הסדרה "מד מן - הסיפור האמיתי" בערוץ 8 - מוקדש שם חלק ניכר לעולם הרכב של שנות ה-60, לפורד אדסל באופן ספציפי ולקמפיין ה"למון" הסנסציוני של החיפושית.

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

פורסם
האמת שכן.

ואם בא לך לעשות מחקר קטן משל עצמך, אתה מוזמן אלי, חיפה כביש די ראשי ותוכל להתחיל לספור קופרות שחורות חסרות מספר קדמי עם אגזוזי גיהנום...

הקפה והכיבוד, עלי כמובן.

אני שם אלף שקל על זה שבזמן שאתה תספור 2 קופרות כאלה, אני אספור 20 סופר לנסר כאלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האמת שכן.

הקפה והכיבוד, עלי כמובן.

עבדך הנאמן נוהג על סיאט ועוד שני סיאטים קודמים, אחת מהן קופרה.

מעולם אפילו לא חשבתי על להוריד את לוחית הרישוי הקדמית.

אני חושב שהאיזור בו נעשה המדגם הוא יותר משפיע במקרה הזה.

פורסם

אני מבקר בקרוב בארץ ומתבלט בשאלה מה עדיף על האלנטרה 05 שמשמשת אותי בביקוריי - לוחית לבנה מקדימה או בלי לוחית בכלל.

רוצה להרגיש שייך.

פורסם

דווקא אני שמתי לב למכוניות אקזוטיות ללא מספר קדמי (חלק שמים על הדש) ובצדק, לא להפריע לקווי העיצוב של הרכב ולזרימת האוויר למנוע.

Finger's gonna kill me.

פורסם
עבדך הנאמן נוהג על סיאט ועוד שני סיאטים קודמים, אחת מהן קופרה.

מעולם אפילו לא חשבתי על להוריד את לוחית הרישוי הקדמית.

אני חושב שהאיזור בו נעשה המדגם הוא יותר משפיע במקרה הזה.

לא ניסיתי אפילו לומר ואינני אומר שכל מי שמחזיק בסיאט הוא מ"ההם" ובהחלט יכול להיות שבאזור שלי (חיפה שמושכת אליה גם ערסים מכפרי ויישובי הצפון) הקבוצה המשתוללת והבולטת היא דווקא של כאלו שמחזיקים בוואגיות משופרות ומשום מה רובן מתוצרת סיאט ובגלל שהערסים הללו, חבורת המשתוללים שאין להם לא דין ולא דיין, ממררים את חיי ופוגעים באיכותם, פיתחתי רגישות רבה לעניין ומכאן "המחקר שלי".. אינני מטיל דופי באיש אלא אם כן הוכח שיש מקום לעשות כך, ומדי יום עוברים ליד ביתי רבים כאלו, חלקם אגב הולך וחוזר, הולך וחוזר ומדובר באותם מנוולים שאין להם בעצם לאן לנסוע והם שורפים דלק ואת העצבים שלי ושל שכניי.

למרות ההשתוללות תמיד עד מנתק ההצתה ולמרות המטרד הנורא, אין שום גורם שבאמת אפשר לפנות אליו.

• תוכן חדש...