Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חשוב איזה חברה הלכתי אצל כולם רשום הרכב מגיע עם מפתח אחד בלבד .אני לא מבין מה הסיבה ולמה אני צריך לרכוש עוד מפתח במחיר של מעל 500 שח .האם אפשר להזמין מפתח מאיביי ולחרוט ולקדד אותו לרכב

פורסם (נערך)

אין סיבה טובה. תתנה את הרכישה בקבלת שני מפתחות : תקבל שניים . קידוד דורש חומרה מתאימה וחיבור למחשב הרכב . מפתח נוחות עולה בין ₪800-1200 לרכבים מהשנים האחרונות

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כשקיבלתי את הרכב ליסינג שלי שהיה בחוזה כבר 4 חודשים קיבלתי 2 מפתחות וחובתי להחזיר לחברת הליסינג 2 מפתחות - ברכב ליסינג ישן שקיבלתי שנה שעברה(מודל 2014) קיבלתי מפתח אחד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לפי דעתי האישית: ברוב המקרים אני חושב ש הסיבה לכך היא שאיזה נהג מתוך ה 700 שנסעו על הרכב שכח את המפתח אצלו בכיס.

זה קורה גם לי לפעמים שאני הולך הביתה עם איזה מפתח של רכב שנסעתי עליו.

קורה שוכחים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...