Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוחרר הצינור\חיישן עם כלים. במקרה שלי, אין כלום בבית.

ידידי, זה לא תירוץ.

איזה כלים צריך בשביל לפרק את הצינור הזה? בדרך כלל יש בנד עם בורג פיליפס, אין לך מברג פיליפס בבית?

אם צריך בוקסה שאין לך, תיערך בהתאם לפני שאתה ניגש לעבודה. תקנה לפחות את הבוקסה במידה שצריך וידית פשוטה או סט בוקסות שבא כבר עם ידית, זה עולה 50 ש"ח.

בלי זה לא מתחילים לעבוד.

פורסם

צודק, אני פשוט פזיז וכשאני רוצה לעשות משהו לא מעניין אותי אם יש כלים או אין.

הבעיה הייתה בבית שהיה לו קשה לזוז למקום מסויים בגלל שהוא היה מחובר גם לחיישן וגם לצינור.

בנוסף, גם לפני שנגעתי בזה ועם הפילטר הקודם, שמתי לב שהבית פילטר אוויר, יש לו פתח קטן שבו רואים את הגומי של הפילטר במקום אחד ואולי בעוד אחד וכל השאר אטום. מדובר על לפני שנגעתי ולא קשור אליי.

אבל מה שהיה הזוי יותר זה ההבדלים בגודל של הפילטרים, עד כדי כך שחשבתי שדנסו טעו בייצור ולא הסינים.:shock:

המק"ט תקין וזה אכן פילטר מקורי.

• תוכן חדש...