Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לשמוע מה דעתכם, האם צירייה פגומה או גוססת יכולה לגרום לרכב לא לקבל את הכח הדרוש(נגיד, בהאצה מהמקום) ואז יש פרפור גלגלים ומשיכה של ההגה, או שזה קשור לגיר או לחלקי מתלה. אני יודע שזה יכול להיות קשור גם וגם, מה עם צירייה? נניח והכל מכוון בפרונט, כן?.

עכשיו שאלה אחרת לגמרי,

האם חיבור מחשב לרכב שאין בו נורות דלוקות של תקלות ייתן משהו?

בעבר נתקלתי במכונאי מכר שלי שחיבר מחשב לקורולה 98 או 2000 ללא מד סל"ד וגרסה מאוד ערומה, המחשב עלה על תקלה או כמה (לא זוכר) של חיישן\חיישנים.

אני רוצה גם לעשות את זה בעזרת חבר'ה שעובדים לידי , השאלה האם גם בקורולה הזאת יכול להיות תקלות שלא ידליקו מנורות?

פורסם

לשאלה הראשונה שלך התשובה היא לא.

או שהציריה מעבירה תנועה או שהיא שבורה בצורה קיצונית ןלא מעבירה תנועה, אין אמצע..

יום טוב גם לך

פורסם

כן, יתכן מצב נדיר של החלקה של שיניי ההזחה של הציריה או שצירייה יצאה ממקומה ואז אין יציאת תנועה כלל מתיבת ההילוכים, לשום גלגל.

לא נראה שזה המצב אצלך.

לשאלתך השנייה, התשובה היא כן, יתכן שיהיו תקלות בזכרון ואפילו "חייות" (LIVE) גם בלי נורות דולקות ואחת לכמה זמן מומלץ לבצע סריקת תקלות.

פורסם

תודה, דניאל.

לגבי החיבור מחשב, ידוע לך אם בקורולה כזו המחשב יראה את התקלה עצמה בחיבור פשוט כמו שציינתי ברכב זהה?

כי בחיפוש פורום זכור לי בקורולה קודמת שזה פטנט אחר ומסובך, משהו שצריך לספור מספר הבהובים או משהו כזה.

אגב, לא שאני רוצה לחפש צרות אבל אם ישנן תקלות שמשפיעות על צריכת הדלק לדעתי זה טוב מאוד לבדוק את זה גם ברכבים ישנים.

מה שמצחיק שלפני כמה שנים במוסך מורשה של טויוטה לא מצאו מחשב או חיבור לשקע.:lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

היום חיברתי ביחד עם המוסכניק שלי מחשב לרכב. אין שום תקלות במחשב!

286 אלף ק"מ, שום תקלה במנוע\דברים אחרים מבחינת המחשב. כמובן שיש דברים מכאניים (כמו משולשים ) פגומים אבל זה משהו אחר.

אגב, הייתי בטוח שבקורולה הזאת יהיה בעיה לחבר מחשב, ממש לא. המכונאי שלי הוציא איזה פין, חיבר את שלו והמחשב וזהו.

• תוכן חדש...