Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

קורולה 2001 , שמתי לב שבזמן האחרון המנוע מגמגם לי בהנעה ראשונית

מה שזכור לי תמיד בהנעות בבקרים כשקר הטורים היו גבוהים כמה ד"ק וצונחים בהדרגה וממש היה אפשר לשמוע את המנוע כמה ד"ק

היום המצב הוא שונה למרות כשקר שאני מניע הרכב ממש על טורים נמוכים בשעון זה בערך על 1

כשפעם זה היה על 2, 2.5 לערך ויש קצת שחקוקים של המד קופץ קצת ויורד כאילו מגמגם

אבל לא נכבה !! לחבר גם אותו רכב וגם אצלו זה קורה רק עם כיבוי של המנוע

וגם אצלו בוצע ניקוי של המצערת והכל נראה תקין

אז מה הבעיה פה לעזאזל?

איזה חלק בעצם משפיע על זה ?..

מנוע צעדים ? חיישן חמצן ?..

הבית מצערת נקייה , אז גם לחבר שקרתה לו התקלה הזאת ניקיתי לו את החיישן MAF

גם את הבית מצערת

אבל שום דבר מזה לא עזר

פורסם

יש לך חיבורי מים לסעפת היניקה ? בדוק אותם,

אם אין לך בעיות בסרק כנראה מנוע הצעדים תקין ישנו רכיב המתרחב תרמית וסותם מעבר לסעפת כנראה אצלך נשאר מורחב

פורסם
יש לך חיבורי מים לסעפת היניקה ? בדוק אותם,

אם אין לך בעיות בסרק כנראה מנוע הצעדים תקין ישנו רכיב המתרחב תרמית וסותם מעבר לסעפת כנראה אצלך נשאר מורחב

.

איפה יושב הרכיב הזה?

פורסם
.

איפה יושב הרכיב הזה?

עקוב אחרי בית המצערת ומנוע הצעדים זה אמור להיות ממש שם כמו''כ אם תראה צינורות של כ 6 מ''מ מהמנוע לבית המצערת תוכל להבחין בזה, תעלה תמונות תקריב ונוכל להצביע לך

פורסם
עקוב אחרי בית המצערת ומנוע הצעדים זה אמור להיות ממש שם כמו''כ אם תראה צינורות של כ 6 מ''מ מהמנוע לבית המצערת תוכל להבחין בזה, תעלה תמונות תקריב ונוכל להצביע לך

22223.jpg4.jpg

פורסם

בתמונה העליונה נראה שהסירו את בית המצערת ויש שם שני צינורות שלכאורה זה מחובר לבית המצערת (אם כי זה נראה גדול טיפה) עקוב אחריהם ועלה הצילום להיכן הם מתחברים

פורסם
בעיה מוכרת ברכב הזה. גם ברכב זהה של בני יש תופעה דומה וכל מה שניסו במוסך לא עזר. אשמח לשמוע אם נמצא פתרון

.

היום משום מה זה הסתדר אבל זה בא והולך :x רציתי לדעת אולי אפשר לנקות חיישן או משהו ולשפר את המצב

פורסם
בדקת מה שאמרתי?

בדקתי

צינור אחד יש בו מים אדומים של הרדיאטור

וצינור אחד אין לי מושג מהו אבל גם הוא מתחבר למנוע

שני הצינורות תקינים

פורסם
בדקתי

שני הצינורות תקינים

היכן שהם מתחברים ישנו הרכיב האמור נסה לראות אם הוא מורחב או שהוא מכווץ ונותן לאויר לעבור

פורסם

אבי אתה מטעה אותו, במקרה הזה אלו סתם צינורות מים לחימום המצערת.

הטרמוסטט שאתה מדבר עליו נמצא (בינתיים) רק באימפרזה דור ראשון ובשרייד. ואעדכן ככל שאתקל בעוד מצערות שכוללות אותו.

פות"ש - פירקת את המצערת ואת מנוע הצעדים וניקית אותם מחוץ לרכב ?

Stay Dirty

פורסם
בדקתי

שני הצינורות תקינים

שים לב,

ב 2 הצינורות המחוברים אל המצערת אמור לזרום נוזל קירור אדום כמו שראית באחד מהם (צינור כניסת נוזל וצינור יציאת נוזל). מטרת הנוזל במיקרה הזה הוא לחמם כמה שיותר מהר את האויר הזורם אל סעפת היניקה. ישנם רכבים כמו השרייד והאפלהאוז שהחימום הזה על ידי הנוזל כן משפיע על מצב הסלד אז תחילה תבדוק שבאמת בשני הצינורות יש זרימה. תנשוף בקצה צינור אחד שהולך למצערת ותבדוק שהמעבר פתוח מהקצה של הצינור השני שגם יהיה מחובר למצערת ומשם ניתקדם.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...