Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מנסה למכור את הרכב שלי יונדאי i30cw 2012 ושוקל גם עסקת טרייד אין במידה ולא ילך בשוק הפרטי.

בסוכנויות הטרייד אין (הגדולות - אלבר, אוטו סנטר, סיקסט, כלמוביל) ברור לי שמנסים לתת לי את המחיר הנמוך ביותר האפשרי ולמכור לי במחיר הגבוה האפשרי... כמה שאלות שיעזרו לי אולי להבין את התמחור:

1) הרכב היה ביד ראשונה ליסינג הרכב (נהג יחיד) - מה עליי לבחור במחירון לוי יצחק מבין 2 האופציות הבאות:

- "רשום בחברת ליסינג לשעבר: שימוש בחברות, עמותות ואגודות שיתופיות" - הפחתת 22%

- "נהג יחיד בליסינג תפעולי - חברה, חברת השכרה, ומוסדות וגופים אחרים" - הפחתת 18%

2) ליונדאי הנוכחית יש סאן רוף - האם יש להוסיף 3% על

גג נפתח חשמלי הרכבה מקומית?

3) לגבי הרכב שאני מעוניין לקנות, גם כן יונדאי I30cw שנת 2014 - מחיר המחירון שלו 89,000 ש"ח. כמה % חברות הליסינג אמורות להפחית על כך שהיה בליסינג נהג יחיד? אני מבין גם שמוסיפים 5% על השבחה.

אשמח לעזרתכם,

תודה!

פורסם

ממליץ לך להתחיל מו"מ ממחירון מינוס 20%, שזה מה שתקבל בחברות הליסינג ויקבל כל אדם אחר בחברות הליסינג.

תשאיר לך מרווח של 10% נוספים למיקוח.

לגבי מחיר המכירה בחברות הליסינג - פשוט תתמקח ככל יכולתך. קח בחשבון שעדיף בהרבה לחפש מכונית בשוק הפרטי, גם אם היא בוגרת ליסינג. שם ההנחה היא סביבות 30% מהמחירון וזה פשוט מאוד משתלם.

פורסם

ראיתי את מודעת המכירה שלך. אתה קצת לא מבין את מצב השוק. רכבים כמו שלך יש המון בליסינג. מחירון - לא תוכל לקבל עליה בחיים ( אלא אם תעשה טוטאל לוס ). תוריד במחיר - וכך תצליח למכור.

על הרכב שלך אתה צריך להפחית 22 אחוז מהמחירון, אלא אם יש לך אישור שמדובר בנהג יחיד מחברת הליסינג. אין הוספה של 3 אחוז כי מדובר בגג מקורי שהגיע עם כל הדגמים.

ה 5 אחוז השבחה זה שקר - מעטים האנשים שבאמת משלמים את זה. בכל אופן יש גם I30CW בשנתונים גבוהים כמו זבל במגרשים. המחירון לא רלוונטי.

פורסם
שלום,

אני מנסה למכור את הרכב שלי יונדאי i30cw 2012 ושוקל גם עסקת טרייד אין במידה ולא ילך בשוק הפרטי.

בסוכנויות הטרייד אין (הגדולות - אלבר, אוטו סנטר, סיקסט, כלמוביל) ברור לי שמנסים לתת לי את המחיר הנמוך ביותר האפשרי ולמכור לי במחיר הגבוה האפשרי... כמה שאלות שיעזרו לי אולי להבין את התמחור:

1) הרכב היה ביד ראשונה ליסינג הרכב (נהג יחיד) - מה עליי לבחור במחירון לוי יצחק מבין 2 האופציות הבאות:

- "רשום בחברת ליסינג לשעבר: שימוש בחברות, עמותות ואגודות שיתופיות" - הפחתת 22%

- "נהג יחיד בליסינג תפעולי - חברה, חברת השכרה, ומוסדות וגופים אחרים" - הפחתת 18%

2) ליונדאי הנוכחית יש סאן רוף - האם יש להוסיף 3% על

גג נפתח חשמלי הרכבה מקומית?

3) לגבי הרכב שאני מעוניין לקנות, גם כן יונדאי I30cw שנת 2014 - מחיר המחירון שלו 89,000 ש"ח. כמה % חברות הליסינג אמורות להפחית על כך שהיה בליסינג נהג יחיד? אני מבין גם שמוסיפים 5% על השבחה.

אשמח לעזרתכם,

תודה!

אכן חלק מהקטגוריות מבלבלות, אבל זו לא מתמטיקה גבוהה. בסופו של דבר תצטרך למצוא בנאדם שיסכים לשלם לך לא בגלל כל מיני נוסחאות אלא כי זה מתאים לו לאור אלטרנטיבות אחרות שיש בשוק. החברים שמעלי מכוונים אותך בכוון הנכון.

יש מכרים שקשה להם פסיכולוגית לקבל את זה. ואז הרכב עומד בכביש עם מדבקה מתקלפת אוסף אבק ויורד במחירון מחודש לחודש.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש מכרים שקשה להם פסיכולוגית לקבל את זה. ואז הרכב עומד בכביש עם מדבקה מתקלפת אוסף אבק ויורד במחירון מחודש לחודש.

עברו סביבות 4 חודשים מהיום שמכרתי את המכונית הקודמת.

באותו יום שהחלטתי למכור, גם השכן שלי שם שלט "למכירה" על הפורד פיאסטה 2004 שלו.

אני נסעתי במכונית אחרת תוך 24 שעות, הוא עדיין מקבל טלפונים.

אני מניח שהוא פשוט דורש מחיר לא הגיוני, מתוך איזו הנחה סמויה שהוא ימצא מישהו שישלם לו מחיר מנופח, בעוד הוא יוכל לרכוש לעצמו מציאה, עמוק מתחת למחירון. ובכן - זה כמעט לא קורה היום - אז חבל מראש להתעצבן ולהתבאס.

פורסם (נערך)

אני רואה עכשו בחיפושים שלי מוכרים קשים שאמרו לי אחרי שראיתי את האוטו ונסיתי להוריד "אני לא יורד מתחת ל X"

ואחרי חודש אני רואה עדיין את המכוניות הנ"ל מתפרסמות ב X פחות 1000 או 2000 שקל כמחיר פתיחה.

יחד עם זאת , יש מכוניות שראיתי שהעקשנות משתלמת למוכר -

הונדה ג'אז , טויוטה ספייס וורסו , ניסאן נוט טובות

(פרטי , יד ראשונה , מעט ק"מ וללא תאונות) נעלמו מהר ואני מניח קרוב למחיר שנדרש

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

אין באמת דרך לדעת. אתה רק יודע שהרכב נעלם.

בכל מקרה אני מסכים שיש מכוניות שיש להן ביקוש נהדר, כאלה עם שם טוב ופחות היצע בשוק המוסדי - אם הנתונים שלהן מעולים, תהייה מכירה מהירה ובמחיר קרוב מאוד למחירון. זה לא המצב במקרה של היונדאי הנ"ל - כך שהמחירון ממש לא רלוונטי.

אין לי, כקונה - שום סיבה לרכוש רכב מודל 2012 ב-50 אלף ש"ח או קרוב לכך, כשאני יכול לרכוש רכב צעיר בשנתיים עם ק"מ דומה ואותו עבר ליסינג, במחיר כמעט זהה - תוך כדי פריסת תשלומים מעולה, בחירת צבע, ק"מ, השבחה לפני קנייה ואחריות לשנה על מנוע וגיר.

פורסם

אמת. - מכוניות בעלות אמינות גבוהה שלא היו בציי רכב (או מעט מאוד) ושאין להם חלופה מיידית. גם פריוס יחסית חדשות.

אצלי ברחוב יש אחד ש"מוכר" את ה-C4 שלו כבר ארבעה חודשים. לעומת זאת ידידה מכרה CRV בת 12 בקצת מתחת מתחת למחירון תוך 24 שעות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...