Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתבייש להגיד... אחצה היום את קו ה-47K.

למיטב זכרוני, הבעיתיים הלכו ללא תלות בק"מ.

אז בלי עין הרע אתה עדיין רחוק מהק"מ שאני שואל עליו.

כי אני דיי נתקל בהרבה אנשים שאומרים לי על המנועים של הקונצרן שמעל ל50% ממנועי הקונצרן מוחלפים באזור הק"מ הזה או שמתחילות בעיות ללא תחתית

פורסם

טוראן 1.4 TSI שנת 2011 גיר ידני.

מותחן ושרשרת הוחלפו לאחר שנורת המנוע הבהבה ב46,000.

לפני חודשיים ב101,000 המותחן "המשופר" קרס בהתנעה, ולקח איתו את המנוע.

החברה(בחו"ל) לקחה אחריות והחליפה מנוע חדש על חשבונה, למעט הקלאץ" שביקשתי שיחליפו על הדרך.

הבנתי מהמכונאי, שהמנועים האלו מוחלפים בסיטונאות.

עיקר הבעיה לטענתו היא חנייה משולבת בהילוך במדרון ללא הנדברייקס, דבר שגורם למשקל הרכב "להשען" על ההילוך שנשען על המנוע, שנשען על השרשרת והמותחן. נשמע מוזר אבל נכון.

אז עברנו לחנייה כאשר הרכב "נשען" על ההנדברייקס.

פורסם
^^תודה,אז המנועי 1.4 עם הספק 148 ליוצא ו150 לחדש(מבוסס על הקודם) לא סובלים ממחלות מסויימות,נכון?

בכל אופן מעניין אותי אם האימרה נכונה, שאכן מנועי TSI לסוגיהם לא עמידים(150K ומעלה)

על איזה מנועי 1.4 עם הספק 148 אתה מדבר??

ומנוע ה 150 החדש לא מבוסס על שום דור קודם! איזה שטויות...

קצת סדר:

1. בעבר היו מנועים טויין טורבו עם הספקים שונים של 140,160 כ"ס והם הוחלפו רובם כבר ב 2010 עם הצגת גולף דור 6.

2. המנועים עם טורבו בודד 1.4 עם 122 כ"ס שהיו בגולף דור 6, היו ידועים עדיין עם מספר בעיות, הם היו מבוססים על שרשרת תזמון (ממתכת) ובין היתר היא גרמה ללא מעט תקלות.

3. החל מ 2013 עם הצגת גולף 7, שונה מנוע ה 1.4 TSI לדור חדש (צורה שונה) עם הספקים של 122 (בהמשך שודרג ל 125) והספק של 150 כ"ס, שניהם עם רצועת תזמון (גומי), והרבה יותר אמינים מכל הדורות הקודמים!

4. בשנה הבאה צפויים להחליף את מנועי 1.4 TSI, מנועים בנפח 1.5 עם הספקים שונים, שהם אבולוציה נוספת למנועי ה TSI.

מקווה שהדברים הרבה יותר מובנים עכשיו.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

פתיחה קצת מתנפלת אבל אכן הסברת את נושא ההספקים, עדיין אין לי תשובה לגבי תכולת חיים של המנוע( בממוצע), כי רבים מנסים להוריד אותי מהג'וק ללכת על ואג בגלל מנועים שמתים כבר באזור ה150k

נשלח מהדרכים

פורסם (נערך)

עיקר הבעיה לטענתו היא חנייה משולבת בהילוך במדרון ללא הנדברייקס, דבר שגורם למשקל הרכב "להשען" על ההילוך שנשען על המנוע, שנשען על השרשרת והמותחן. נשמע מוזר אבל נכון.

אז עברנו לחנייה כאשר הרכב "נשען" על ההנדברייקס.

הרגשתי את התופעה הזאת אצלי במנוע 1.2, אפילו אחרי החלפת מותחן ושרשרת.

בעבר שיצא לי לחנות כמה פעמים במדרון, בזמן ההנעה היה רעש של השרשרת, יותר מכרגיל.

מאז התחלתי בחניה, להרים אמברקס, לשים ניוטרל, לעזוב בלם רגל, שהאוטו ישב על האמברקס, ורק אז שוב ללחוץ על בלם רגל ולהעביר לפרקינג.

קצת מוזר, אולי הלחץ על השן של הפרקינג עושה בעיות.

עריכה אחרונה על ידי car_me

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

קצת סדר:

1. בעבר היו מנועים טויין טורבו עם הספקים שונים של 140,160 כ"ס והם הוחלפו רובם כבר ב 2010 עם הצגת גולף דור 6.

תיקון קטן:

ב-2007-2008 שווקו המנועים הנ"ל עם 140 כ"ס, כדור V.

מ-2009 הם נמכרו עם 160 כ"ס, כדור VI. הרכבים האחרונים (לפחות בגולף) עדיין שווקו מהמלאי במהלך 2012.

במהלך 2013 התחילו לשווק את דור 7 עם טורבו בלבד.

גילוי נאות:

היה לי גולף 2008 עם המנוע הזה.

יש ברשותי כיום גולף 2010 עם המנוע הזה.

• תוכן חדש...