Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Cuore Sportivo,

אתה כנראה קהל היעד של הרכב הזה, כפי שאמיגר כתב.

המזראטי החדשות באמת נשמעות מצוין.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כמובן שבשורה התחתונה זה ענין של טעם אבל מבחינת יחוד עיצובי אין שום השוואה בין העיצוב הזועק יחוד של הקואטרופורטה הקודמת לבין זה שמשדר אודי A8 של הנוכחית.

אם הנוכחית מזכירה לכם קיה אופטימה, אז הקודמת מזכירה דייהו נובירה. בסה"כ שדרוג מורגש.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)

^(כוון ללב ספורטיבי).

בחייך, תגובה ממש לא עניינית.

כדי לסבר לך את האוזן, עיצוב סולידי שמיישר קו עם המתחרות.

אני לא אומר שהעתיקו מקיה (רק זה מה שחסר), הקווים הכלליים והרעיון די דומה. לא מכוערת, פשוט רגילה.

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אני דווקא זוכר איזו התבטאות/ הודאה/ נזיפה של מרקיונה שבאיזה רכב מהתאגיד (לא זוכר איזה) הועתקו קווי הגג מאיזו קיה/יונדאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באיזושהי נקודה בהסטוריה, כל מה שיכל להיאמר, נאמר ע"י מרקיונה.

נגזרת של חוק מרפי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
וכמובן את למבורגיני תעיף מרשימת הטהרנים...שאמשיך או שכבר הבנת כמה מגוחכת הגישה הזאת?

landscape_nrm_1418826621-az15_r164_001.jpg

איזה דוגמא מצויינת. כל הכבוד בגירה.

אין שום הזניית הגזע מבחינת העיצוב של רכב השטח הזה.

לאף רוכש של ספורטיבית של למבורגיני לא הייתה סיבה להרגיש שמינפו את הנכס הנדיר שלו לטובת רכב עם ערכים אחרים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ובטוח גם על אסטון מרטין עם השיקוץ הזה...

d4tbp3l9.jpg

לכל דבר יש סיבה.

גם לאסטון CYGNET.

הטויוטה IQ שהפכה פתאום לאסטון הופיעה ב-2011 על רקע הצורך לעמוד בתקני פליטת מזהמים של האיחוד האירופי (2012) עפ כל קשת הדגמים (FLEET) של היצרנים השונים.

אז איך נאזן DB9 שפולטות CO2 כמו מטוס בגודל בינוני? עם CYGNET כזו. נמכרו 300 יחידות בסהכ, 150 בבריטניה. המטרה הייתה 4000 ולכן לא מפתיע שב2013 הופסק הייצור

בינתיים אמרו הבריטים ביי ביי לאיחוד, לשוק המשותף (ככל הנראה) יחד עם כל המכסות והתקנים שבאים איתו.

אולי בעצם האוטו הזה הוא אחת הסיבות שהבריטים עזבו את האיחוד.

פורסם (נערך)
למרות הדמיון בפנסים האחוריים קצת קשה לי להאמין שזה מה שעמד מול עיני המעצבים שם.

גם אני בספק. יחד עם זאת, הנובירה כן עוצבה ע"י סדנת עיצוב איטלקית.

אני דווקא זוכר איזו התבטאות/ הודאה/ נזיפה של מרקיונה שבאיזה רכב מהתאגיד (לא זוכר איזה) הועתקו קווי הגג מאיזו קיה/יונדאי.

אאל"ט זה נאמר על קרייזלר 200.

-----------------------------------------------------------------------------

בכל אופן, זה מצחיק שגם הפעם יש את כל הבכי של "הזניית המותג" וכו'. אם הם מייצרים את הרכבים שאתם כן אוהבים, אז פשוט אל תקנו את הרכבים שאתם לא - את אלו יקנו ההמון הזועם שדורש אותם.

אני גם עדיין לא מצליח להבין איך קיומו של הקאיין, לדוגמא, גורם ל-911 להיות פחות יפה/נחשקת/וואטאבר. לא מצליח לראות את הקשר.

אם הטענה היא שמזראטי החלה לייצר רכבים יותר גנריים בלי קשר ללבנטה, זו כבר טענה לגיטימית. אף אחד לא אומר שהיא נכונה, אבל לפחות ניתן להבין את ההיגיון מאחוריה.

כעת, ברשותכם, בואו נוסיף פן מעשי לדיון: מזראטי הפתיעו עם נתון מסירות מאוד מרשים של 37 (!) רכבים בחודש ינואר כאשר עד לא מזמן זה היה נתון שנתי. מזראטי עידכנו ושיפרו את דגמי הקווטרופורטה והגיבלי והציגו תוספת חשובה לקו הדגמים שלהם - הלבנטה. היבואן מצידו ביצע שינוי במדיניות התמחור שלו, ובמבחן התוצאה יש הצלחה. זה לא רק בישראל, מזראטי נמצאים בעליה בכל העולם, אז כנראה שהם עושים משהו נכון.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם
אם הנוכחית מזכירה לכם קיה אופטימה, אז הקודמת מזכירה דייהו נובירה. בסה"כ שדרוג מורגש.

גם אני בספק. יחד עם זאת, הנובירה כן עוצבה ע"י סדנת עיצוב איטלקית.

אאל"ט זה נאמר על קרייזלר 200.

-----------------------------------------------------------------------------

בכל אופן, זה מצחיק שגם הפעם יש את כל הבכי של "הזניית המותג" וכו'. אם הם מייצרים את הרכבים שאתם כן אוהבים, אז פשוט אל תקנו את הרכבים שאתם לא - את אלו יקנו ההמון הזועם שדורש אותם.

אני גם עדיין לא מצליח להבין איך קיומו של הקאיין, לדוגמא, גורם ל-911 להיות פחות יפה/נחשקת/וואטאבר. לא מצליח לראות את הקשר.

אם הטענה היא שמזראטי החלה לייצר רכבים יותר גנריים בלי קשר ללבנטה, זו כבר טענה לגיטימית. אף אחד לא אומר שהיא נכונה, אבל לפחות ניתן להבין את ההיגיון מאחוריה.

כעת, ברשותכם, בואו נוסיף פן מעשי לדיון: מזראטי הפתיעו עם נתון מסירות מאוד מרשים של 37 (!) רכבים בחודש ינואר כאשר עד לא מזמן זה היה נתון שנתי. מזראטי עידכנו ושיפרו את דגמי הקווטרופורטה והגיבלי והציגו תוספת חשובה לקו הדגמים שלהם - הלבנטה. היבואן מצידו ביצע שינוי במדיניות התמחור שלו, ובמבחן התוצאה יש הצלחה. זה לא רק בישראל, מזראטי נמצאים בעליה בכל העולם, אז כנראה שהם עושים משהו נכון.

כי העם רוצה קוריאנית:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כעת, ברשותכם, בואו נוסיף פן מעשי לדיון: מזראטי הפתיעו עם נתון מסירות מאוד מרשים של 37 (!) רכבים בחודש ינואר כאשר עד לא מזמן זה היה נתון שנתי

29 מתוכם היו לבנטה.

מ.ש.ל

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הלבנטה מיוצרת כדי להכניס כסף למזארטי, נקודה.

הימים שיצרנים ייצרו מה שהם חשבו שטוב לצרכנים חלפו עברו.

ליצרן יש תמיד שתי אפשרויות - לתת לצרכנים מה שהוא חושב שצריך לתת להם או לתת להם מה שקהל רוצה.

בדיוק אותו דבר קורה עם עיצוב מכוניות; המעצבים רואים לנגד עיניהם את קהל היעד, ומשתדלים תמיד לפגוע ב "נקודת האמצע" בכדי לא להרגיז אף אחד.

בדיוק בשל הסיבה הזו כבר לא רואים הברקות עיצוביות.

אבל מצד שני אין גם נפילות עיצוביות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני גם עדיין לא מצליח להבין ...

בדברים האלו יש אמת אחת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כי העם רוצה קוריאנית:-D

איזה עם ואיזה קוריאניות?

הלבנטה מיוצרת כדי להכניס כסף למזארטי, נקודה.

זה אולי קצת לא צפוי: כל הדגמים של מזראטי מיוצרים כדי להכניס כסף למזראטי, נקודה.

בדברים האלו יש אמת אחת?

לאיזה חלק אתה מתייחס?

• תוכן חדש...