Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי הפורום היקרים,

בקרוב אלד תאומים (המצטרפים לילד בן שנתיים), מחפשים רכב שיהיה מרווח להכיל 2 סלקלים וכיסא תינוק במושב האחורי ושהבאג' יהיה גדול מספיק להכיל עגלת תאומים, טיולון, תיק, קצת קניות וכו'...

רוצים סביב 4-5 שנים על הכביש וצפונה.

אשמח להמלצות

תודה

פורסם (נערך)

מה התקציב? כמה ק"מ אתם צופים בשנה פחות או יותר?

עריכה אחרונה על ידי botzek1
פורסם

נקודה חשובה לקחת בחשבון, (קופי-פייסט מהודעות קודמות שלי בנושא): עגלת תאומים פירושה בד"כ גם שני מושבי בטיחות המותקנים נגד כיוון הנסיעה. כדי לענות על דרישה זו בלי שהנהג והנוסע הקדמי ישבו בתוך הדשבורד, דרוש רכב עם בסיס גלגלים באזור 2.70 מ' לפחות.

חזיר דיזל

פורסם
נקודה חשובה לקחת בחשבון, (קופי-פייסט מהודעות קודמות שלי בנושא): עגלת תאומים פירושה בד"כ גם שני מושבי בטיחות המותקנים נגד כיוון הנסיעה. כדי לענות על דרישה זו בלי שהנהג והנוסע הקדמי ישבו בתוך הדשבורד, דרוש רכב עם בסיס גלגלים באזור 2.70 מ' לפחות.

לגבי קילומטראז' - לא צפויות לנו נסיעות חריגות, אז ממוצע - סביב 15-20 אלף ק"מ בשנה.

לגבי תקציב- סביב 60K (אפשרי למתוח)

אשמח להמלצות

תודה!

פורסם

אקדים ואומר שאני במצב דומה (תאומים בני שנה וחצי, ועוד אחד בדרך) וגם מחפש רכב חדש שיתאים.

מחיפושיי ברשת, וגם כמה בדיקות פיזיות ברכבים שונים הגעתי למסקנה שכדי להכניס 3 מושבים גדולים (סלקל/כיסא בטיחות) צריך 3 מושבים נפרדים לגמרי בספסל האחורי, ולא ספסל רגיל, לא משנה כמה הרכב מרווח (לצורך העניין ניסיתי סלקל ו-2 כיסאות בסופרב של אבי, אפילו לא קרוב להיכנס).

לכן לדעתי אתם צריכים לחפש מיניוואן כלשהו עם מושבים נפרדים, יש כמה אפשרויות סבירות (לדעתי)-

רנו גרנד סניק- מרווח מאוד, תא מטען גדול מאוד (כאשר השורה השלישית מקופלת), עם זאת מנוע הבנזין שתיין יחסית. בנוסף סחירותו נמוכה ולכן גם המחיר די נמוך.

טויוטה ורסו- אמין ומבוקש מאוד ולכן גם יקר יחסית, חסכוני יותר מהרנו. עם זאת יהיה צפוף יותר, במיוחד בתא המטען, שאני לא בטוח שיצליח להכיל את כל הדברים שרשמת יחד.

סיטרואן C4 פיקאסו- מרווח ונוח מאוד, יש מצאי גדול מאוד בשוק והמחיר נמוך מאוד. עם זאת שילוב המנוע והגיר לא מוצלח במיוחד ויש בעיות אמינות מהותיות, לא מומלץ לכל אחד.

יש אפשרויות נוספות, לדעתי גם פורד SMAX יכולה להיות אופציה מעניינת, אם כי גם די בזבזנית בדלק.

פורסם

מה זה אומר "שתיין דלק"- מה צריכת הדלק שלו?

botzek1- מה היתה החלטתכם בסוף?

יש עוד המלצות/אופציות?

פורסם

הייתי במצב דומה לפני כשנה ורכשתי הונדה CRV שנת 2013 ב-113 אלפי ש"ח.

היתרונות : רכב מאד מרווח עם 3 התקני איזופיקס מאחור (מושב אחורי שטוח כאשר המושב האמצעי הכי רחב בקבוצת הגיפונים)+ אפשרות לביטול כרית אויר לנוסע מקדימה. תא מטען ענק (כמעט 600 ליטר) שמאפשר הכנסת 2 עגלות ו-2 מזוודות גדולות בקלות. יתרון נוסף שנשמע סתמי אבל מתגלה כחשוב מאד זה פתיחת הדלתות מאחור בזוית של 90 מעלות.

חסרונות : אומרים שהאחזקה יקרה אבל מצד שני הוא מאד אמין. בנוסף, צריכת דלק בעיר 1:7 מחוץ לעיר 1:11.

פורסם (נערך)
מה זה אומר "שתיין דלק"- מה צריכת הדלק שלו?

botzek1- מה היתה החלטתכם בסוף?

יש עוד המלצות/אופציות?

כרגע אני מחפש גראנד סניק או פיג'ו 308SW בעיקר משיקולי תקציב.

צריכת הדלק של הרנו היא כ-11 קמ"ל בבינעירוני ויכולה להגיע ל-7 קמ"ל ואף יותר בנסיעה עירונית.

בלי קשר אוסיף המלצה לא קשורה לעניין-

עגלה לתאומים של בייבי ג'וגר, אפשר לומר שהצילה אותנו.

http://www.babyjogger.co.il/shop/strollers/city_select/

עריכה אחרונה על ידי botzek1
פורסם

אני תוהה (ואשמח לשמוע תובנות)

האם אין איזה ג׳יפון שיכול להתאים? שיהיה מספיק רחב מאחור לשלושה כיסאות והבאגז׳ יהיה מספיק מכיל? (לעניין התקציב נאמר שיימתח)

Botzek1-תודה על הלינק. קנינו עגלה קוקו ביבה :-)

אשמח לשמוע תובנות כולם

תודה

פורסם (נערך)

גיפון ? אין בדיוק משהו מתאים. אולי הסורנטו . כמעט כל הג'יפונים אינם רחבים מאחור או שהעיגונים לא מסתרים. אפילו אם עולים קטגוריה או שתיים. בדקתי אפילו פאג'רו ארוך. תחום המיניוואן הוא יחודי בקטע הזה ומותאם להובלת זאטוטים .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מצטרף ל-save, לדעתי לא תמצאי משהו יותר מתאים בקטגוריית הג׳יפונים, מה גם ששם תא המטען תמיד יהיה קטן יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אופציה מעניינת שתענה בוודאות על צרכי המרחב זה הונדה FRV. אמנם החדשים ביותר מ 2010 אבל זו תצורת המרכב האידיאלית לצרכים שלכם. רכב רחב ומרווח. 6 מקומות בשתי שורות מושבים נפרדים ותא מטען גדול שיתאים לעגלת תאומים.

נחשב רכב אמין ולא בזבזן דלק כמו מיניואנים גדולים

Sent from my SM-G532F using Tapatalk

פורסם

תא המטען בהונדה קטן מאוד ביחס לחלופות שהוצעו קודם. בעצם ניתן להשוות את תא המטען לזה של הרנו סניק (לא הגרנד סניק). מנסיוני זה לא יספיק.

בנוסף המחיר גבוה מאוד ביחס לשנתון, משיטוט קצר ביד 2.

פורסם

שווה לבדוק את הדאצי'ה לוגאן mcv, מבחינת מרווח פנימי ותא מטען היא יותר ממתאימה, וגם בנוגע לצריכת הדלק חסכונית מאוד. משפחתית מרווחת, נעימה ומאובזרת, שימי לב לא נחשבת לבטיחותית רק 4 כריות אוויר

• תוכן חדש...