Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לום חברים, עשיתי תאונה דיי קטנה אבל בכל זאת הביטוח מופעל וצריך למצוא מוסך הסדר סביר.

קיבלתי אתה רשימה הבאה, אני מחיפה והביטוח הוא ביטוח ישיר

חיפה אבני תל אביב 20 04-8552117

[email protected]

חיפה קרסו מוטורס(פסיפיק) שד' ההסתדרות 163 04-8472222

[email protected]

חיפה כולמוביל(מילר) ושות חיפה חירם 15 04-8614100

[email protected]

חיפה קח"ן מוטורס ישראל שד' ההסתדרות 40 04-8417418

[email protected]

חיפה גזית (6991) בע"מ השיש 40 04-8724304

[email protected]

חיפה אופיר חיפה בל גרהם אלכסנדר 6 04-8724696

[email protected]

חיפה החברה הישראלית לאוטומובילים דרך יפו 145 04-6648115

[email protected]

חיפה מרכז שירות חוף שמן חיפה בע"מ אופיר 6 - חוף השמן חיפה 04-8603228

[email protected]

האם מישהו מכיר אחד מהמוסכים?! לא בא לי ליפול על חאפר שיהרוס לי את האוטו

מדובר בצביעת פגוש אחורי מסידור עיקום ממש קל בכנף עם צביעה של החלק התחתון שלה.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מילר מוסך מעולה לאמרות שאני לא כל כך יודע לגבי הצבע שם, אם אתה רוצה עבודה יותר מקצועית תבדוק בפייסבוק צ.ח.ר שירותי רכב, זה יותר בצפון אבל העבודה בהתאם.

פורסם

אני עשיתי תיקוני צבע ב-

חיפה מרכז שירות חוף שמן חיפה בע"מ.

לפני שעשיתי שם בדקתי גם ב -חיפה אופיר חיפה בל גרהם אלכסנדר.

שם לא אהבתי את היחס כלפיי, וחוסר הבקיעות, (הגעתי עם רכב בן חודשיים ולא קיבלתי מענה לשאלה מאוד פשוטה האם מגיעה לי החלפה מטעם האחריות.. פשוט נפנפו אותי משם ולכן אני באופן אישי לא חוזר לשם,למרות שהביקורות שם יחסית טובות)..

לעניין בחוף שמן לקחו ממני את הרכב לעבודה של קצת יותר מ 6 שעות, הסבירו לי בדיוק מה הם עושים (שיש צביעה של הפגוש כ3 שכבות ואחר כך עוד איזה עבודה על זה שלא ייראה כאילו יש צביעה נקודתית (צבעתי חלק יחסית קטן של הפגוש הקדמי). קיבלתי אחריות לעבודה שהם עשו...

אני אגיד לך באופן נקודה נוספת שחשובה לא פחות.

רוב המוסכים אם לא כולם הם מוסכים שרוב עבודתם היא הצד הטכני (כלומר מה שקורא מתחת למכסה המנוע) ולכן מה שיצא אצלי טוב, יום למחרת למישהו אחר יכול לצאת גרוע.

ישנם מוסכמים/פחחים שכל עיסוקם הוא הדבר הזה של תיקוני פח וצביעה. הייתי בוחן גם אפשרות של פחח כזה או אחר (כמובן בהתאם להפרש של המחיר גם אם לא מדובר במוסך הסדר...)

פורסם
אלי, עשית שם משהו? במילר?

טיפול ברכב לגבי צבע לא יצא לא להתעסק עם המוסכים האלה, מה שכן יש בקריות מוסך הסדר שחבר צבע שם ויצא לו מצויין אם תרצה אני אבדוק לך

• תוכן חדש...