Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בן 4 נהג לבדו במכונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"כשראה שהחנות סגורה נסע כל הדרך הבייתה" :hihi:

חחחחחחחח......הרג אותי...........

בטח בדרך חזרה הוא גם עצר לקנות סיגריות :drinking:

מזכיר לי (ומישתתף ברוח ההזויה של השירשור)...

----

היה ילד אחד בכיתה א', שמו היה יוסי (שם בדוי :hihi:). כל מילה שהוא היה מוציא מהפה היתה קללה או סוג אחר של תועבה...

יום אחד הגיע מפקח ממשרד החינוך לראות איך מיתקדמים העניינים בבית-הספר...

למורה נודע על כך והיא הכינה את הכיתה להתנהג בנימוס ובאדיבות, ולקחה את יוסי לצד והסבירה לו, בעדינות שלא יפתח את הפה!

מגיע המפקח, ומתחיל לשאול את הילדים שאלות...

מי יודע איזו מילה מתחילה באות א'?

שישה תלמידים מצביעים, בינהם יוסי...

המורה מפחדת שהמפקח יבחר בו, אולם הוא בוחר במישהו אחר...

והילד עונה "אוהל"...

יפה!!! ואיזו מילה מתחילה באות ב'?

3 ילדים מצביעים, ובינהם יוסי... המורה ממש נילחצת, רק שלא יבחר בו!!!

בסוף המפקח בוחר בילד אחר שעונה לו "בית".... יפה, עונה המפקח, ואיזה מילה יש ב ג'?

אף אחד לא מצביע חוץ מיוסי...

המפקח פונה אליו ויוסי עונה "גמד"....

אבל על כזזזזזזזזזה גדול!!!

---

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

חחחח איזה חולה הגה הוא

אני גם הנהיגה הראשונה שלי (אם אפשר להגדיר את זה ככה) זה היה בגיל 11.5 שהייתי עם ההורים שלי בפלורידה

שתקראו את זה תחשבו אני עובד עליכם אבל תתפלאו זה נכון זכינו במפעל הפיס מטעם תוכנית המנויים בשנת 98 במשהו שנקרא מסע חלומות, לקחו אותנו מהבית בקרית גת עם מסוק לנתב"ג, טסנו לאורלנדו לדיסניוולרד במחלקת עסקים ומהנמל תעופה בפלורידה לקחה אותנו למלון ובחזרה לימוזינה ענקית אלה שהכוכבים מהוליווד נוסעים איתם לאוסקר וכמובן שקיבלנו 1500 דולר לבזבוזים ועברנו מלא חוויות

ועכשיו נעבור לחלק העיקרי

בחלק מהימים הביאו לנו לינקולן עם נהגת פרטית אז קיצר ההורים שלי הלכו לקנות משהו ואני נשארתי עם הנהגת וישבתי בכיסא שלה שהיא היתה בחוץ והאוטו היה למזלי על ניוטרל כי באותו רגע לחצתי על הגז והאוטו התחיל לזוז עד שהפסקתי

אנטי לא ישכח איך הקפצתי את הנהגת מבהלה

ולמי שלא מאמין על הזכיה של ההורים שלי אני מוכן אפילו בשבילו לסרוק תמונות של הטיול

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

----

היה ילד אחד בכיתה א', שמו היה יוסי (שם בדוי :hihi:). כל מילה שהוא היה מוציא מהפה היתה קללה או סוג אחר של תועבה...

למורה נודע על כך והיא הכינה את הכיתה להתנהג בנימוס ובאדיבות, ולקחה את יוסי לצד והסבירה לו, בעדינות שלא יפתח את הפה!

והילד עונה "אוהל"...

בסוף המפקח בוחר בילד אחר שעונה לו "בית".... יפה, עונה המפקח, ואיזה מילה יש ב ג'?

המפקח פונה אליו ויוסי עונה "גמד"....

אבל על כזזזזזזזזזה גדול!!!

---

גילי

:biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

גדול!! גדול!!!!!

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

----

והילד עונה "אוהל"...

המפקח פונה אליו ויוסי עונה "גמל"....

המורה נושמת לרווחה ומוציאה הרבה אויר...

ופתאום מוסיף יוסי:

"אבל עם זיין כזזזזזזזזזזה גדול"

גילי

תיקנתי לפי הבדיחה במקור....

ח"ח גילי...:-D

פורסם

אל תשכחו שבמכוניות אמריקאיות (שנפוצות מאוד באמריקה :hihi:) גם ההילוכים, וגם ה"הנד-ברקס" שונים מבארץ.

דבר ראשון - הידית הילוכים היא ידית מאחורי ההגה, והרבה יותר פשוט להעביר בה הילוך.

לא צריך ללחוץ על הברקס (לפחות לא בפורדים שאני נסעתי בהם בארה"ב) אלה רק למשוך את הידית אליך ולהכניס להילוך.

דבר שני - ה"הנד-ברקס" הוא בעצם ידית קטנה ליד הדוושות, שהזזה קטנה שלה מנתקת את ה"הנד-ברקס".

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום.

אני הילד מהכתבה. קודם כל אני רוצה לתקן, אני בן 4 וחצי!!!

עכשיו שתבינו. אני מתאמן במגרשי החלקה כבר חודש. אני עובר מהיגוי יתר לתת-היגוי כמו קולין מקריי לפחות. אל תדאגו, אני עושה את זה רק כשאין אף אחד בסביבה, חוץ מהילדים האחרים מהגן (אבל הם כבר מכירים אותי, אז זה בסדר).

עכשיו כמה אפשר להתאמן ככה על ריק? אז יצאתי לי בלילה לסיבוב באוטו של אמא, בשעה שהרחובות ריקים (כי אני בנאדם אחראי) בשביל לעשות קצת דריפטים, ואולי גם להגיע למפגש של החבר'ה שעושים רייסים.

אבל בדרך עצרתי בספרית וידאו, אמרתי להם שאני רוצה סרט על קולין מקריי בשביל ללמוד איזה דבר אחד או שניים (אני אמנם סופר-מיומן ושולט באוטו כמו גדול, אבל אני עוד צריך לעבוד על הרייסינג ליינז שלי). אז בספריה צחקו עלי ואמרו לי להחזיר את הסרט שאני חי בו. אז חזרתי הביתה, כי אני כאמור אחראי וממושמע.

עכשיו אני הולך להתאמן עוד קצת במגרש על יציאה מהחלקה של 4 גלגלים כשמצד אחד יש מדרכה ובצד השני תחנת אוטובוס עם אנשים, ואיך שאני מרגיש שתפסתי את זה אני חוזר לרחוב.

ביי!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
שלום.

אני הילד מהכתבה. קודם כל אני רוצה לתקן, אני בן 4 וחצי!!!

עכשיו שתבינו. אני מתאמן במגרשי החלקה כבר חודש. אני עובר מהיגוי יתר לתת-היגוי כמו קולין מקריי לפחות. אל תדאגו, אני עושה את זה רק כשאין אף אחד בסביבה, חוץ מהילדים האחרים מהגן (אבל הם כבר מכירים אותי, אז זה בסדר).

עכשיו כמה אפשר להתאמן ככה על ריק? אז יצאתי לי בלילה לסיבוב באוטו של אמא, בשעה שהרחובות ריקים (כי אני בנאדם אחראי) בשביל לעשות קצת דריפטים, ואולי גם להגיע למפגש של החבר'ה שעושים רייסים.

אבל בדרך עצרתי בספרית וידאו, אמרתי להם שאני רוצה סרט על קולין מקריי בשביל ללמוד איזה דבר אחד או שניים (אני אמנם סופר-מיומן ושולט באוטו כמו גדול, אבל אני עוד צריך לעבוד על הרייסינג ליינז שלי). אז בספריה צחקו עלי ואמרו לי להחזיר את הסרט שאני חי בו. אז חזרתי הביתה, כי אני כאמור אחראי וממושמע.

עכשיו אני הולך להתאמן עוד קצת במגרש על יציאה מהחלקה של 4 גלגלים כשמצד אחד יש מדרכה ובצד השני תחנת אוטובוס עם אנשים, ואיך שאני מרגיש שתפסתי את זה אני חוזר לרחוב.

ביי!

אין לך שגיעים, אין מצב שאתה בן 4 וחצי, אז אל תעבוד עלינו... |מוציא לשון| :lol: :lol: :lol:

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

מה שבאמת מעניין זה המשפט שכשהילד ראה שהחנות סגורה הוא חזר הביתה.

מישהו מוכן להסביר לי איך ילד בן 4 עושה פרסה?(ועוד באוטו אמריקאי?) :shock:

ומה שהרג אותי מצחוק זה שהמשטרה הודיעה שלא ייפתח תיק לאמא או לילד.

איך אתה פותח תיק לילד בן 4?

(והאם השוטר בדק את אחוז האלכוהול בדם של הילד?)

• תוכן חדש...