Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אמא הטילה עליי משימה. לבחור מוצרי חשמל לבנים לבית. בשונה מטלפונים - שיש לך 3 דגמים לטווח המחירים שלך ואתה פשוט קורא ביקורות, פה על כל תקציב יש לך 20 מוצרים שונים.

אני מחפש ככה:

מקרר ברוחב 90 ס"מ.

טלוויזיה 55" + 32" \ 28".

מייבש כביסה.

התקציב לכל העסק הזה הוא סביב ה-30 אש"ח. (עם עדיפות לפחות)

אשמח לקבל המלצות לדברים איכותיים :)

עריכה אחרונה על ידי Mr.Z
פורסם

קצת פרטים לא יזיקו:

מקרר - מה עומק וגובה הגומחה? איזה מבנה רצוי (אישית אני מעדיף SBS)? האם יש דרישות לתכונות כמו בר מים\קרח או חלון למשקאות?

טלויזיה "32 - אשתי קנתה לאביה סמסונג בגודל זה לפני חודשיים. 700 ש"ח בשקם אלקטריק.

מיבש - פתח קדמי (הסטנדרד) או עליון? עם צינור להוצאת אויר חם או עם תא עיבוי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קצת פרטים לא יזיקו:

מקרר - מה עומק וגובה הגומחה? איזה מבנה רצוי (אישית אני מעדיף SBS)? האם יש דרישות לתכונות כמו בר מים\קרח או חלון למשקאות?

טלויזיה "32 - אשתי קנתה לאביה סמסונג בגודל זה לפני חודשיים. 700 ש"ח בשקם אלקטריק.

מיבש - פתח קדמי (הסטנדרד) או עליון? עם צינור להוצאת אויר חם או עם תא עיבוי?

מקרר - SBS. בלי שום תכונות מיוחדות, שיהיה איכותי ונוח, אבל בלי כל מיני גימיקים. עומק וגובה הגומחה לא ידוע לי (הדירה אליה מיועדים המוצרים עדיין לא בבעלותנו, קצת בעייתי כרגע לבדוק. אם זה ממש קריטי אעשה את המאמץ.)

מייבש - פתח קדמי, צינור להוצאת האוויר.

תודה איש יקר!

פורסם

בתקציב הזה אתה קונה מקרר סמסונג, מסך סוני/פנסוניק, מייבש מילהה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
מקרר - SBS. בלי שום תכונות מיוחדות, שיהיה איכותי ונוח, אבל בלי כל מיני גימיקים. עומק וגובה הגומחה לא ידוע לי (הדירה אליה מיועדים המוצרים עדיין לא בבעלותנו, קצת בעייתי כרגע לבדוק. אם זה ממש קריטי אעשה את המאמץ.)

מייבש - פתח קדמי, צינור להוצאת האוויר.

תודה איש יקר!

אם אינך יודע את המידות אל תקנה עדיין את המקרר. עברו שנות ה-60 שבהן היית צריך להזמין מקרר שנה מראש. כיום מדובר ביומיים שלושה. אל תזמין מקרר לפני שתדע מה המידות הסופיות, כולל הרווח הנדרש סביבו ומאחוריו. אם תבנה מטבח חדש תוכל לקבוע את המידות בעצמך לפי הצרכים העתידיים. יותר מזה, המקררים לא מגיעים במידות סטנדרטיות, יכול להיות 91.3 ס"מ או 89.7 ס"מ, וההפרש יכול להיות משמעותי כאשר צריך להכניס למקום מוגבל.

בתקציב הזה אתה קונה מקרר סמסונג, מסך סוני/פנסוניק, מייבש מילהה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

היה לי מקרר סמסונג כ-11 שנים שהיה מצויין. לפני כשנה וחצי הוחלף בסמסונג חדש - אכן כזה עם הרבה רעש וצלצולים - ואני די מאוכזב. מצד שני, בשנים האחרונות היו לי אכזבות גם ממוצרי בוש, AEG-Electrolux וקריסטל, כך שקשה לי להמליץ על יצרן. אפילו על Miele - שמחירו כפול - שמעתי אי אילו סיפורים לא נעימים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...