Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להעיד על הקיה יש לאשתי את הדגם EX 2014 המפואר מושבי עור חלון בגג מראות מתקפלות בקרת אקלים.

צריכת דלק 1/10

טיפול ראשון עלה לי 550₪.

טיפול שני כולל רפידות קדימה אחורה 1700₪ אחרי הנחה כלומר משהו בסביבות 1900₪.

אני גם 1.82 המושב מתכוונן חשמלית אצלי, יש מלא מקום. שליטה מההגה, הגה מתכוונן גם.

לפי מה שאני יודע כי לאחות של אשתי היה את המזדה הצריכת דלק במזדה יותר טובה משהו כמו 1/12 תא מטען מעט יותר גדול מבחינת רמות גימור זה כבר בחירה שלך אך המזדה יקרה יותר.

קח בחשבון שהיונדאי והקיה חולקים את אותו המנוע והגיר (ואולי עוד פה ושם כמה דברים) ההבדל בינהם זה עיצוב פנימי וחיצוני ככה שזה כבר טעם אישי ועניין של מחיר מול החברות אם זה חדש.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם (נערך)
אני יכול להעיד על הקיה יש לאשתי את הדגם EX 2014 המפואר מושבי עור חלון בגג מראות מתקפלות בקרת אקלים.

צריכת דלק 1/10

טיפול ראשון עלה לי 550₪.

טיפול שני כולל רפידות קדימה אחורה 1700₪ אחרי הנחה כלומר משהו בסביבות 1900₪.

אני גם 1.82 המושב מתכוונן חשמלית אצלי, יש מלא מקום. שליטה מההגה, הגה מתכוונן גם.

לפי מה שאני יודע כי לאחות של אשתי היה את המזדה הצריכת דלק במזדה יותר טובה משהו כמו 1/12 תא מטען מעט יותר גדול מבחינת רמות גימור זה כבר בחירה שלך אך המזדה יקרה יותר.

קח בחשבון שהיונדאי והקיה חולקים את אותו המנוע והגיר (ואולי עוד פה ושם כמה דברים) ההבדל בינהם זה עיצוב פנימי וחיצוני ככה שזה כבר טעם אישי ועניין של מחיר מול החברות אם זה חדש.

תודה על ההסבר. אז אני מבין שאתה ואישתך די מרוצים מהקיה.

מה לגבי המושבים מאחורה? יש מקום בקיה ובמזדה?

לגבי תא מטען אתה מתכון שבקיה יש תא מתען גדול יותר מהמזדה?

עריכה אחרונה על ידי ליאור ביתר
פורסם

לפי מה שזכור לי במזדה מעט יותר גדול אבל זניח,האוטו של האישה והיא דיי מרוצה ואוהבת,הרכב שקט במנוע 2000 יש לו מספיק כח אלא אם כן אתה מחפש לעשות דראג....

מאחורה כרגע שתי כיסאות תינוק והיא יושבת כי מקדימה התינוק וזה בסדר גמור ושוב השאלה מה מצבך המשפחתי ומה אתה מחפש.

פורסם
לפי מה שזכור לי במזדה מעט יותר גדול אבל זניח,האוטו של האישה והיא דיי מרוצה ואוהבת,הרכב שקט במנוע 2000 יש לו מספיק כח אלא אם כן אתה מחפש לעשות דראג....

מאחורה כרגע שתי כיסאות תינוק והיא יושבת כי מקדימה התינוק וזה בסדר גמור ושוב השאלה מה מצבך המשפחתי ומה אתה מחפש.

אצלי הולך להיות כיסא תינוק 1 +2 ילדים בני 8. אז אצלך בקיה אין בעיה להכניס עגלת תינוק ועוד כמה דברים שתמיד זרוקים בתא מטען

פורסם

בעקרון אין בעיה בנסיעה לאילת הכנסתי שלוש מזוודות ועגלה לא קטנה בכלל ועוד פה ושם שקיות אז ליום יום לא תהיה לך בעיה

• תוכן חדש...